Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Janusz Korwin-Mikke

Vershy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co sądzicie o tym że Nowa Prawica ma takie małe poparcie?

Według mnie jest to spowodowane tym że starsi ludzie nie mają dostępu do internetu

i sugerują się tylko telewizją. A jak wiemy telewizja kłamie, więc co na to poradzić?

Osobiście jestem za tym żeby dać Korwinowi szansę, bo on jedyny racjonalnie myśli tam.

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cenie go przede wszystkim za poglądy na gospodarkę i walkę z Eurokołchozem.Jego przeciwnicy mówią, że popierają go tylko gimby, a sami nie potrafią wskazać błędy w jego rozumowaniu.

A KNP ma takie mała popracie, bo ludzie przyzwyczaili się do życia w absurdalnym świecie socjalizmu i głosowaniu na partię socjalistyczne, które zabierają im większość dochodów.

Opublikowano

Dokładnie xD..

Korwin przy władzy = populacja Polski maleje.

Ale tak szczerze. Chciałbym zobaczyć u władzy. Ma ciekawe poglądy.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Spytaj się ponad połowy Polaków, którzy nie głosują.

Ta demokracja w Polsce jest sztuczna, ludzie nie głosują, a jak już, to na te dwie najpopularniejsze partie w telewizji - PO i PiS.

Wybrać mniejsze zło czy większe zło?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

jebie mnie polityka jak będą jakieś wybory to zagłosuje sobie na Palikota

Korwin też jest legalizacją i to nie tylko marihuany, ale każego narkotyku, ale w przeciwieństwie do Palikota nie będzie zabierał Polakom ok. 80% ich dochodów i nie będzie kazał uczyć ich dzieci o pedałach w szkołach.

@TuFast

Próbuje od kilkudziesięciu lat.

Opublikowano

Korwin jest jedynym wyjściem i rozwiązaniem w polsce  .  Jeśli ktoś jego słów nie rozumie to niech się zastanowi jak skończył szkołę podstawową bądź gimnazjum .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Gdyby Korwin wstąpił do władzy w Polsce zapanowała by anarchia 

Np płatne szpitale, ktoś choruje na raka i leczenie kosztuje setki tysięcy, czyli nie masz jak zapłacić = jesteś skazany na śmierć...

Liczę na +

18706.png

Opublikowano

Gdyby Korwin wstąpił do władzy w Polsce zapanowała by anarchia 

Np płatne szpitale, ktoś choruje na raka i leczenie kosztuje setki tysięcy, czyli nie masz jak zapłacić = jesteś skazany na śmierć...

zniesienie podatków spowodowałoby żebyś zarabiał 5 razy więcej ,

1.Zawsze można odłożyć

2.Są fundacje np kościelne które fundują takie sprawy .

trochę mało logiczny argument bo i tak lek na raka nie istnieje w farmaceutyce . najlepszym rozwiązaniem byłoby się leczyć ziołami czyli naturalnie .

ps , gdyby nie ta cała biurokracja koszty leczenie drastycznie by spadły ,.

Opublikowano

Nie wiem co to za naród. Zamiast dać szansę innemu to wybierają Patologie Obywatelską. '' Polak mądry po szkodzie '', jak mówi przysłowie. A to co mówi Mikke ma sens.

Opublikowano

Cześć, co sądzicie o tym że Nowa Prawica ma takie małe poparcie?

Według mnie jest to spowodowane tym że starsi ludzie nie mają dostępu do internetu

i sugerują się tylko telewizją. A jak wiemy telewizja kłamie, więc co na to poradzić?

Osobiście jestem za tym żeby dać Korwinowi szansę, bo on jedyny racjonalnie myśli tam.

bo wiele ludzi nie interesuje się polityką i uważa że nie ma wpływu na to kto rządzi. pozwalają za to decydowac innym, starszym ludziom którzy nie zmienią poglądów bo tak.

btw starzy ludzie na emeryturze powinni nie miec praw wyborczych - dlaczego mają decydowac o przyszłości kraju w którym długo już nie pożyją?

co do jkm - młodzi ludzie (np. ja) dużo o nim słyszą. jak ktoś siedzi troche w necie to czytał o nim itd. i wiedzą że jest to jeden z lepszych obecnie kandydatów. 

wystarczy trochę poczekac i  poparcie KNP wzrośnie (tzn. ludzie tacy jak ja będą w pełni praw wyborczych)

Korwin jest jedynym wyjściem i rozwiązaniem w polsce  .  Jeśli ktoś jego słów nie rozumie to niech się zastanowi jak skończył szkołę podstawową bądź gimnazjum .

jesteś lewakiem a popierasz korwina?

Opublikowano

bo wiele ludzi nie interesuje się polityką i uważa że nie ma wpływu na to kto rządzi. pozwalają za to decydowac innym, starszym ludziom którzy nie zmienią poglądów bo tak.

btw starzy ludzie na emeryturze powinni nie miec praw wyborczych - dlaczego mają decydowac o przyszłości kraju w którym długo już nie pożyją?

co do jkm - młodzi ludzie (np. ja) dużo o nim słyszą. jak ktoś siedzi troche w necie to czytał o nim itd. i wiedzą że jest to jeden z lepszych obecnie kandydatów. 

wystarczy trochę poczekac i  poparcie KNP wzrośnie (tzn. ludzie tacy jak ja będą w pełni praw wyborczych)

jesteś lewakiem a popierasz korwina?

Lewak ? To chyba najgorsza obraza jaka może mnie dostąpić .

Lewak sam w sobie nie posiada logiki , i dąży do zagłady .

Opublikowano

świetna postawa godna człowieka xxi wieku

@up

fanatyczny katolik wg którego jego misją jest bronic swojej wiary :D

biblia mówi żeby jej nie bronic - jak jezus który przed skazaniem na ukrzyzowanie wcale się nie tłumaczył.

Opublikowano

Niech pedały i inne kurestwa przejmą władze...  -.-

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

świetna postawa godna człowieka xxi wieku

@up

fanatyczny katolik wg którego jego misją jest bronic swojej wiary :D

biblia mówi żeby jej nie bronic - jak jezus który przed skazaniem na ukrzyzowanie wcale się nie tłumaczył.

napisze jeszcze raz , jak się jest skończonym kretynem i nie ma się argumentów to kazdy jest fanatykiem :)

a Anka Bengowski  mam głosować ?

Opublikowano

pls mówię tylko że wg biblii nie powinieneś bronic swojej wiary, a argumentów mam wiele więcej tylko wg biblii nawet nie powinieneś dawac mi powodu żebym je wymieniał

Opublikowano

pls mówię tylko że wg biblii nie powinieneś bronic swojej wiary, a argumentów mam wiele więcej tylko wg biblii nawet nie powinieneś dawac mi powodu żebym je wymieniał

dobra , jaki ma sens dykutować o wierze ?  Rozmawiajmy o Korwinie

Opublikowano

Typowy argument polskiej prawicy, nie zgadzasz się z nami to znaczy ,że jestes niedouczonym debilem.

Główny powód dlaczego korwin nic nie zdziała.

Opublikowano

Typowy argument polskiej prawicy, nie zgadzasz się z nami to znaczy ,że jestes niedouczonym debilem.

Główny powód dlaczego korwin nic nie zdziała.

Większość to debile wolą być okradani , ale jak juz  ludzie  widzą że coś jest nie tak to od razu przestają popierać tą bandę komuchów , 

Opublikowano

@ComeBack. - Raka się leczy...

Najważniejszy jest szacunek do człowieka o innym zdaniu. Kiedy mówisz:

Korwin jest jedynym wyjściem i rozwiązaniem w polsce . Jeśli ktoś jego słów nie rozumie to niech się zastanowi jak skończył szkołę podstawową bądź gimnazjum .

Brzmi to jak popularne w Korei Północnej sformułowanie 'jedyny słuszny'. 

Większość to debile wolą być okradani , ale jak juz ludzie widzą że coś jest nie tak to od razu przestają popierać tą bandę komuchów ,

To samo. Jak ktoś myśli inaczej niż Ty, to jest debilem? Przykładowo mi Korwin się nie podoba. I uj, podoba Ci się? Spoko. Nie jesteś debilem. 

<Lekka zmiana tematu> PO kradnie. Prawda. PiS i inne wszystko inne też kradnie! Dlaczego? Bo zawsze w partii znajdzie się złodziej. Dlaczego? Bo można. Można kraść na badaniach prowadzonych ku wybudowaniu elektrowni atomowej, na elektrowni w Kozienicach (Bury). Przykładów jest naprawdę wiele. Nie ważne jest kto rządzi. Optymalnego rozwiązania nie znam. Jak ktoś pozna, to chętnie na niego zagłosuje.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Dokładnie xD..

Korwin przy władzy = populacja Polski maleje.

Ale tak szczerze. Chciałbym zobaczyć u władzy. Ma ciekawe poglądy.

Tusk u władzy i też maleje. Najlepiej wstrzymać się od głosu.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...