Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Wirtualne Kluby Online - Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzięki użytkownikowi @Fry13 mogę napisać poradnik jak dodać swojej Wirtualnej Gwieździe max odblokowania :)

Zaczynamy:

1. Pobieramy ten folder:

http://www31.zippyshare.com/v/17603593/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/f85eb9db836a674bf659ec6df94ae2265539db504a04afe8a4fd343168c1904e/analysis/1396889463/

2. Wypakowujemy, i przenosimy tylko plik ,,Fifa14 i68Regenerator 4.0"  do folderu gdzie zainstalowana jest fifa czyli : ,,Dysk" - Origin Games/ Fifa 14/ Game..

3. Uruchom Fifa 13 Regenerator, wyskoczy Tobie okienko i naciśnij ,,Yes", następnie przy pierwszym uruchomieniu będzie język włoski, aby zmienić na angielski należy nacisnąć flagę włoch. 

4. Teraz od razu będą rzucać się w oczy czerwone prostokąciki i zielone. Te które są na czerwono, naciśnij raz na każdy tak aby zmienił barwę na zieloną. I naciśnij ,,GO" 

5. Po zakończeniu, przenosimy do tego samego folderu dwa pliki z paczki ,, accomplishments " i ,, accomplishments_online " i ponownie uruchamiamy program i ponownie dajemy ,,GO" 

6. Ok, po tych czynnościach przechodzimy do ,, Moje Dokumenty" i w folder ,, Fifa 14" A następnie kopiujemy gdzieś na pulpit nasz plik z Wirtualnej Gwiazdy czyli ,,VProOnline...." 

7. Teraz włączamy fife, przechodzimy do Wirtualnych Klubów, i widzimy że wyskoczył komunikat iż plik jest uszkodzony ..bla bla bla... Klikamy Skasuj i nie bawimy się w tworzenie nowej gwiazdy tylko dajemy zakończ od razu. 

8. Gdy już jesteśmy w naszym centrum, gdy wejdziemy w Atrybuty można będzie zobaczyć że wszystko jest 0/0. Tak ma być. Musimy teraz zagrać mecz towarzyski, podczas nawet pierwszego podania będzie można zauważyć iż wszystkie ,,Acziwmenty" zostają nam przyznawane. Trzeba dograć mecz do końca. 

9. Po zakończeniu meczu, wyłączamy fife. Przechodzimy do tego folderu z Fifą ( Origin Games/Fifa 14/Game) i kasujemy te pliki które wcześniej kopiowaliśmy czyli : ,, accomplishments " i ,, accomplishments_online " i ponownie uruchamiamy program i ponownie dajemy ,,GO".

10. Teraz tylko wystarczy skopiować nasz plik który mamy na pulpicie (  ,VProOnline...." ) z powrotem na jego miejsce i cieszyć się wysokim OV i wszystkim odblokowanym :D 

Powodzenia :) Pozdrawiam 

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja niestety mam problem. Kiedy uruchamiam za 1 raz FIFA 14 Regenerator, to klikam "yes" po czym włącza się to okienko, zaczyna się coś ładować, jednak nie mam zaznaczonych tych przycisków, a kiedy ładowanie dochodzi do połowy wyskakuje błąd, i że program przestał działać. Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Dobra nie było tematu :D Myślałem, że już sie uruchamiał jako administrator, ale najwyraźniej musiałem kliknąć prawym i dopiero.

Dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Można za to dostać bana?

EDIT: Robię tak jak w poradniku i mi pokazuje logo tam EA Regnerite itd. Ale wchodze w WG i mam statystyki.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Można za to dostać bana?

EDIT: Robię tak jak w poradniku i mi pokazuje logo tam EA Regnerite itd. Ale wchodze w WG i mam statystyki.

nie mozna....wgl o co chodzi z tym problemem co go dopisales? zeby usunac regenerite w logu EA jak wlaczasz fife musisz dac naprawa instalacji na origin czy cos w ten desen

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Chodzi o to ze robię wszystko jak w poradniku ale mimo zedytowanego loga (Czyli działa) NIe mam statystyk na 0.)

Dobra.. EDIT: Po 2h szukania rozwiązania problem swój rozwiązałem.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

na pewno jest jakis sposób ale trzeba by się zagłębić w zagraniczne cziterskie strony

s-08-13-564289.png
Opublikowano

mam problem robie tak jak w poradniku ale potem jak już wklejam ta swoja wirtualną gwiazde to jak włączam to pisze , że plik jest uszkodzony bla bla bla ... co robie nie tak?

Opublikowano

mam problem robie tak jak w poradniku ale potem jak już wklejam ta swoja wirtualną gwiazde to jak włączam to pisze , że plik jest uszkodzony bla bla bla ... co robie nie tak?

Napraw grę w Origin, a potem spróbuj jeszcze raz.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

zrób to co do końca pisze w poradniku widocznie zatrzymałeś się na punkcie 7

nie wszystko zrobiłem ale jak uruchomiłem ten program to odrazu miałem wszystko na zielono ;o

Opublikowano

to pomin po prostu krok klikania wszystkiego na zielono tylko zostaw jak jest i kontynuuj dalej zgodnie z instrukcja

@Gromakon wsztko rób tak jak z instrukcją pewno coś popieprzyłeś :  [ najlepiej napraw instalacjie fify i zrób wszystko od nowa

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Sorry kumpli miałem i nie mogłem już robię.

@Wyłącza fife. ;/ reinstall może zrobię ale nie mam płytki to trochę zajmie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Można za to dostać bana?

jak to rozwiązałeś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...