Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alestia.pl - Masa Systemów oraz Dungeonów [Dedyk] [Medium/Hard]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer serwer jest mega. co dzień więcej ludzi administracja sie nie opier*dala tylko robi dużo zawsze odpiszą na PW dużo eventów i jest lepsza od tych nowych serwów i myśle, że to jest najlepszy hard serwer.

Opublikowano

strasznie mało osób a szkoda gdyby było więcej bym zagrał na razie sobie odpuszcze :(

Opublikowano

To co dzisiaj ox ze wzgledu na swieta wielkanocne, haha? xD

Co za dużo to niezdrowo, w sobote lub piątek będą 3 tury :D 

Opublikowano

Co za dużo to niezdrowo, w sobote lub piątek będą 3 tury :D

Wlasnie takimi eventami przyciągacie ludzi :P to moze chociaż 1 rundka ? :)

Opublikowano

Prezentacja super.

Już aktualizuje patcherem i mam nadzieje na weekend świąteczny znaleźć jakiś serwer, który spełni moje wymagania ^^ Cyaa!

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

To co ox jakis dzisiaj? xD

Się okarze ; d

godziny poludniowe, wieczor.

200+, nie powiem Ci dokładnie, lecz serwer ruszył z liczbą online, ponieważ wzięliśmy się ponownie za reklame.

Opublikowano

Gratulację dla administracji, która reklamuje serwer na forach oraz innych serwerach...

Nie polecam, serwer mający tak mało graczy, że muszą reklamować się na lepszych serwerach konkurencyjnych :)

Dajcie dowód że to właśnie team reklamował, a nie jakiś gracz, później nas oczerniajcie, też zaraz mogę wbić zaraz w każdą prezentacje i powiedzieć, że oni się reklamują na innych forach i serwerach, nie mając dowodów, że to właśnie oni reklamowali a nie ktoś inny.

Coś okropnego............... najgorszy serwer ever?

Za posta bez notatki powinieneś dostać warna

Opublikowano

Dajcie dowód że to właśnie team reklamował, a nie jakiś gracz, później nas oczerniajcie, też zaraz mogę wbić zaraz w każdą prezentacje i powiedzieć, że oni się reklamują na innych forach i serwerach, nie mając dowodów, że to właśnie oni reklamowali a nie ktoś inny.

Za posta bez notatki powinieneś dostać warna

W 80% administracja reklamuje swój serwer, więc czemu miało by być inaczej w tym przypadku? Podajcie także dowody, że to nie byliście wy...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Nie polecam Serwera, ponieważ reklamują się chamsko na innych serwerach. 

Bo Ci odpowiem chamsko, wyjdź jeżeli nie masz dowodów, że to administracja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...