Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG

Benito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

c9kf1p6.png

moze mi ktos wytłumaczyć co to za eventy oprócz ox? 

hexagonal - drop szkatulek hexagonalnych,

tanaka hunt - polowanie na piratow tanaka,

boss spawn - zuo bossow,

pvp - miniturniej/turniej pvp

moonlight - drop blaskow,

metin spawn - zuo metinow,

secret shop - gm stawia shopka z fajnymi rzeczami po 1yang w randomowych miejscach.

nw/vein spawn/pvm/football fiesta/mistery - tutaj nie wiem o co chodzi.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

ch1 m1 red 2 osoby... to ze wzgledu na strefe czasaowa... czy jak,, nawet jakby to sklepy i tak stac powinny !!

idz do jinno i zobaczysz ile sklepów stoi ;)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Refreshuję, bo autor nieaktywny. Jbc. zaszły zmiany, są 3 channele i nie ma Shinsoo, bo mało osób tam grało.

Ja zapraszam do gildii Neverland w Elgorii (Jinno), jest ok. 60 osób, głównie Polacy, pisać do lidera VeriSatiS (czy jakoś tak xD). Na serwerze ludzi jak mrufkuf, ogarnięcie wszystkich sklepów w m1 ch1 elgoria trochę trwa :D Ceny są dosyć niskie, np. 50-150k za medal konny, 75k za ząb orka. Najlepiej zaczynać przy dropie blasków lub zrobić bojowca i wtedy dropić - dropnie Ci zmianka/dodanie i jesteś 10kk do przodu, FMS'a+9 czystego można nawet za 6kk dorwać :D Zapraszam też na forum serwera w dział "Non-english forums" poddział "Polski" ;)

tenor.gif

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Serwer polecam gra sie przyjemnie, łatwo o eq, ludzie nie ksuja, metków w ciul i nikt nie może ksuć bo ban, !!!częste eventy!!!
Gdyby PL taki był...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktos tutaj ;D?

@Edit

Jesli ktos chce spolszczenie to wbijcie na server, odplacie questa ktorego ma sie od 1lvla i wybierasz jezyk i wszystko jest spolszczone :)

je0o.png

Opublikowano

Powiem szczerze, wypiszę się krótko o serwerze.

exp, Drop, Yang, Grywalność, i jak ogólnie to wszystko wygląda.

No to może zacznę prostym wstępem, czyli Exp. z tego co zauważyłem, serwer podchodzi pod Medium / Hard, można bardzo szybko wbić poziom , z tego co ja grałem to nabiłem tylko 89 i zniechęciła mnie gra, exp leci przyjemnie, można kilkadziesiąt poziomów wycisnąć w jeden dzień, a później już zaczynają się małe schody. Co do Dropu, latają syfy, ale też porządne przedmioty, szczerze drop w porównaniu do PLa jest zwiększony, Oceniłbym to na Medium / Hard, Leci dużo przedmiotów, Ku, i KD, Co do Yang, oceniłbym na Medium. Lecą spokojnie, nawet można sporo kaski zarobić z Metków, bossów, i tych silniejszych mobków, Grywalność. Ceny w sklepach, są dosyć wysokie, jak na taki serwer, FMS +9 20-30KK, z tego co wcześniej widziałem, inne ulepki po 5-15kk, nawet spokojnie, o niebo lepiej niż na naszym globalnym serwerze, przyjemnie się gra, Co jakiś czas eventy, aktualizacje.. Serwer wyśmienity!.

Opublikowano

Jest jakiś Polski Client? Lub Jakies spolszczenie? Ile tu gra okołu ludzi? w którym królestwie najwiecej pl?

Tutaj w kliencie jest spolszczenie, wybierasz jezyk. Osob gra duzo. I w Jinno jest najwiecej polakow. Shinsso nie istnieje.

je0o.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...