Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SingleBlock

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na FanPage zaglądam, poprostu mam dużo pracy, jeżeli ktoś poczuł się urażony to przepraszam bardzo z mojej strony. Postaram się poprawić moją pracę.

Nie, nie wszystko ok, rozumiem, że masz sporo pracy i dodajesz ciekawe rzeczy na serwer, tylko mógłbyś te podania sprawdzić ;P

I co to ma być nagroda za 45lvl?

I moglibyscie też z okazji świąt zrobić konkurs na najładniejszą wyspę, że trzeba zgłosić swoją wyspę na FP pod jakimś postem i 3 najładniejsze wygrywają. Tylko żebyście dali jeszcze kilka dni na ogarniecie wysp.

tenor.gif

Opublikowano

Nie, nie wszystko ok, rozumiem, że masz sporo pracy i dodajesz ciekawe rzeczy na serwer, tylko mógłbyś te podania sprawdzić ;P

I co to ma być nagroda za 45lvl?

I moglibyscie też z okazji świąt zrobić konkurs na najładniejszą wyspę, że trzeba zgłosić swoją wyspę na FP pod jakimś postem i 3 najładniejsze wygrywają. Tylko żebyście dali jeszcze kilka dni na ogarniecie wysp.

Napewno takie coś się niedługo pojawi, narazie chcemy dodać na serwer fajne rzeczy,które umilą Wam czas spędzony u nas :)

CAMDNAx.png

Opublikowano

Serwer dostaje negatywa

Powód:

Z dziwnego powodu znikła mi wyspa hmmm nie polecam :0 Brak wyjaśnień mimo że pytałem :P

//edit : Serwer Polecam

Opublikowano

Serwer dostaje negatywa

Powód:

Z dziwnego powodu znikła mi wyspa hmmm nie polecam :0 Brak wyjaśnień mimo że pytałem :P

Hmm, jeżeli masz problem proszę wejść na naszego TeamSpeaka, wyjasnimy to. Pozatym wyspy sie same nie usuwaja, Ty pewnie ją usunąłeś.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Dobra wyjaśnimy jakoś się dogadamy

Sprawa została wyjaśniona :) Myślimy,że ten problem się już więcej nie powtórzy.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Przepraszam,ze double post,ale dzis o 18 odbedzie sie na serwerze losowanie nagrod o lacznej wartosci ponad 400 zl !

CAMDNAx.png

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

3 dni minęły, banneru brak. Zamykam.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...