Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z koniem - Vastora

xtie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Opiszę na szybkości buga na serwerze Vastora.

Polega on na ciągłym wchodzeniu i schodzeniu z konia (ctrl+g) - odnawia to nam hp.

Wbijamy na spoty o wiele cięższe dla nas i ubijemy je bez problemy, tak samo metiny.

Zaznaczamy na auto attack i jedynie spamujemy ctrl+g. 

Działa w 100%, sam na tym expiłem i dropiłem. 

Opublikowano

Niezbyt działa mam 142lvl i jak expie to zanim zejde i wejde na konia to moby się bugują i za dużo biją ... zbędny jest ten bug

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Potwierdzone info, na bugu można klepać o wiele wieksze spoty niz normalnie nie wyobrazam sobie expa bez tego @up na 142 na mantykorach idealnie sie sprawdzało, ktoś pisal ze powinno sie to zglosic administracji, hie hie no pewnie szkoda ze nikt nikogo z adminsitracji na grze jeszcze nie widzial ani na ts 0 zainteresowania z ich strony, daje serwerowi moze jeszcze 2 tyg max.

Bar-Brothers-290x160.jpg

Don't stop, just keep goin' on !

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pożal się Panie Boże :/

Tak dziecinne bugi a tyle frajdy :v

Każdy bug jest dobry. Co do poradnika, to na Vastorie jest już nieaktualne bo nie działa ona. Ale są inne serwery na których, ten bug również działa. Przydatne do exp'a dla postaci słabszych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...