Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SingleBlock

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj graczu !

Jesteś głodny gry ? Lubisz skyblocki ? To właśnie serwer dla Ciebie !

Już dzisiaj, o 20:00 reaktywacja serwera !

Fabuła serwera

Dawno temu panował lud Lifcyli. Lud ten nie bał się nikogo, jednak nie mogli przewidzieć tego co naszło póżniej...

Dzień zapowiadał się na spokojny, za spokojny.

Pewien mag wezwał smoka, który miał pomóc mieszkańcom, jednak to co uczynił.... nikt nie spodziwał się tego.

Siał postrach, niszczył wszystko co napotkał, a z nią całą wioske, a zwał się...

"nocna furia"

Przerażeni mieszkańcy nie mieli już czego tam szukać, znaleźli nowe miejsce, gdzie mogli się osiedlić i uchronić ich przed smokiem, tym miejscem była jaskinia.

To nie była jaka byle jaskinia, ale stara jaskina, gdzie kiedyś żyli mityczni krasnale.

Pomóż Lifcylom odkryć prawadną magie, przygotować broń i zbroje, zbuduj własne królestwo,które ma się oprzeć każdemu i wzbudzać podziw...

JUŻ DZIS.... o 20:00

ZACZNIE SIĘ WOJNA !

IP: singleblock.pl

Zdjęcia z serwera, więcej wkrótce !

CAMDNAx.png

Opublikowano

Okej. Skad mam wziasc ten generator jak na start jest 1 klocek?

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Najlepszy serwer SkyBlock pod słoncem. Grałem na różnych serwach 500+ ale ten jest **** :P

Mam nadzieje że będzie MobArenka i TnTRun :P To bedzie już EPIC SERWER (sorka za caps) +

Opublikowano

Najlepszy serwer SkyBlock pod słoncem. Grałem na różnych serwach 500+ ale ten jest **** :P

Mam nadzieje że będzie MobArenka i TnTRun :P To bedzie już EPIC SERWER (sorka za caps) +

Bardzo nam miło. Ciągle go ulepszamy.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Nawet Fajny serwer :) Polecam :)

Dziękuje, naprawiliśmy wiekoszośc bugów oraz dodaliśmy mały prezent od serwera za bugi na starcie pod /prezent :)

CAMDNAx.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam :) Jest dużo konkursów/eventów. Widać, że admin zna się na rzeczy. 

Będzie jakaś rekrutacja na Helpera/Moda?

tenor.gif

Opublikowano

Najlepszy skyblock pod słońcem, Grałem na większych byly standardowe, a ten jest jakiś Inny.
Polecam ten serwer i serdecznie zapraszam.. :]
Tr00ll

1398462709-1.png

Opublikowano

Najlepszy skyblock pod słońcem, Grałem na większych byly standardowe, a ten jest jakiś Inny.

Polecam ten serwer i serdecznie zapraszam.. :]

Tr00ll

Dziękuje za miła opinie :)

@TeZo rekrutacja będzie ,niedługo :)

CAMDNAx.png

Opublikowano

Szkoda troche, że ten generator jest zwykłą kopią z serwera hardcore ( nie podam IP, bo po co mam dostawac procenty?) ale reszta jest spoko.

Bez reklam fb

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Opublikowano

DeQ czy mógłbyś przejrzeć podania na FP? Bo po prostu olewasz graczy.

Na serwer zapraszam, pomocna administracja, zdolni technicy, aktualnie trwa event, w którym są do wygrania ciekawe nagrody. Jak najbardziej polecam ;)

tenor.gif

Opublikowano

DeQ czy mógłbyś przejrzeć podania na FP? Bo po prostu olewasz graczy.

Na serwer zapraszam, pomocna administracja, zdolni technicy, aktualnie trwa event, w którym są do wygrania ciekawe nagrody. Jak najbardziej polecam ;)

Na FanPage zaglądam, poprostu mam dużo pracy, jeżeli ktoś poczuł się urażony to przepraszam bardzo z mojej strony. Postaram się poprawić moją pracę.

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...