Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Batios.pl

Batios

Ankieta  

501 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy 6/7 Bon powinien być dodany?

• Tak
    • Nie
    • Tak - Tylko do is'a żeby był rzadki. Ograniczona ilosc bonow.
  2. 2. Godzina Startu:

3. 3. Czy Perły powinny być wycofane? Zwiększyliśmy ich drop z bossów, żebyście nie musieli tak dużo płacić

• Wycofajcie skoro dropią dobrze.
    • Powinny być w sklepie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Naruciak12 Jest to jednorazowe pobranie pieniędzy z konta.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Naruciak12 Jest to jednorazowe pobranie pieniędzy z konta.

Dzięki. Po prostu sms premium to sms premium wiem jak działa i chciałem się upewnić :<

Opublikowano

znalazlem bład "przynies dla mi szczura" tak pisze jak chce sie oddać tego szczura.

tak btw choyowo ze wzieliscie Weeziego jako YT-bera. Sprawa jest prosta , on tylko wchodzi, robi reklame(chodz i tak brak efektu) chce za to sm lub kase, 4 dni MAX i idzie na inny serwer. Ale to wasza sprawa.

Gówno wiesz , to po hooya szczekasz ?

Reklamowalem jakiś twój serwer zebys mogl udowodnić że nic nie dało ?

Zamknij morde i wyjdź z tej prezentacji 

Typowy polaczek ;]\

Opublikowano

W Ankiecie odpowiadajcie :)

Co do smsów. Jednorazowo zabiera.

J@acobInUK  Co do Win8. Spróbujj jeszcze raz. Bo specjalne robiłem dla was także wersje. Jak nie będzie działać. To zrobimy specjalnego klienta dla was

albo binke. Spróbuj pobrać te pliki co są podane :)

tW8Oe.png

Opublikowano

Gówno wiesz , to po hooya szczekasz ?

Reklamowalem jakiś twój serwer zebys mogl udowodnić że nic nie dało ?

Zamknij morde i wyjdź z tej prezentacji 

Typowy polaczek ;]\

Zamknij pysk i wyjdz z domu w koncu a nie siedzisz tylko przed pc i myslisz ze do pracy nie bedziesz musial isc bo hajsy z yt zarobisz robiąc reklamy, buahahaha. Taka prawda cyganie, wchodzisz na kazdy serwer, robisz "REKLAME" ktora choya daje a raczej zniecheca graczy jak Ty tam wchodzisz ? Czemu ? bo jestes yebanym sępem na Darmowe Sm-y kostiumy, chuje muje dzikie weze , nikt Cie nie prosi o robienie reklamy tylko sam sie wpraszasz. Ludzie ktorzy graja na serwerze to graja bo im sie serwer podoba a nie ze wzgledu na Ciebie . Moj serwer? Ja nie mialem serwera ale widzialem wszystkie na ktorych Ty byles i co robiles, i teraz powiesz ze to tylko moja opinia ? To spytaj sie i kazdy potwierdzi moje słowa.

Opublikowano

Zamknij pysk i wyjdz z domu w koncu a nie siedzisz tylko przed pc i myslisz ze do pracy nie bedziesz musial isc bo hajsy z yt zarobisz robiąc reklamy, buahahaha. Taka prawda cyganie, wchodzisz na kazdy serwer, robisz "REKLAME" ktora choya daje a raczej zniecheca graczy jak Ty tam wchodzisz ? Czemu ? bo jestes yebanym sępem na Darmowe Sm-y kostiumy, chuje muje dzikie weze , nikt Cie nie prosi o robienie reklamy tylko sam sie wpraszasz. Ludzie ktorzy graja na serwerze to graja bo im sie serwer podoba a nie ze wzgledu na Ciebie . Moj serwer? Ja nie mialem serwera ale widzialem wszystkie na ktorych Ty byles i co robiles, i teraz powiesz ze to tylko moja opinia ? To spytaj sie i kazdy potwierdzi moje słowa.

Potwierdzam, co wchodziłem z ciekawości na jakiś serwer, jeden nick w oczy wpadał od razu :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBatios przed chwilą pobrałem clienta teraz z 3 hostingu i ten sam efekt, że nie działa.

Mogę dać ss jakbyś chciał.

+ widziałem, że tym którym nie działa mają pobrać, pobrałem i nadal nie działa, tak samo usuniecie tamtych 2 plików.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Czyli problem z win8. Dobra postaram się Ci pomóc jak najszybciej.

Zrobimy Klienta pod win8 albo aktualizacja dla Was.

tW8Oe.png

Opublikowano

Patrze po tych reklamach to widze, ze bedzie ta sama sytuacja która my mielismy na Averii.

Pełno youtuberó z milionami Sm sprzedawających najlepszy ekwipunek z item-shopu. Zjebiecie tym serwer, więc teraz z góry już na pewno nie polecam.

Poza tym, zbyt długo znam administracje by wierzyć w bajki jakie tu wypisujecie.

Czekam na forum, kiedy je udostepnicie?

@up

ha ha ha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...