Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Batios.pl

Batios

Ankieta  

501 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy 6/7 Bon powinien być dodany?

• Tak
    • Nie
    • Tak - Tylko do is'a żeby był rzadki. Ograniczona ilosc bonow.
  2. 2. Godzina Startu:

3. 3. Czy Perły powinny być wycofane? Zwiększyliśmy ich drop z bossów, żebyście nie musieli tak dużo płacić

• Wycofajcie skoro dropią dobrze.
    • Powinny być w sklepie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż za kanały... Nie umniejszam tego, że ludzie nagrywają okej niech to robią ale chcecie reklamę to znajdźcie 2/3 osoby po 

3/4k subów a nie po 350 :> albo i 35.

@AW

W Ile wbije 50 ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Widzę powrót do oldschoolu z tymi broniami na 90lvl do expa, ale jeżeli była by możliwość to zamieniłbym śmiercio z baronem bo jakoś lepiej to pasuje do wojonika, a do sury baron.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Cóż za kanały... Nie umniejszam tego, że ludzie nagrywają okej niech to robią ale chcecie reklamę to znajdźcie 2/3 osoby po 

@AW

W Ile wbije 50 ?

Elarth jeśli chodzi ci o tą zapowiedz z 35 subami, to powiem ci tyle, ze każdy może nagrać Zapowiedz serwera, a że akurat ta jest bardzo dobra i pokazuje wszystko co potrzeba to została udostepiona i pokazana w zapowiedzi :) Wiec nie martw sie, Administracja nie wynajmuje ludzi z malymi subami, lecz kazdy moze nagrywac ;)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Fajnie opowiada ale to troszke wyglada jak spam to co dodales> kazdy juz to widzial bo link w prezentacji

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Wszystko extra fajnie prezka bardzo ladna 10/10 serwer rowniez mi sie podoba ale DLACZEGO TACY SLABI HANDLARZE?! Bizu na niski lvl, zbroje do 34 poziomu ^^, nie ma nawet zadnych mikstur od baek-go ani rosek, helmow 21lvl , helmow 41lvl... tarczy 41 lvl ani 61 magiczny metal tez moglibyscie dodac... radzilbym to  zmienic przed startem albo zmienic nazwe na medium.

Opublikowano

Wszystko extra fajnie prezka bardzo ladna 10/10 serwer rowniez mi sie podoba ale DLACZEGO TACY SLABI HANDLARZE?! Bizu na niski lvl, zbroje do 34 poziomu ^^, nie ma nawet zadnych mikstur od baek-go ani rosek, helmow 21lvl , helmow 41lvl... tarczy 41 lvl ani 61 magiczny metal tez moglibyscie dodac... radzilbym to zmienic przed startem albo zmienic nazwe na medium.

Ten facet ma racje :)

no.. może poza tym metalem.

i lepiej żebyście zmienili modele tych broni do expa. Jest tyle ciekawych modeli a wy wybraliscie najgorsze z mozliwych :)

Opublikowano

Wszystko extra fajnie prezka bardzo ladna 10/10 serwer rowniez mi sie podoba ale DLACZEGO TACY SLABI HANDLARZE?! Bizu na niski lvl, zbroje do 34 poziomu ^^, nie ma nawet zadnych mikstur od baek-go ani rosek, helmow 21lvl , helmow 41lvl... tarczy 41 lvl ani 61 magiczny metal tez moglibyscie dodac... radzilbym to  zmienic przed startem albo zmienic nazwe na medium.

U Beak-Go są roski. Helmy i tarcze tez chyba sa, ale nw czy +9. Co do tarczy to kategorycznie sie nie zgodze zeby na 61lvl byly u Handlarzy. Nazwa mowi ze to serwer Easy/Medium. Nie oznacza ze all jest Easy ... Np. Easy moze byc exp do jakiegos tam lvl i dropienie ulepszaczy, a reszta moze byc Medium, wiec bierzcie zawsze ten trudniejszy typ do porownywania i oceny serwera :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@AW

W Ile wbije 50 ?

Akurat jeżeli chodzi o kolege który nagrał zapowiedź to ja osobiscie go promuje od dzisiaj.

Strasznie spodobała mi się jego obróbka filmu jak i sam lektor.

Poza tym z większych Youtuberów będę nagrywał ja ( WeeZy ) , ( Dedek ) , ( Hotovsky ) + zapewne ktoś jeszcze dojdzie .

Piss jol

Dodatkowo zapraszam na odcinek [#0]

https://www.youtube.com/watch?v=U9jwVBh-XG4

Opublikowano

WeeZy :( - Ty sobie żarty robisz to jest przecież antyreklama.:>.

Inni okej niech nagrywają ale nie ten typ.:-).

AW@

W lesie zdobędę PD Z metkiów?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Tutaj ziny zostały upsrawnione.

Witajcie, na prośbę graczy dodaliśmy sety do ulepszania, z broni na 75.

wc-vudmdijpuobrrrakfcqg.jpg

Można je zakładać od poziomu 90.

smile.png

zmieniam zdanie :P jednak to jest lipa patrzac na pozostale eq .. :) strasznie nie bedzie to pasowaci bedzie sie gryzc z innym eq :) 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Tutaj ziny zostały upsrawnione.

Witajcie, na prośbę graczy dodaliśmy sety do ulepszania, z broni na 75.

wc-vudmdijpuobrrrakfcqg.jpg

Można je zakładać od poziomu 90.

smile.png

Gorszego setu nie dało się wgrać? :/

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

co w nim złego ? :)

Najstarszy set jaki istnieje chyba. Obrzydzenie bierze jak na to paczę xD

Ja jestem za zmianą na coś ładniejszego.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Najstarszy set jaki istnieje chyba. Obrzydzenie bierze jak na to paczę xD

Ja jestem za zmianą na coś ładniejszego.

W sumie teraz patrzac jeszcze raz na to co jest w serwerze a te bronie ktore dodaliscie to lipa .. :) tam piekne nowe bronie i zbrojki a tu takie starocie .. :) dajcie cos nowego swojego a na pewno to takze wam pomoze w przyciagnieciu graczy na serwer ;> + proponował bym dodac jeszcze zbrojke do expa :) jak to widze ??? gdy mamy staleczke +9 i ulepszamy dalej na inne zbrojki to podczas wyswietlania okna z ulepszeniem niech beda 2 rozgałęzenia tzn. z jednej strony robimy z niej zbrojke do expa a z 2 pozostały system ulepszen tak jak w prezentacji :D albo po prostu zbrojki do pvp te 4 co sa teraz robimy normalnie metalem czy tam bodziem a zbrojke do expa wytwarzamy u surki albo kowala :) sami juz wiecie najlepiej jak by to moglo wygladac :) nie ma co ukrywac bylo by to ciekawe ;> najlepiej gdyby trzeba bylo np. zdobyc symbole na to wytworzenie zbrojki i broni np. symbol ripera i kilka innych (nie za duzo) to tylko taki przyklad. Niech ta bron i zbrojka do expa wyglada jakos zajebiscie i wyjatkowo ;>  zrobcie cos sami tak jak z pozostalymi setami 

Dziwaczne a jednak potrafi przyciagnac :) zrobcie cos w tym stylu :) 

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimageshack.com%2Fa%2Fimg46%2F4452%2Ftfo0.png&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.mpcforum.pl%2Ftopic%2F1175618-mortyriuszpl-dedyk-easymedium%2F&h=420&w=734&tbnid=UywjVFHshWql_M%3A&zoom=1&docid=cYbEL_btB3JFNM&ei=vjE9U9b5DqmC4ATEkIHQBQ&tbm=isch&ved=0COcCEIQcMFg&iact=rc&dur=513&page=3&start=71&ndsp=37&biw=1920&bih=955
Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

WeeZy :( - Ty sobie żarty robisz to jest przecież antyreklama.:>.

Inni okej niech nagrywają ale nie ten typ.:-).

AW@

W lesie zdobędę PD Z metkiów?

Dokładnie ;/ Aha i weezy to jest batios a nie "bation" ..

Opublikowano

te sety wygladaja jak bronie do pvp, troszke lipnie to wyglada

Edit: zrobilem wlasne sety, co o tym myslicie?

0wf51i.png

Opublikowano

te sety wygladaja jak bronie do pvp, troszke lipnie to wyglada

Edit: zrobilem wlasne sety, co o tym myslicie?

0wf51i.png

To jest zwykły test - niczym się nie wyróżnia ;3

na epvp jest pełno broni wystarczy pobrać :X

Opublikowano

Niby tak ale napewno to lepiej wyglada niz to co oni chca dodac

Opublikowano

Niby tak ale napewno to lepiej wyglada niz to co oni chca dodac

Z tym się zgodzę - wystarczy 5,10 min zeby znaleźć mega bronie na epvp czy nawet mpc ;)

`- Batios.pl [#0] Informacje wstępne , Gildia , Seria etc itp itd 

https://www.youtube.com/watch?v=U9jwVBh-XG4

A dla wszystkich panuF którzy piszą iż Anty Reklama 

http://screenshooter.net/2585838/ardeltf

Opublikowano

Moim zdaniem można by dodać po prostu coś w stylu "Truty V2 itp." Klasyczne bronie na 75 wyglądają dobrze, więc po co je zmieniać? Po ulepszeniu broni na 75 na +9 dałoby się z niej zrobić broń o tym samym wyglądzie, ale lepszych statystykach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...