Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nauka polskiego, trudne sprawy, pieniążki - Genesis

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobasz mi się.

Spotkamy się?

Sorry, ale nie zadaję się z ludźmi o IQ poniżej temperatury pokojowej. Za wysokie progi na Twoje nogi, mój drogi. 

Opublikowano

Sorry, ale nie zadaję się z ludźmi o IQ poniżej temperatury pokojowej. Za wysokie progi na Twoje nogi, mój drogi. 

No tak jak mijoszi napisala za wysokie progi an twoje nogi, musial bys zostac administratorem mpc albo bogatym i wplywowym czlekiem na Genesis LC to sie jej nogi rozsuna dla ciebie.

@topic Agnieszko na czym tyle zarabiasz, i czy cos sie zmienilo w dropie? Mam tu na mysli jak dropia besty nadal dobrze czy lipnie bo cos slyszalem ze ludzie teraz mniej dropia b6e ale o ile to prawda to nie wiem :P

Opublikowano

No tak jak mijoszi napisala za wysokie progi an twoje nogi, musial bys zostac administratorem mpc albo bogatym i wplywowym czlekiem na Genesis LC to sie jej nogi rozsuna dla ciebie.

@topic Agnieszko na czym tyle zarabiasz, i czy cos sie zmienilo w dropie? Mam tu na mysli jak dropia besty nadal dobrze czy lipnie bo cos slyszalem ze ludzie teraz mniej dropia b6e ale o ile to prawda to nie wiem :P

Mogłeś sobie darować ten tekst do Moniki.

@ Besty zależą od szczęścia, tak samo otwieranie accków przecież. Nic się nie zmieniło. 

Opublikowano

W dupie byłeś, gówno widziałeś. To, że Ty jesteś brzydki, jak noc listopadowa i jeszcze z wielkim krzyżem latasz i dziewiczym wąsikiem, więc nikt nawet na Ciebie nie spojrzy to nie moja wina. Nie znasz mnie dziecko drogie więc zachowaj te puste i bezpodstawne oszczerstwa dla siebie. 

Opublikowano

W dupie byłeś, gówno widziałeś. To, że Ty jesteś brzydki, jak noc listopadowa i jeszcze z wielkim krzyżem latasz i dziewiczym wąsikiem, więc nikt nawet na Ciebie nie spojrzy to nie moja wina. Nie znasz mnie dziecko drogie więc zachowaj te puste i bezpodstawne oszczerstwa dla siebie. 

gówno on jedynie w kiblu lub na trawniku widział, jak większość ludzi.

Noc listopadowa jest przepiękna (pochodź czasami zamiast komp, komp, komp ^^)

Z krzyżem biega, bo może ministrant....

Wąsik francuski jak już

Jak wychodzi na ulicę to i patrzą na niego....  (bo wychodzi w przeciwienstwie do nupków "elgunwnino")

Więc uwashaj na to co piszesz. Co do tego co Bludi o Tb pisał może trochę przesadza, ale w dupe wchodzisz czasami, by "dostać się" w team. ^^

Co do bludiego jesteś noob'em

Alishia pozdrawia :3

R.I.P. Nauczycielka :C

Banik :c

Opublikowano

gówno on jedynie w kiblu lub na trawniku widział, jak większość ludzi.

Noc listopadowa jest przepiękna (pochodź czasami zamiast komp, komp, komp ^^)

Z krzyżem biega, bo może ministrant....

Wąsik francuski jak już

Jak wychodzi na ulicę to i patrzą na niego....  (bo wychodzi w przeciwienstwie do nupków "elgunwnino")

Więc uwashaj na to co piszesz. Co do tego co Bludi o Tb pisał może trochę przesadza, ale w dupe wchodzisz czasami, by "dostać się" w team. ^^

Co do bludiego jesteś noob'em

Alishia pozdrawia :3

R.I.P. Nauczycielka :C

Banik :c

Dzisiaj dzień dobroci dla zwierząt, że tak Bloodego bronisz? xD Błagam Cię. :v

Aguś, ile czasu zajęło Ci zarobienie tych 250b? xD

Opublikowano

Hmm... Nie sądziłem, że szczerość jest nagradzana w ten sposób . Niestety administratorem nie jestem i nie będę ale co do mojego IQ to przeszedłem MS więc nie jest ze mną tak źle (test psychologiczny możesz poczytać)

Mimo wszystko nie ma to jak zostać zgaszonym przez internautke w sposób zaprezentowany w zacytowanym tekście wyżej :)

Pozdrawiam kochanieńka :D

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Hmm... Nie sądziłem, że szczerość jest nagradzana w ten sposób . Niestety administratorem nie jestem i nie będę ale co do mojego IQ to przeszedłem MS więc nie jest ze mną tak źle (test psychologiczny możesz poczytać)

Mimo wszystko nie ma to jak zostać zgaszonym przez internautke w sposób zaprezentowany w zacytowanym tekście wyżej :)

Pozdrawiam kochanieńka :D

ile tego w google szukałeś?

#Moni, zwierzęta też mają swoje PRAWA !

Opublikowano

Dzisiaj dzień dobroci dla zwierząt, że tak Bloodego bronisz? xD Błagam Cię. :v

Aguś, ile czasu zajęło Ci zarobienie tych 250b? xD

Wiesz, że już mam prawie 300b. ^^ Od początku gry je sobie zbieram. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...