Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aslan

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem jesli kazdy  zobaczy to co napisala i zobrazowala Kropeczka jestescie skresleni na wejsciu z serwerem ...No ale nic, nie zagram i nie polecam serwera ;).

00381637475378013724.png
  • Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem jesli kazdy  zobaczy to co napisala i zobrazowala Kropeczka jestescie skresleni na wejsciu z serwerem ...No ale nic, nie zagram i nie polecam serwera ;)

Napiszą, że to kłamstwa i oszczerstwa i pomówienia.

dropne na 72 levelu trutę +2?

Opublikowano

Zrobią to tak, że przekręt był ale go nie było.

Że wszystkie zaniedbania były lecz ich nie było.

Do cholery, a co mają napisać?

Wielki szacunek tej o to panny która robiła rzetelne SS, mocne dowody.

Takiej wyzwolonej prawy nie widziałem od czasu upadku Avreath.

Pozdrawiam wszystkich graczy, którzy wejdą na ten serwer.

Heniek.

Opublikowano

dropne na 72 levelu trutę +2?

A wtedy padnę na podłogę i zacznę się śmiać... Wszystko ewidentnie zostało pokazane, nie widzę tu żadnych wątpliwości..

Pamiętajcie o zmianie haseł na innych serwerach. !!

Mam nadzieję, że teraz gracze mi uwierzą.. specjalnie dodałam jeszcze więcej ss...

Robię SS wszystkiego :) Jeżeli ktoś z mojej ręki dostał bana, to ss na komputerze posiadam od grudnia 2011 roku, więc mogę podesłać pamiątkę.. Nie ważne czy z forum, czy z gry.. ja kolekcjonuje takie rzeczy.. :)

c8f7.png

Opublikowano

Jednak nie zagram. Nie dość ze przez dowody to na dodatek ktoś kto robi serwer powinien sie go trzymać ciagle i ciagle rozwijać by przybywało graczy a nie potem robić inny projekt jak to napisales. Proste ze gdy bedziecie robic/zrobicie nowy serwer i bedzie lepszy czy cos to wieksze zaangazowanie bedzie tym nowym. A watpie ze ogarniecie 2x serwery naraz także tu juz nie wejde .

Opublikowano

Nie polecam z powodu klamliwej administracji w poprzednich projektach.

I tak wszystko sie posypie bo z tą administracją nie ma stabilnego serwera.

Na tym serwerze nie ma nic nowego wszystko jest na mpc , może tylko strona od bombworka nie jest xD.

Podsumujac NIE POLECAM ZACZYNAC TU GRY.

Ps. Ja tu widzę kilka rzeczy z innych serwerów.

Nie polecam !

Opublikowano

Z taką administracją serwer padnie po kilku dniach..W dodatku Kropeczka zarzuciła mocnymi dowodami , a admini serwera ? :) no właśnie..

Serwera również nie polecam.

Opublikowano

no widzę, że jednak spore dowody mają na administracje, co prawda pisałem wcześniej ze zagram, ale naprawde bez przesady troche przegieli ;d ciągle nowe dowody sa wrzucane a administracja w żaden sposób się z tego już nie wybroni, jednak ss sa ważniejsze niż puste słowa niektórych  :)

<3

Opublikowano

GROSZ PRAWDY!!

Zakłamanie chłopaków sięga dość daleko, zacznijmy od rang na serwerze.. Czytając zapowiedź Aslana, dowiedziałam się, że byłam Administratorem Forum, przecież ja tam nawet moderatora nie miałam.

Hym.. można mnie było spotkać pod taką rangą na innych serwerach, ale na pewno nie na Averii.

Administrator TS, to chyba najlepszy hit, który usłyszałam tej wiosny..

Zacznę od tego, że ja nawet prostego kanału nigdy nie zakładałam, prawdą jest tylko, że mogłam banować.

Cóż człowiek w tych czasach nie wymyśli, toć to jest lepsze, niż baśnie Andersena.

Dodatkowo mogę powiedzieć, że Cysia, również była w takiej samej sytuacji, aczkolwiek miała rangę zwykłego moderatora, ale mało robiła na forum, jeżeli coś robiła, bo nie widziałam. Na ts nie miała rangi administratora, przecież byli od tego ludzie.

Dodatkową informacją jest, że rangę uzyskałam po znajomości, choć z początku nie byłam przekonana i miałam ją bardzo często zabieraną na prośbę, przez ówczesnego administratora TS.

Bardzo duża liczba osób pewnie się zorientowała, że miałam w grze bardzo dużo rzeczy z IS, aczkolwiek w niego nie inwestowałam. Jeździłam na wszelakich wierzchowcach i byłam w posiadaniu kościanego smoczka, który dawał bardzo dobre bonusy. Dalej już nie muszę tłumaczyć.. Oczywiście osoby faworyzowane przez team otrzymały swoją działkę.

2gazdu.jpg

Pewnego razu Averia była wyłączona, fakt był tłumaczony atakami na techników.. oczywiście, że żadnych ataków nie było, tylko były problemy. Zazwyczaj na ts obrywałam za Was, ponieważ to wasza nieudolna praca powodowała oburzenie graczy. Ciągłe restarty, naprawianie bugów.. albo wyłącznie serwera i wyjście z ts.. po chwili pisząc z tabletu, że serwer włączycie jutro i idziesz spać..

lalh49.jpg4uvfws.jpg

395z1s.jpg

WARTO ZOBACZYĆ!!

Asek jest tak bardzo kłamliwą osobą, że sam wpada w swoje kłamstwa!

3qv4lj.jpg  m5mrsc.jpg

i1zo8r.jpg

cyq0wd.jpg

Nie wiem czy pamiętacie, jak Asek mówił na ts i chyba było to gdzieś w zapowiedzi w Averii, że Flourine nie bd miał dostępu do bazy, niestety każdy wie jak to wszystko wyszło. A czy teraz jest w team?? To są spekulacje, bo na 100% się nie dowiemy.. aczkolwiek siedziała tam osoba z jego nickiem, przecież nie mogę mówić, że to on.. bo nie mam gwarancji, a przecież każdy mógł sobie ustawić jego nick.

Niestety nie pozwoliliście mi wygłosić się na forum serwera, to byłam zmuszona przyjść tu.

Wyeliminowaliście mnie, ponieważ boicie się ujawnienia prawdy, spokojnie nie wszystko na raz... muszę sobie coś zostawić w zapasie.. Boicie się straty graczy, lecz to użytkownicy zadecydują komu wierzyć, prawda jest taka, że swoją publiczność sami zawiedliście swoimi kłamstwami.

95pagp.jpgi6yiu7.jpg 

Tak, nie da się ukryć, że administracja jednak nie wywyższa się wiekowo, ponieważ Asek ma 16 lat, choć o jego wieku równe bajki chodziły, tylko dlatego, aby nie poszła fama, że taka młoda osoba stawia serwer.

Przekręty na serwerze były z różnych stron, początkowo nie chciało mi się wierzyć, że Asek i Harnaś mogli by coś rozdawać, ale zastanawiając się dłużej nad tą samą sytuacją, to wszystko układa się w jedną układankę.

Prawdę mówiąc, jeżeli bym miała wyjawić wszystko, to może bym zrobiła karierę, jak Małysz z Fubu... ale to nie o to chodzi, prawda jest taka, że brakuje solidnego serwera, gdzie administracja jest na odpowiednim poziomie. Chciałabym w końcu zagrać porządnie i zostać na dłużej, ale jak takie osoby stawiają, to bywa tak, że serwer stoi krótki czas.

Asek nie jest złym chłopcem, bo takie określenie bardzo do niego pasuje, potrafi szybko coś zrobić, ma zapał, ale jeżeli już za długo siedzi nad projektem i za dużo poświęca czasu, to mu ten zapał spada i szybko się odechciewa jakiejkolwiek pracy. Niestety bywały takie sytuacje, które strasznie denerwowały, SM ludziom oddawał ponad tydzień, tak samo jak ludzie, którzy wygrali idola. . .

Oddał je, to fakt, ale przed upadkiem serwera.

Mogłabym tak pisać.. pisać.. i jeszcze raz pisać.. ale trzeba coś zostawić na później .. Oczywiście ludzie nie muszą mi wierzyć, to już leży w waszej kwesti, czy uwierzycie, czy nie, ponieważ mi na tym nie zależy, bardziej interesującą mnie kwestią jest odkrycie prawdy.. ja Was do niczego nie namawiam, aczkolwiek mogę apelować, abyście uważali.

Staram się Wam wszystko udawadniać, dużo rzeczy wiecie sami, więc nie widzę najmniejszego sensu, ale również wiele informacji wiem, ponieważ siedziałam z nimi cały czas na ts. Osoby, które przebywały na ts.. doskonale przeczuwały, że serwer nie bd stał długo..

Od strony Averii winni rozpadu są wszyscy, nie tylko Flourine...

ROZDAWANIE LOGINÓW I HASEŁ!!

Kolejną rzeczą, którą mogę Wam przedstawić, jest rozssyłanie loginów i haseł przez Aska.

Otóż po upadku averii, wróciłam na Invorie..

Siedząc z Askiem na TS.. wysłał mi passy graczy z tamtejszego serwera, chociaż konta już dawno były oczyszczone, aczkolwiek passy działają.

Wysłał nie tylko mi, ponieważ jeszcze zamieszaną osobą był Śnieżek. Dostaliśmy wszystkie hasła z ich bazy danych, prawdę mówiąc, to co trzecie pasy działały..

Więc apeluję o zmianę haseł na wszystkich grach, serwerach, portalach itd..!!

s91dt0.jpga7c9xg.jpg

noky3n.jpggsf5os.jpg

8mncab.jpg

Dzień później dostaliśmy loginy i zakodowane hasła od Aska, prawdopodobnie pochodzą z memoriala, gdzie Asek był w team. Bardzo dużo kont działało na Invorii, ponieważ te dwa serwery startowały w podobnym czasie.

wl4ws4.jpgzbjgly.jpgb12fw8.jpg

Groźby.. tylko na tyle Was stać, ale widzę, że ktoś się ponownie zapomniał, masz 16 lat i różnica wiekowa między nami jest dość duża.. Zacznij myśleć pozytywnie, ponieważ sam możesz mieć problemy. Zapamiętaj .. Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie!

g9nowd.jpg0q7n12.jpg

Nie polecam serwera, powody podałam powyżej.

Bo ranga na forum, to już ma full prawa na serwerze :v.

To chyba nie ich TS, więc może mieć rangę, cu nie ? :P

Miałaś/eś się nie wypowiadać w temacie, a nadal to robisz i piszesz to samo... 

A wtedy padnę na podłogę i zacznę się śmiać... Wszystko ewidentnie zostało pokazane, nie widzę tu żadnych wątpliwości..

Pamiętajcie o zmianie haseł na innych serwerach. !!

Mam nadzieję, że teraz gracze mi uwierzą.. specjalnie dodałam jeszcze więcej ss...

Robię SS wszystkiego :) Jeżeli ktoś z mojej ręki dostał bana, to ss na komputerze posiadam od grudnia 2011 roku, więc mogę podesłać pamiątkę.. Nie ważne czy z forum, czy z gry.. ja kolekcjonuje takie rzeczy.. :)

Weź nie udawaj, bo sama dałaś dowód jak Ty z tym swoim przydupasem Sniezkiem czy jak on tam ma, opierdalaliście konta, a tutaj piszesz żeby zmienili, bo myslisz ze dzieki temu będziesz pro elo elo zajebista...

Serwer fajny, zajebiste fryzury, administracja troszkę gorsza, ale ujdzie...

Ja tam gram dla siebie, chuj z tego, że inny dostanie Lv;o

Gra się dalej, a wy spinacie te dupska jakby Metin to najwazniejsza rzecz na swiecie byla, pierdole mogą dawać nawet słonia na złotym lancuchu i chuj z tego...

NEUTRAL... POCZEKAM AZ WYSTARTUJE, MOZE COS Z TEGO BĘDZIE.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Bo ranga na forum, to już ma full prawa na serwerze :v.

To chyba nie ich TS, więc może mieć rangę, cu nie ? :P

Miałaś/eś się nie wypowiadać w temacie, a nadal to robisz i piszesz to samo... 

Weź nie udawaj, bo sama dałaś dowód jak Ty z tym swoim przydupasem Sniezkiem czy jak on tam ma, opierdalaliście konta, a tutaj piszesz żeby zmienili, bo myslisz ze dzieki temu będziesz pro elo elo zajebista...

Serwer fajny, zajebiste fryzury, administracja troszkę gorsza, ale ujdzie...

Ja tam gram dla siebie, chuj z tego, że inny dostanie Lv;o

Gra się dalej, a wy spinacie te dupska jakby Metin to najwazniejsza rzecz na swiecie byla, pierdole mogą dawać nawet słonia na złotym lancuchu i chuj z tego...

NEUTRAL... POCZEKAM AZ WYSTARTUJE, MOZE COS Z TEGO BĘDZIE.

Wypierdalaj twoje posty są bezsensowne są dowody czarno na białym a ty znowu pierdolisz 3 po 3

Pozdro 600

@topic Nie polecam z powodu administracji. A co do serwera wszystko zajebane z epvp i mpc xDD

Opublikowano

Nie polecam z powodu klamliwej administracji w poprzednich projektach.

I tak wszystko sie posypie bo z tą administracją nie ma stabilnego serwera.

Na tym serwerze nie ma nic nowego wszystko jest na mpc , może tylko strona od bombworka nie jest xD.

Podsumujac NIE POLECAM ZACZYNAC TU GRY.

Ps. Ja tu widzę kilka rzeczy z innych serwerów.

Nie polecam !

Ty, a chciałeś ode mnie range administratora na forum, dwulicowcu.  Pierw mi dupe lizałeś o range a teraz takie rzeczy wypisujesz. Będe pamiętał.

Nie polecam. Nie dość że na poprzedniej edycji były przekręty to dodatkowo jeszcze tutaj działa forgame a na nich nie raz się przejechałem.

Smiechłem. Poprzednia edycja to poprzednia edycja, przekręty nie były od naszej strony a od flourine i jego przydupasów multiego, shadersa i nixo którzy nieudolnie próbują nam zniszczyć opinie bo ich zysku pozbawiliśmy. A co do forgame, serwer jest Nasz oni nam tylko hostują maszyne.

Co do posta kropki nie mam nic do wyjasniania, nikogo z żadnych z naszych serwerów nie okradliśmy i nie mamy zamiaru bo to się mija z celem, jesteśmy uczciwymi ludźmi a jak kropka sobie chce coś wmawiać i wam to niech sobie wmawia. Jedni odejdą inni zostaną, serwer ma sporo zwolenników i to dla nich tworzymy projekt a reszta może łaskawie wypierdalać:)

Zapraszam na TS : envits.net

oraz forum : aslanmt2.pl / forum

Opublikowano

Drop pereł został zwiększony niż na Averii? 

Nie rozumiem niektórych ludzi, mówicie że server padnie, przewidujecie przyszłość, server nawet nie wystartował a wy już pierdolicie jakieś bajki, może poczekajcie do startu servera?

Kropeczka, nie wiem co chcesz tym osiągnąć, ale jeśli chcesz "odciągnąć" ludzi od servera, to marne szanse bo server na prawdę wygląda na dopracowany, jest dużo nowości. Ty możesz "odciągnąć" kilka osób +/- 20, zresztą jestem przekonany że wrócą po tygodniu na server ;) Nie ma co oceniać servera jeżeli nie graliście, poczekajcie do startu ;)

Oczywiście zagram i zapraszam na start ;) 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Macie śmiesznego grafika, ta sygnatura przecież w ogóle nie pasuje do Metina, nie lepiej zamiast tego lwa, dać Wojownika ? ;)

Spójrz na nazwę servera > Aslan, Aslan to lew, więc nie wiem co w tym jest "śmiesznego" 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Beta betą bete pogania.... Miła wiadomość dla tych co się chcieli dostać!

A więc tak.. stwierdzilismy, że jednak troche więcej Was się nam przyda dlatego poszukujemy jeszcze 15 osób z TEAM SPEAKIEM.

Wszystkie zgłoszenia na beta testera pisać do mnie na pw, napiszcie ile czasu możecie spędzać i nick z gry, a najlepiej jak możecie to wbijajcie od razu na ts-a

x

na strefe Aslana.

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo dobrze. Widać, że zostało poświęcone na niego wiele czasu, aby wyglądał jak wygląda. Najbardziej zaintrygował mnie system petów. Nie mogę się już doczekać. Na pewno zagram oraz zapraszam innych do gry. :)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

GROSZ PRAWDY!!

Zakłamanie chłopaków sięga dość daleko, zacznijmy od rang na serwerze.. Czytając zapowiedź Aslana, dowiedziałam się, że byłam Administratorem Forum, przecież ja tam nawet moderatora nie miałam.

Hym.. można mnie było spotkać pod taką rangą na innych serwerach, ale na pewno nie na Averii.

Administrator TS, to chyba najlepszy hit, który usłyszałam tej wiosny..

Zacznę od tego, że ja nawet prostego kanału nigdy nie zakładałam, prawdą jest tylko, że mogłam banować.

Cóż człowiek w tych czasach nie wymyśli, toć to jest lepsze, niż baśnie Andersena.

Dodatkowo mogę powiedzieć, że Cysia, również była w takiej samej sytuacji, aczkolwiek miała rangę zwykłego moderatora, ale mało robiła na forum, jeżeli coś robiła, bo nie widziałam. Na ts nie miała rangi administratora, przecież byli od tego ludzie.

Dodatkową informacją jest, że rangę uzyskałam po znajomości, choć z początku nie byłam przekonana i miałam ją bardzo często zabieraną na prośbę, przez ówczesnego administratora TS.

Bardzo duża liczba osób pewnie się zorientowała, że miałam w grze bardzo dużo rzeczy z IS, aczkolwiek w niego nie inwestowałam. Jeździłam na wszelakich wierzchowcach i byłam w posiadaniu kościanego smoczka, który dawał bardzo dobre bonusy. Dalej już nie muszę tłumaczyć.. Oczywiście osoby faworyzowane przez team otrzymały swoją działkę.

2gazdu.jpg

Pewnego razu Averia była wyłączona, fakt był tłumaczony atakami na techników.. oczywiście, że żadnych ataków nie było, tylko były problemy. Zazwyczaj na ts obrywałam za Was, ponieważ to wasza nieudolna praca powodowała oburzenie graczy. Ciągłe restarty, naprawianie bugów.. albo wyłącznie serwera i wyjście z ts.. po chwili pisząc z tabletu, że serwer włączycie jutro i idziesz spać..

lalh49.jpg4uvfws.jpg

395z1s.jpg

WARTO ZOBACZYĆ!!

Asek jest tak bardzo kłamliwą osobą, że sam wpada w swoje kłamstwa!

3qv4lj.jpg  m5mrsc.jpg

i1zo8r.jpg

cyq0wd.jpg

Nie wiem czy pamiętacie, jak Asek mówił na ts i chyba było to gdzieś w zapowiedzi w Averii, że Flourine nie bd miał dostępu do bazy, niestety każdy wie jak to wszystko wyszło. A czy teraz jest w team?? To są spekulacje, bo na 100% się nie dowiemy.. aczkolwiek siedziała tam osoba z jego nickiem, przecież nie mogę mówić, że to on.. bo nie mam gwarancji, a przecież każdy mógł sobie ustawić jego nick.

Niestety nie pozwoliliście mi wygłosić się na forum serwera, to byłam zmuszona przyjść tu.

Wyeliminowaliście mnie, ponieważ boicie się ujawnienia prawdy, spokojnie nie wszystko na raz... muszę sobie coś zostawić w zapasie.. Boicie się straty graczy, lecz to użytkownicy zadecydują komu wierzyć, prawda jest taka, że swoją publiczność sami zawiedliście swoimi kłamstwami.

95pagp.jpgi6yiu7.jpg 

Tak, nie da się ukryć, że administracja jednak nie wywyższa się wiekowo, ponieważ Asek ma 16 lat, choć o jego wieku równe bajki chodziły, tylko dlatego, aby nie poszła fama, że taka młoda osoba stawia serwer.

Przekręty na serwerze były z różnych stron, początkowo nie chciało mi się wierzyć, że Asek i Harnaś mogli by coś rozdawać, ale zastanawiając się dłużej nad tą samą sytuacją, to wszystko układa się w jedną układankę.

Prawdę mówiąc, jeżeli bym miała wyjawić wszystko, to może bym zrobiła karierę, jak Małysz z Fubu... ale to nie o to chodzi, prawda jest taka, że brakuje solidnego serwera, gdzie administracja jest na odpowiednim poziomie. Chciałabym w końcu zagrać porządnie i zostać na dłużej, ale jak takie osoby stawiają, to bywa tak, że serwer stoi krótki czas.

Asek nie jest złym chłopcem, bo takie określenie bardzo do niego pasuje, potrafi szybko coś zrobić, ma zapał, ale jeżeli już za długo siedzi nad projektem i za dużo poświęca czasu, to mu ten zapał spada i szybko się odechciewa jakiejkolwiek pracy. Niestety bywały takie sytuacje, które strasznie denerwowały, SM ludziom oddawał ponad tydzień, tak samo jak ludzie, którzy wygrali idola. . .

Oddał je, to fakt, ale przed upadkiem serwera.

Mogłabym tak pisać.. pisać.. i jeszcze raz pisać.. ale trzeba coś zostawić na później .. Oczywiście ludzie nie muszą mi wierzyć, to już leży w waszej kwesti, czy uwierzycie, czy nie, ponieważ mi na tym nie zależy, bardziej interesującą mnie kwestią jest odkrycie prawdy.. ja Was do niczego nie namawiam, aczkolwiek mogę apelować, abyście uważali.

Staram się Wam wszystko udawadniać, dużo rzeczy wiecie sami, więc nie widzę najmniejszego sensu, ale również wiele informacji wiem, ponieważ siedziałam z nimi cały czas na ts. Osoby, które przebywały na ts.. doskonale przeczuwały, że serwer nie bd stał długo..

Od strony Averii winni rozpadu są wszyscy, nie tylko Flourine...

ROZDAWANIE LOGINÓW I HASEŁ!!

Kolejną rzeczą, którą mogę Wam przedstawić, jest rozssyłanie loginów i haseł przez Aska.

Otóż po upadku averii, wróciłam na Invorie..

Siedząc z Askiem na TS.. wysłał mi passy graczy z tamtejszego serwera, chociaż konta już dawno były oczyszczone, aczkolwiek passy działają.

Wysłał nie tylko mi, ponieważ jeszcze zamieszaną osobą był Śnieżek. Dostaliśmy wszystkie hasła z ich bazy danych, prawdę mówiąc, to co trzecie pasy działały..

Więc apeluję o zmianę haseł na wszystkich grach, serwerach, portalach itd..!!

s91dt0.jpga7c9xg.jpg

noky3n.jpggsf5os.jpg

8mncab.jpg

Dzień później dostaliśmy loginy i zakodowane hasła od Aska, prawdopodobnie pochodzą z memoriala, gdzie Asek był w team. Bardzo dużo kont działało na Invorii, ponieważ te dwa serwery startowały w podobnym czasie.

wl4ws4.jpgzbjgly.jpgb12fw8.jpg

Groźby.. tylko na tyle Was stać, ale widzę, że ktoś się ponownie zapomniał, masz 16 lat i różnica wiekowa między nami jest dość duża.. Zacznij myśleć pozytywnie, ponieważ sam możesz mieć problemy. Zapamiętaj .. Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie!

g9nowd.jpg0q7n12.jpg

Nie polecam serwera, powody podałam powyżej.

Drop pereł został zwiększony niż na Averii? 

Nie rozumiem niektórych ludzi, mówicie że server padnie, przewidujecie przyszłość, server nawet nie wystartował a wy już pierdolicie jakieś bajki, może poczekajcie do startu servera?

Kropeczka, nie wiem co chcesz tym osiągnąć, ale jeśli chcesz "odciągnąć" ludzi od servera, to marne szanse bo server na prawdę wygląda na dopracowany, jest dużo nowości. Ty możesz "odciągnąć" kilka osób +/- 20, zresztą jestem przekonany że wrócą po tygodniu na server ;) Nie ma co oceniać servera jeżeli nie graliście, poczekajcie do startu ;)

Oczywiście zagram i zapraszam na start ;)

Nie mam zamiaru się dużo wygłaszać, ale chyba nie czytałeś moich postów w poprzedniej zapowiedzi. Nie mam zamiaru odciągnąć graczy od serwera, ponieważ nie mam takiej mocy, każdy człowiek ma własny rozum i zrobi tak, jak tylko uważa to za słuszne. Nikogo do niczego nie zmusisz. Zwykły szary człowiek nie ma pojęcia, co dzieje się w team.. Nie ma co ukrywać.. w każdym zespole są czarne owce, które swoją reputacją psują reputację serwera... Z drugiej strony chłopaki się nie przyznają, ponieważ nie wiem.. brakuje im odwagi?? Tym bardziej, że wszystko mam podparte ss.. Asek groził mi na gg, to chyba ma to coś wspólnego, nie dziwię się.. biją się piętami po plecach, bo ujawniłam, to czego ta bardzo nie chcieli. Prawdę mówiąc mogłam ich szantażować jak chciałam..

t411yc.jpg

Nie polecam, zalecam przeskanować klienta, jeżeli tylko udostępnią, ponieważ w Averii był trojan po aktualizacji, oczywiście administracja o tym wiedziała, a graczy nie powiadomiła. . Tyle w temacie

c8f7.png

Opublikowano

Nie mam zamiaru się dużo wygłaszać, ale chyba nie czytałeś moich postów w poprzedniej zapowiedzi. Nie mam zamiaru odciągnąć graczy od serwera, ponieważ nie mam takiej mocy, każdy człowiek ma własny rozum i zrobi tak, jak tylko uważa to za słuszne. Nikogo do niczego nie zmusisz. Zwykły szary człowiek nie ma pojęcia, co dzieje się w team.. Nie ma co ukrywać.. w każdym zespole są czarne owce, które swoją reputacją psują reputację serwera... Z drugiej strony chłopaki się nie przyznają, ponieważ nie wiem.. brakuje im odwagi?? Tym bardziej, że wszystko mam podparte ss.. Asek groził mi na gg, to chyba ma to coś wspólnego, nie dziwię się.. biją się piętami po plecach, bo ujawniłam, to czego ta bardzo nie chcieli. Prawdę mówiąc mogłam ich szantażować jak chciałam..

t411yc.jpg

Nie polecam, zalecam przeskanować klienta, jeżeli tylko udostępnią, ponieważ w Averii był trojan po aktualizacji, oczywiście administracja o tym wiedziała, a graczy nie powiadomiła. . Tyle w temacie

Po 1 moja droga, nie mamy sie z czego tłumaczyć.

Po 2 jakie przekręty od nas? Słucham... ani ja, ani asek nie rozdawalismy nigdy nic.

Po 3 jezeli mozesz wyjdz z tematu bo to sie nudne robi. Nie chce mi sie pisać do globali by cie uspokoili, odpuśc zanim bedzie za pozno.

Opublikowano

Polecam, bo harnasiek  B) pro server ;) a ty tam kropka nie odzywaj sie, bo tez jestes dobra :) udajesz jeba*a sierote a wiem  co ty masz za uszami :)

ps: harnasiek pozniej przelejesz mi te 50zl 

Opublikowano

Macie śmiesznego grafika, ta sygnatura przecież w ogóle nie pasuje do Metina, nie lepiej zamiast tego lwa, dać Wojownika ? ;)

Aslan - fikcyjna postać z cyklu powieściowego Opowieści z Narnii.

@Topic

Nie polecam ze względu na administrację.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Po 1 moja droga, nie mamy sie z czego tłumaczyć.

Po 2 jakie przekręty od nas? Słucham... ani ja, ani asek nie rozdawalismy nigdy nic.

Po 3 jezeli mozesz wyjdz z tematu bo to sie nudne robi. Nie chce mi sie pisać do globali by cie uspokoili, odpuśc zanim bedzie za pozno.

Chcesz mi powiedzieć, że itemy, które z Aska są przekazywane to nie on?? No tak.. login: Admin hasło: admin1.. Pokazałam ss.. ciągle się tłumaczycie że Flourine, najlepiej wszystko zwalić na niego i zamieść pod dywan..  Powiem szczerze, że zawiodłam się na asku.. i nie chce mi się wierzyć, że to wszystko jest Flourine wina, iż sam pierwszy do mnie napisał przez kolegę podając swoje gg, abym się do niego odezwała..

oj9kgt.jpg

Flourine zadeklarował się, że jest w stanie poszukać ss .. z bazy danych i ujawnić rozmowy z archiwum gg, jeżeli materiały dotrą do mnie, to na pewno Wam udostępnię, gdyż on nie ma konta.

Harnaś możesz mnie straszyć moderatorami, iż to Wam powinni zabronić reklamy na mpcforum.. taki serwer nie powinien ujrzeć światła dziennego.

c8f7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...