Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Batios.pl

Batios

Ankieta  

501 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy 6/7 Bon powinien być dodany?

• Tak
    • Nie
    • Tak - Tylko do is'a żeby był rzadki. Ograniczona ilosc bonow.
  2. 2. Godzina Startu:

3. 3. Czy Perły powinny być wycofane? Zwiększyliśmy ich drop z bossów, żebyście nie musieli tak dużo płacić

• Wycofajcie skoro dropią dobrze.
    • Powinny być w sklepie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Mateusz mama na kolacje cię woła.

@topic

Zmien system ulepszeń.

Jeżeli chodzi o system ulepszeń to mi również nie pasuje. Ogólnie server fajny, myslę że będzie dopracowany i chętnie wejdę na start.

Opublikowano

@Up

Mateusz mama na kolacje cię woła.

@topic

Zmien system ulepszeń.

Według mnie system ulepszeń jest bardzo fajny, a wedlug ciebie co nalezy zmienic ? Jak już mówisz to określ co ci nie pasuje, bo na 100% nie ma takiej opcji by ci all nie pasowało :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

System ulepszeń jest epicki :] przynajmniej nie powtarza się na innych serverach....

sygn2.jpg

Opublikowano

Serwer wygląda pięknie :) 2 sprawy jeśli nie będzie bugów i serwer będzie dobrze się reklamował to ilośc osób nie powinna byc problemem :) Zadbajcie o to żeby zrobic dobre pierwsze wrażenie aby ludzie zostali (duza ilosc) i nie uciekali po 2 dniach ! Pozdrawiam "HmmChybaWoj" i trzymam kciuki bo jak na ta chwile nie ma gdzie grac ... a ten serwer przywraca powoli, ale przywraca nadzieje aby powrocic do metka na dłużej :D a nie jak to z reguły bywa na innych serwerach ze po 2/3 dniach juz są nudy i nie ma nic do odkrycia itd.

P.S. charakteryzujecie się oryginalnością bo ludzie bardzo teraz cenia tzn. Mowa tu o nowościach bo każdy pisze nowośc ... ale to jest na każdym serwerze a u was jest coś czego nie ma nigdzie indziej :) +

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Proponuje wam zrobic cos aby ożywic co nie co wojny jak i samo pvp :) Trudno teraz spotkac serwer na którym było by dużo wojen gildyjnych itd. a to masakrycznie pomaga na serwerze bo zawsze na weekend gdy juz jest kilka dobrych gildii mozna porobic ciekawe sparingi itd. :) Na pewno przyciągneło by to nie jednego starego gracza jak i oczywiscie tych nowych :) 

Mój PC 

Opublikowano

Proponuje wam zrobic cos aby ożywic co nie co wojny jak i samo pvp :) Trudno teraz spotkac serwer na którym było by dużo wojen gildyjnych itd. a to masakrycznie pomaga na serwerze bo zawsze na weekend gdy juz jest kilka dobrych gildii mozna porobic ciekawe sparingi itd. :) Na pewno przyciągneło by to nie jednego starego gracza jak i oczywiscie tych nowych :)

Najlepiej niech zrobią tydzien po starcie konkurs gildyjny :)

Rekrut
Opublikowano

Buahahaha paczam sobie na zapowiedzi z Batiosa na jutubach, i jedna zapowiedź mnie zdziwiła.

Czyżby to zapowiedź jak i sam weezy? Przedstawia tam "madafakerską, jp'owską pompe w płynie" jak on to mówi :) Tak że jak ktoś chce bić topkę to niech posłucha jego rad i kupi ten przecudowny płyn.
Opublikowano

Buahahaha paczam sobie na zapowiedzi z Batiosa na jutubach, i jedna zapowiedź mnie zdziwiła.

Czyżby to zapowiedź jak i sam weezy? Przedstawia tam "madafakerską, jp'owską pompe w płynie" jak on to mówi :) Tak że jak ktoś chce bić topkę to niech posłucha jego rad i kupi ten przecudowny płyn.

Jesteś tak zabawny , że poprostu spadłem z krzesła .

# Raport :*

PS . Macie zamiar zorganizować ten konkurs gildyjny :) ?

Opublikowano

Niestety śmiem wątpić w to co piszecie.

I gwarantuje że ten serwer skończy jak Tavia i Travica w waszym wykonaniu.

Robicie każdy ale to każdy serwer taki sam, zmieniacie tylko kilka aspektów dotyczących rozgrywki i nic więcej.

Tak więc szczerze ? kupa :)

Opublikowano

Mamy :)

Ustalcie konkretny termin na forum bądź tutaj .

Zorganizujcie to -/+ tydzien po starcie żeby była jakaś rywalizacja .

Najlepsza gildia np dostanie nad głową tak jak VIP jakis napis gildyjny moze ? albo cos  :)

Niestety śmiem wątpić w to co piszecie.

I gwarantuje że ten serwer skończy jak Tavia i Travica w waszym wykonaniu.

Robicie każdy ale to każdy serwer taki sam, zmieniacie tylko kilka aspektów dotyczących rozgrywki i nic więcej.

Tak więc szczerze ? kupa  :)

Może i tak , serwer easy a musimy dropić KU metale itp .

Ale z drugiej strony to na pewno zaleta bo serwer nie znudzi Ci się po 2 dniach .

Wbijesz maksymalny level full eq i co ? stoisz w M1 jak słup .

Opublikowano

Nie ma takiej potrzeby. Są testerzy, testują. I zgłaszają ew. problemy, które są rozwiązywane w każdym momencie.

Spoko ale zeby potem nie bylo ze znajde jakiegos buga... bo testerzy bez obrazy ale czasem sie nie staraja a gracze to co innego, czekam na start

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Aby zrobic konkurs gildyjny niech serwer postoi z tydzien 2 zeby ludzie ogarneli sobie eq itd. a przedewszystkim same gildie zeby sie dotarły troche i wyłoniło sie kilka takich top;owych :)

Mój PC 

Opublikowano

To jest cholera bez sensu?

Na serwerze Travica, głównie na ich stronie widnieje zaproszenia na serwer Bastios.

Czyżby Tony stworzył drugi swój serwer?

Ok.. na Ts3 (wspólnym) dowiaduję się że połowa graczy nawet nie wiem co to jest "Travica" czekają na bastion..

A na kochanym Travica jest 2-3 online graczy.

Beka  choj z serwerów ;)

Pozdro :)

Heniek.

Opublikowano

Dajcie może reklamę u ytuberów pokroju: xLarry7, Browar, R3spect itp ?
A nie ludzie co ledwo mają po 350 sub :>.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Dorzucam:

http://mcncc.pl/topic/2644-malo-osob-na-travica-i-swietny-sposob-by-to-zmienic/

Travica miała swoje 2 tygodnie, teraz nikt nie gra i będzie przyłączenie do Batios.

Hah śmiech na sali, ludzie wyrzucili hajs w błoto i po serwerze.

Nie wiem jak wy chcecie tu grać, padnie znów po 2 tygodniach.

Te same pliki, to jak wyciągniecie starego kotleta wrzucenie do mikrofali i podany jako świeży hah.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...