Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vastora.pl [Dedyk] [Easy]

LeoZawodowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też wam tak myszka dziwnie działa w tym cliencie? ;/

The past has gone

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne, serwer easy a czuje się jak medium/easy.

Byłem na Ts w poszukiwaniu Administracji, chciałem stwierdzić czy macie racje.

Od godziny 17 do 21 afczyłem i czekałem na puk puk na kanale, czekając aż rzekoma administracja się pojawi lecz..

Nie ma! Cholera wie gdzie oni są?

Póki nie ogarniecie się nie zagram ;x

Heniek.

Opublikowano

Serwer zapowiadal sie bardzo dobrze , exp szybki drop z metkow dobry(+rekawica zlodzieja wtedy drop jest OGROMNY ;p) ale tez posiada wady  np. malo osob -_- "cisza" na czacie , pare osob sie odzywa ale tak to przez dluzszy czas nikt nie pisze ^-^ no i jeszcze DT, jak dla mnie mobki na pietrze z metinem Morderstwa sa zbedne , za duze lagi i BODYM ciezko sie utrzymac na nogac ... jeszcze BRAK FORUM!!!!!!!!!!! po za tym nie mam wiecej zastrzezen . W sumie koncze juz gre na tym serwie bo i tak pewnie niedlugo PADNIE!  ZERO ZAINSTERESOWANIA SERWEREM ZE STRONY ADMINISTRACJI . Szkoda bo bylby to naprawde zajebis ty serwer .

Opublikowano

Serwer zapowiadal sie bardzo dobrze , exp szybki drop z metkow dobry(+rekawica zlodzieja wtedy drop jest OGROMNY ;p) ale tez posiada wady  np. malo osob -_- "cisza" na czacie , pare osob sie odzywa ale tak to przez dluzszy czas nikt nie pisze ^-^ no i jeszcze DT, jak dla mnie mobki na pietrze z metinem Morderstwa sa zbedne , za duze lagi i BODYM ciezko sie utrzymac na nogac ... jeszcze BRAK FORUM!!!!!!!!!!! po za tym nie mam wiecej zastrzezen . W sumie koncze juz gre na tym serwie bo i tak pewnie niedlugo PADNIE!  ZERO ZAINSTERESOWANIA SERWEREM ZE STRONY ADMINISTRACJI . Szkoda bo bylby to naprawde zajebis ty serwer .

od razu widać, że serwer pod IS.

Stawiamy, ludzie grają, w tym czasie robimy coś innego.

Kasa na konto leci. Serwer pada po 3 miesiącach, reaktywacja... i tak w kółko

jak dla mnie ten serwer to z EASY ma bardzo mało wspólnego

The past has gone

Opublikowano

Mam problem z rozpakowywaniem. Otwieram go WinRAR'em, ale próbowałem także FreeArc i wypakowało tylko do 9 MB. Podczas rozpakowywania w WinRAR występuję takie okno:
' !   C:\Users\Dave\Desktop\Client-Vastora.rar: Checksum error in Client Vastora\pack\BGM.epk. The file is corrupt
!   C:\Users\Dave\Desktop\Client-Vastora.rar: Unexpected end of archive '

I nie wiem co zrobić.

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

Niestety. A tak bardzo chciałem tu zagrać :/

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...