Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirtualna Gwiazda jakiś Hack ? :D

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, może wiecie jak szybko wbić achievementy w trybie Wirtualnej Gwiazdy ? Bo jakoś zacząłem sobie od jakiegoś czasu w ten tryb pogrywać i interesuje mnie jak dobić aby był troche lepszy. Jeżeli coś takiego wgl jest.

I odpowiadam na pytania, TAK w katalogu wykupiłem wszystko..

Opublikowano

Raczej nie ma czegoś takiego, chyba że na trainerze będziesz próbował mecze na swoją korzyść brać i 300 meczy tak zrobić to wszystkie staty z meczami Ci dojdą ale wątpię że tam działa trainer.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Poproś żeby ktoś wysłał Ci prezent statystyk, lub ponabijaj statystyki grając z kumplem na pustym hoście.

Opublikowano

Poproś żeby ktoś wysłał Ci prezent statystyk, lub ponabijaj statystyki grając z kumplem na pustym hoście.

To chyba jedyny sposób.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

da sie bo se zrobilem wg online na 91 ovrl czyli max ale korzystalem z zagranicznej strony :D mój kolega z wirtualnego klubu też se zrobił na 91 i doszlismy do 5 ligi bez porazki xD

s-08-13-564289.png
Opublikowano

nie wiem czy można zapodawać linki ale YOLO http://forum.cheatengine.org/viewtopic.php?t=564944 ten sposób oczywiscie dziala na fife 14, ale te pliki:      Fifa13 i68Regenerator 3.1 UL
i68Regenerator Language Template
accomplishments
accomplishments_online

musisz mieć pod fife 14   ja korzystałem z  fifa14 i68regenerator 4.0. jakbys mial problem to moge ci je podeslac

s-08-13-564289.png
Opublikowano

NIe ma cheatów na WG.

Jeżeli chcesz, aby gwiazda była lepsza.

Wejdź w SKLEPIK FANA ten w FIFIE i przejdź na Dział z Wirtualną Gwiazdą i kup statystyki... Wszystkie ;)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Wyraźnie masz napisane że kupiłem wszystkie .. A co cheatów to muszą być skoro profil wirtalnej gwiazdy zapisuje się w Dokumentach w folderze Fifa 14, a nie na serwerach Fifa 

Opublikowano

Kamcio tam się zapisuje tylko wygląda wiem bo raz usunołęm.. Po stworzeniu gwiazdy staty Ci się wczytują.

Opublikowano

qrwa mac da sie bo mam na 91 i wszystkie aczivmenty zrobione co wy pierdolicie łaki :/ jak niewierzycie moge wam video zrobic z moimi statystykami i aczivmentami

s-08-13-564289.png
Opublikowano

qrwa mac da sie bo mam na 91 i wszystkie aczivmenty zrobione co wy pierdolicie łaki :/ jak niewierzycie moge wam video zrobic z moimi statystykami i aczivmentami

Podaj źródło tego hacka.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Podeślij plik xD A tak wgl, w jakim programie edytowałeś?

Opublikowano

xxx  a reszta tak jak w linku który dalem w poscie #11 tylko zamiast plików które tam piszą to daj te co dałem w linku 

s-08-13-564289.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...