Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirtualna Gwiazda jakiś Hack ? :D

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to wogóle za sens grać gwiazdą full zrobioną?

Według mnie nabijanie stat i robienie samemu jej to czysta Przyjemność.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Zawsze jest lepiej przywalić bramę z przewroty niż wywalić się o własne nogi ;)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Jest Poradnik :

http://www.mpcforum.pl/topic/1182198-wirtualne-kluby-online-hack/

@Troll`

Ale po co sie wpierdzielasz w to czy ktoś chce sobie max zrobić czy nie, to tylko kogoś wybór jest. Chcesz to zaczynasz od samego początku i ciągniesz ją do MAX samemu.. Mnie to już np znudziło po rozegraniu 100+ meczy że ciągle te strzały i tępo mojego zawodnika jest poniżej krytycznego, a przeciwnicy z którymi gram są szybcy jak U.Bolt ... 

Opublikowano

2up

koleś tu sie rozchodzi o gwiazde online

Wiem.

Jest Poradnik :

http://www.mpcforum.pl/topic/1182198-wirtualne-kluby-online-hack/

@Troll`

Ale po co sie wpierdzielasz w to czy ktoś chce sobie max zrobić czy nie, to tylko kogoś wybór jest. Chcesz to zaczynasz od samego początku i ciągniesz ją do MAX samemu.. Mnie to już np znudziło po rozegraniu 100+ meczy że ciągle te strzały i tępo mojego zawodnika jest poniżej krytycznego, a przeciwnicy z którymi gram są szybcy jak U.Bolt ... 

Po to by uświadomić takim "młotkom" - nie obrażam, lecz stwierdzam jak się zachowujesz (ten post nie jest zbyt kulturalny).

Że nie warto czitować, dostaniecie bana i będziecie Płakać na MPC jak dostać UB ;)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

xxx  a reszta tak jak w linku który dalem w poscie #11 tylko zamiast plików które tam piszą to daj te co dałem w linku 

Jak coś udostępniasz na forum to dodaj także skan.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

nie dostanie sie za to bana bo to nie jest czit tylko integracja w pliki gry !! a pozatym jak ktoś dopiero teraz rozpoczał przygode z wirtualnymi klubami to jest skazany na pożarcie bo wszyscy co grają w ligach wyższych niż 8 se już wyrobila OVRL na 88+ i mając OVRL 75 nic nie ugrasz

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Ja tam kojarzę, że bana się za to da dostać mimo wszystko. W pliki gry ingerencja, ale ingerencja - a to też jest zakazane.

Opublikowano

oj tam oj tam ja już 3 miesiąc na tym jadę. zaraz jak se zrobiłem na 91  to usunąłem te pliki z folderu oraz dałem na origine Napraw instalacje (czy coś takiego) . także nie powinienem zostać skarcony

s-08-13-564289.png
Opublikowano

to zacznij bo ten tryb jest spoko, tylko musisz skołować se kilku ziomków do gry w klubie ;p jedynie szkoda ze w tej fifie jest bug i niemożna odblokować mega afra (ang. giant afro). czytałem o tym na zagranicznych serwisach i jest to wina EA. w fife 13 też ten bug był ale tam trzeba było kupić coś w katalogu żeby go odblokować

s-08-13-564289.png
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

a jest coś by ulepszyć swojego zawodnika? bo można grać 5 sezonów (np ja) i dalej mieć tylko 72 :<

Kup sobie z katalogu easfc statystyki do wirtualnej gwiazdy offline, powinno Ci trochę wzrosnąć. A jak się nie mylę na początek jest 75 sum więc.. ehe.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...