Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG

Benito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rada i egzo, oczywiście 4kk, za sztuke?

oczywiscie. dostepne sa ogolnie z isu ale sa czeste eventy.:) dodam ze dodanie bonu kosztuje 4kk a zmianka 8/9

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

własnie zaczynam gre, zarabianie tutaj jest tradycyjne jak na plu, czy może są jakies inne sposoby niz tradycyjne bicie metków w m1/m2?

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

własnie zaczynam gre, zarabianie tutaj jest tradycyjne jak na plu, czy może są jakies inne sposoby niz tradycyjne bicie metków w m1/m2?

dropienie ribow na przeklętych w shinsoo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hejo! Jesteś Polakiem, chcesz zagrać tutaj, nie wiesz jak?! Tu coś z serii zaczynamy, co i jak! 
Dodatkowo jak ktoś szuka gildii, to my właśnie wpadamy po woli i ekipę budujemy!
Najlepiej zarejestrować się z linku podanego w opisie filmu, gdyż idzie to do statystyk na Polskę! :)

Opublikowano
Nowy odcinek z Metin2.sg! Zapraszam do rejestracji, do gry! Wszystko w opisie filmu, odcinka nie było dawno, bo musiałem zebrać jakiś konkretny materiał! ^ ^

Opublikowano

Nowy odcinek z Metin2.sg! Zapraszam do rejestracji, do gry! Wszystko w opisie filmu, odcinka nie było dawno, bo musiałem zebrać jakiś konkretny materiał! ^ ^

strasznie chaotycznie mówisz :D ale łapke dostałeś, no i już zasysam klienta :D

VsxuB58.png

Opublikowano

Powiem wam , ze na samym sprzedawaniu ku i kd , w ciagu jednego dnia zarobic mozecie max 15kk  - czyli zbroja na 18lv +9 i bron na 20 lvl +9 :) chyba jak na start nie zle?

Opublikowano
Hejo, hejo! Wiecie jak fajnie było można zarobić na blaskach?! Nic tylko czekać na kolejny event z blaskami! :)

Tymczasem zapraszam na nowy odcinek z Metin2.pl tfu! SG! :)

Opublikowano

Zaczynam grę- czy jest w stanie ktoś pomóc (początkowe eq +6 wojownik), żeby na imha iść? Poszukuję również gildii do oddawania expa i potem dla głównej postaci;)

Opublikowano

mam pytanie, czy jest szansa kupić na SG w IS coś takiego jak wierzchowiec, bo zacząłbym tam grę lecz nie chce mi się bojowego robić i czekać te 11 dni aż go zrobie jak ktoś chętny pomoc w grze to napiszcie mi na gg 4214456 pozdrawiam, mogę wysłać coś na IS za pomoc :D

może byśmy zrobili jakiś spis polskich graczy czy coś?

mój nick GoldHope

Opublikowano

mam pytanie, czy jest szansa kupić na SG w IS coś takiego jak wierzchowiec, bo zacząłbym tam grę lecz nie chce mi się bojowego robić i czekać te 11 dni aż go zrobie jak ktoś chętny pomoc w grze to napiszcie mi na gg 4214456 pozdrawiam, mogę wysłać coś na IS za pomoc :D

może byśmy zrobili jakiś spis polskich graczy czy coś?

mój nick GoldHope

Kupujesz np 50k sm, to gratis dostajesz 5k mileage points. Za 5k mp jest lew na 24h czas leci jak śmigasz 30% exp ;p

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Kusi mnie żeby zacząć grę :D 

PRZYGODAA

Przypuszczam, że bym się czuł jak na pl'u parę lat temu - poznawanie wszystkiego na nowo... <3  <3  <3

Może jak znajdę czas, to wbije.

Grając po 1-2h dziennie da rade coś osiągnąć ?

Gracze są mili, czy lubią potyrać ludzi z innego kraju ?

Opublikowano

Kusi mnie żeby zacząć grę :D

PRZYGODAA

Przypuszczam, że bym się czuł jak na pl'u parę lat temu - poznawanie wszystkiego na nowo... <3  <3  <3

Może jak znajdę czas, to wbije.

Grając po 1-2h dziennie da rade coś osiągnąć ?

Gracze są mili, czy lubią potyrać ludzi z innego kraju ?

Spotkałem 3 polaków, którzy mnie kompletnie zlali. Nie wiem czy taka atmosfera na całym serverze czy tylko ja trafiłem na takich osobników.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...