Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alestia.pl - Masa Systemów oraz Dungeonów [Dedyk] [Medium/Hard]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny bajer, ale powiedzmy sobie szczerze kazdy server jest pod is, bo po co by sie robilo servery?

Z jednej strony masz racje, ale jeżeli by dodawało się taki bajer, to człowiek który wyda na is, nie będzie wywyższony, ponieważ ktoś kto nie ma pieniędzy, aby wydać na is zdobędzie Smocze Monety w grze, a jak wiadomo w metinie dużo ludzi bije bossy, metiny czyli w jeden dzień mogą mieć nawet po 1k SM.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z jednej strony masz racje, ale jeżeli by dodawało się taki bajer, to człowiek który wyda na is, nie będzie wywyższony, ponieważ ktoś kto nie ma pieniędzy, aby wydać na is zdobędzie Smocze Monety w grze, a jak wiadomo w metinie dużo ludzi bije bossy, metiny czyli w jeden dzień mogą mieć nawet po 1k SM.

Ile sie dostaje sm  za zabicie np bossa?

Opublikowano

Ile sie dostaje sm  za zabicie np bossa?

Każdy metin, każdy boss = 1 SM, czyli nie za dużo nie za mało, ostatnio widziałem jak ktoś latał sobie 10 poziomem na metiny w m1, zapytałem ile uzbierał w jeden dzień, to powiedział ze 2k i kupił sobie to co potrzebował ;)

Opublikowano

gralem... ale na serwie spory problem sprawia glowny admin za paczke fajek jest w stanie nawet skoczyc z gory sohan, nie mowiac juz o tym ze nocami spiewa na teamspeaku, wiec radze uwazac na typa

serwer nie wiem czy moge polecic jest spoko ale admin to istna szarancza...

Opublikowano

gralem... ale na serwie spory problem sprawia glowny admin za paczke fajek jest w stanie nawet skoczyc z gory sohan, nie mowiac juz o tym ze nocami spiewa na teamspeaku, wiec radze uwazac na typa

serwer nie wiem czy moge polecic jest spoko ale admin to istna szarancza...

Ty mówisz o mnie? hahahah, serwery Ci się pomyliły xD

Opublikowano

Fajny server, polecam ale odpycha jedna mnie rzecz - malo graczy, zagram jak sie troche server 'zaludni' :) pozdrawiam.

Opublikowano

Fajny server, polecam ale odpycha jedna mnie rzecz - malo graczy, zagram jak sie troche server 'zaludni' :) pozdrawiam.

Nas też to nie pokoi, jak na razie z reklamą znowu ruszyliśmy.

Jezusie ile tego nasrane runy bog wie co Dla mnie to juz nie jest Metin :)

Oj tam, oj tam, czym więcej czegoś nowego, tym lepiej się gra, na naszym serwerze nie może się nudzić, temu też jest tak dużo dungeonów ;)

Opublikowano

Nie musisz mi tego mówić bo sam prowadziłem serwer Ne**il.pl i duża ilość dungeonow i innych dupereli może i zachwycała graczy ale przez bardzo krótki okres czasu.

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Nie musisz mi tego mówić bo sam prowadziłem serwer Ne**il.pl i duża ilość dungeonow i innych dupereli może i zachwycała graczy ale przez bardzo krótki okres czasu.

Wszystkiego się dowiemy w swoim czasie, jak na razie nie zarzekają ;)

Opublikowano

Fajny bajer z tymi Sm za bosy i metki za to + bo każdy gracz może zdobyć coś z Isu, zawitam sprawdzę podoba mi się :)!

Wbijaj, wbijaj czym więcej tym lepiej, za niedługo zmieniamy stronę na bardziej estetyczną z takim "łał" :P

Opublikowano

Ile osob gra na serwerze na ten moment?

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Co myslicie o 6 skillu dla wojownika oraz ninji?

Wedlug mnie nie powinno byc ale to decyzja administracji 

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

szczerze wbiłem na ten serwer i trochę świeci pustkami 

Opublikowano

Jest duzo takich serwow dobrych a swiecacych pustakami ale ja akurat nie przepadam za hardami wolal bym juz pojsc na PL pograc 

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Nie chwalimy się popularnością, ale to tak już jest, jakiś sławny youtuber założy serwer, to taki gracz pójdzie za takim youtuberem, nawet jakby była tam masa bugów, zostanie do końca serwera, tak teraz żyją privy, masz dobrego youtubera, masz zaludniony serwer. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...