Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Batios.pl

Batios

Ankieta  

501 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy 6/7 Bon powinien być dodany?

• Tak
    • Nie
    • Tak - Tylko do is'a żeby był rzadki. Ograniczona ilosc bonow.
  2. 2. Godzina Startu:

3. 3. Czy Perły powinny być wycofane? Zwiększyliśmy ich drop z bossów, żebyście nie musieli tak dużo płacić

• Wycofajcie skoro dropią dobrze.
    • Powinny być w sklepie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie wiem? :D Patrz tutaj ! :)

Batios -

kp-gcsnmniojgmdfigidtei.jpg

Travica.pl -

jh-ldostzurxunmnyjbbvyj.jpg

Travica.pl -

sb-thxshryqyunebbegxdmv.jpg

Batios -

ox-hvndwwpjgznqmuomppfi.jpg

Travica.pl -

rj-bvwzhqicmqtyyruuvghe.jpg

Tavia.eu -

ef-pkjpprckcaomvvewwsxa.jpg

Batios - 

fl-ukofxxghjanncpsdbywa.jpg

Batios - 

bc-xzsvfcknrnrvhoklkmgk.jpg

Travica.pl -

io-umumyhdntbmbdplokqhf.jpg

#Pszykro :(

nlcEZxg.png

Opublikowano

.

Tylko Weeziego nie bierzcie bo to anty reklama, ta tak na przyszlosc.

Tak na przyszłość to żegnaj na swój pro super serwer x techniku

Komu tam dupe przylizałeś żeby Cie odbanowali na MPC i dali golda ?

Twój serwer to porażka roku poza tym dziwnym trafem dopiero gdy Was oczerniłem stwierdziłeś TY nie Asek że jestem ANTY reklamą <3

Szczerze mam Cię głęboko w dupie bo jesteś nikim w świecie metina a dodatkowo tak samo żałosny jak twój serwer z minuaturki :)

CIao

Opublikowano

.

Tak na przyszłość to żegnaj na swój pro super serwer x techniku

Komu tam dupe przylizałeś żeby Cie odbanowali na MPC i dali golda ?

Twój serwer to porażka roku poza tym dziwnym trafem dopiero gdy Was oczerniłem stwierdziłeś TY nie Asek że jestem ANTY reklamą <3

Szczerze mam Cię głęboko w dupie bo jesteś nikim w świecie metina a dodatkowo tak samo żałosny jak twój serwer z minuaturki :)

CIao

i tak samo żałosny jak tavia, Travica, Chujmorka, Batios i inne produkcje tavii. Btw. Czemu nie banujecie owych administratorów za Mutlikonta? :p

nlcEZxg.png

Opublikowano

i tak samo żałosny jak tavia, Travica, Chujmorka, Batios i inne produkcje tavii. Btw. Czemu nie banujecie owych administratorów za Mutlikonta? :p

Dobra wypierdalaj leszczu bo Twój post i tak nic nie znaczy, no chyba że iloraz Twojego IQ czyli 0

Będzie ankieta na temat startu serwera czy godzina 17:00 to już jest oficjalna data i nawet Putin jej nie zmieni ?

Opublikowano

W tych informacjach macie 2x kostiumy.

Zmiana nicku? Myślicie żeby to usunąć? Ktoś będzie oszukiwać, zmieni nazwę i może dalej to robić << To tylko przykład więc pytam czy myślicie nad zmianą.

VNp6c2U.png

Opublikowano

@Jacob. Za każdym, gdy zmieniasz nick, wszystko się zapisuje u nas w logach. Więc nie ma bata, abyśmy znaleźć oszustów :)

tW8Oe.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBatios a czy jest możliwość dania jakiejś listy przy nicku z nazwami które ten gracz miał? Takie coś jak na komunikatorze steam.

Chodzi mi o to czy gracze mogą też mieć możliwość zobaczenia nicków poprzedniego gracza tego czy tego.

VNp6c2U.png

Opublikowano

@ Nasz serwer jest objęty patronem dobrej administracji. Ty się nie pogrążaj, wirusów żadnych nie ma w kliencie.

Czemu okłamujesz ludzi?  To mój ostatni post do Ciebie. Myślałem, że jesteś spoko :)

Zamieść chociaż skana, albo ja to zrobię..

Klient jest dostępny/ Team Speak także :)

tW8Oe.png

Opublikowano

Wiem, że client jeszcze nie działa, ale jak wchodzę w clienta to od razu się wyłącza. 

Wiadomość, że przestał działać czy coś w tym stylu, coś poradzisz mi na to? Odpalam z dobrą zgodnością i jako administrator.

VNp6c2U.png

Opublikowano

znalazlem bład "przynies dla mi szczura" tak pisze jak chce sie oddać tego szczura.

tak btw choyowo ze wzieliscie Weeziego jako YT-bera. Sprawa jest prosta , on tylko wchodzi, robi reklame(chodz i tak brak efektu) chce za to sm lub kase, 4 dni MAX i idzie na inny serwer. Ale to wasza sprawa.

Opublikowano

Prezentacja ma trochę błędów składniowych, ale można to wytłumaczyć że ktoś kto ją pisał był zmęczony. :)
Serwer zapowiada się naprawdę Ciekawie. Powodzenia. Może zawitam.

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie kupna SM. Żeby je kupić trzeba wysłać sms na nr 91955, a jak wiadomo jest to sms premium, więc teoretycznie jeśli jednorazowo chcemy kupić SM np za 23 zł, bo mamy przypływ hajsu, będziemy dostawać sms'y co tydzień? czy tam odpowiednią ilośc czasu, daną dla danego sms premium i będzie nam pieniądze ściągać? Czy zrobione jest tak że od razu się usługa anuluje i sms'a możemy wysłać kiedy chcemy, nic nam nie przychodzi i nie pobiera dodatkowych pieniędzy?

Proszę o wyjaśnienie bo jednorazowo na start chciałbym sobie kupić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...