Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena hotelu w mc

marcell2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Przedstawie wam mój nowy projekt:

: Hotel Binary :
Wszelkie prawa zastrzeżone !

Tu macie ss !
I oceniajcie.

yqz7uyQ.jpg

2NaHI2r.png

NOWE SS

lLX6HBN.pnguBKSLxx.jpg

1RkW7od.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strasznie słaby i chujowy

2/10 na zachęte

Sam jesteś chujowy i słaby !

To jest 1/10 tego hotelu

!

Będą updaty a i tak zmienie w nim wiele.

1RkW7od.png

Opublikowano

Słaaaabe. A takie teksty

Oceniac !

w cztery litery sobie włóż.

@Edit:

Sam jesteś chujowy i słaby !

Konwersacja na poziomie podstawówki.

PS Nie dajemy spacji przed znakami interpunkcyjnymi.

Opublikowano

Źle się czuję, komentując w tym temacie, ale - 

1. Ustaw ściany nośne, bo to tak jakoś niefizycznie i szpetnie wygląda.

2. Nie łącz w ten sposób schodów, jeśli nie mają być ozdobnym dodatkiem - ozdobnych dodatków nie wrzucamy na ściany nośne, najwyżej przed nie.

3. Dobierz inne materiały do budowy, używaj ich w bardziej zrównoważony sposób i twórz między nimi łączenia.

4. Podziel sobie najlepiej wszystko na segmenty, które byłyby symetryczne w szkielecie, jeśli to ma być bank...

5. Zdecyduj się, czy używasz szyb, czy bloków szkła - nie używaj szyb, jeżeli nie mogą się one *przyssać* do każdego bloku.

Mógłbym tak dalej i dalej, ale stosując tylko te zmiany naprawisz tak wiele, że nie będziesz prosił o ocenę na mpc.

yotsuba.jpg

Opublikowano

Strasznie słabo zrobiony budynek. Wygląda, jakby ktoś go budował 3 minuty. :/

Opublikowano

Em nie wiem po co takie projekty słabe które buduję się w 10 min i jeszcze piszesz za to 1/10 to poco robisz takie updaty zbuduj hotel cały i wrzuć ss bo narazie to jest do **** ;0

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Słaaaabe. A takie teksty w cztery litery sobie włóż.

@Edit:

Konwersacja na poziomie podstawówki.

PS Nie dajemy spacji przed znakami interpunkcyjnymi.

Ja sobie daje,bo tak ładniej wygląda i nie musisz mnie pouczać i nie rób z siebie takiego profesora ;)

Na poziomie podstawówki? To co on napisał to miała być krytyka!?

Krytyka to jest to:

Źle się czuję, komentując w tym temacie, ale - 

1. Ustaw ściany nośne, bo to tak jakoś niefizycznie i szpetnie wygląda.

2. Nie łącz w ten sposób schodów, jeśli nie mają być ozdobnym dodatkiem - ozdobnych dodatków nie wrzucamy na ściany nośne, najwyżej przed nie.

3. Dobierz inne materiały do budowy, używaj ich w bardziej zrównoważony sposób i twórz między nimi łączenia.

4. Podziel sobie najlepiej wszystko na segmenty, które byłyby symetryczne w szkielecie, jeśli to ma być bank...

5. Zdecyduj się, czy używasz szyb, czy bloków szkła - nie używaj szyb, jeżeli nie mogą się one *przyssać* do każdego bloku.

Mógłbym tak dalej i dalej, ale stosując tylko te zmiany naprawisz tak wiele, że nie będziesz prosił o ocenę na mpc.

I dziękuje :D poprawie to !

1RkW7od.png

Opublikowano

Widać ściany 2/10

A tak w ogóle użyj jakiś innych materiałów np. żelazo. Postaraj się przed tym zrobić jakąś fontannę itp.

Ogółem jak poświęcisz na to czas to w końcu będzie to wyglądać tak jak powinno wyglądać. Najlepiej sobie to rozplanuj i podziej na segmenty tak jak to pisał @Wujek_rzepak zastosuj się do tego i jak będziesz miał już będziesz miał bardziej rozbudowane to dopiero pokaż.

Opublikowano

A sobie miej te prawa zastrzeżone, bo i tak nikt tego by nie chciał mieć. 1/10

10  50  100  150  200  250  300  350  400  450  500  550  600  650  700  750  800  850  900  950  1000

Proszę Moderatorów o usunięcie %, jeżeli napisałem post, który był pomocny !

Opublikowano

A sobie miej te prawa zastrzeżone, bo i tak nikt tego by nie chciał mieć. 1/10

I dobrze ;)

Jak nie umiecie krytykować tylko głupio komentować w stylu "chujowe"

to nie komentujcie !

Popracuje nad tym jak będę mieć czas.

1RkW7od.png

Opublikowano

faktycznie, piekne! już buduje taki sam, co tam że prawa zastrzeżone, co ty mi tam zrobisz?

chujowe 2/10 kappa

1377337197-U369478.png

Opublikowano

faktycznie, piekne! już buduje taki sam, co tam że prawa zastrzeżone, co ty mi tam zrobisz?

chujowe 2/10 kappa

I znowu to samo.

Nawet nie skrytykowałeś tylko nabijasz posty.

Nie rozumiem takich ludzi !

1RkW7od.png

Opublikowano

jeśli dla Ciebie "chujowe 2/10 kappa" to nie krytyka, to udaj sie do lekarza. Zresztą, wyżej pokazałeś że nie umiesz przyjać krytyki na klate, tylko obrażasz. Jesteś dla mnie nikim.

1377337197-U369478.png

Opublikowano

Dla mnie też to za ciekawie nie wygląda...

Proponuję użyć więcej materiałów. Same drewno nie zbyt pięknie się komponuje.

Na koniec wstaw jeszcze raz jakieś screeny. Nie będę oceniał w skali od 0 do 10 bo te ocenianie jest głupie.

Najbardziej nie podobają mi się te luki w ścianach. Pokaż jak to z tyłu i w środku wygląda.

Pozdrawiam Flakor!

Opublikowano

jeśli dla Ciebie "chujowe 2/10 kappa" to nie krytyka, to udaj sie do lekarza. Zresztą, wyżej pokazałeś że nie umiesz przyjać krytyki na klate, tylko obrażasz. Jesteś dla mnie nikim.

Człowieku wróć skąd przyszedłeś bo nie chce mi się odpowiadać na takie posty.

Chujowe,kapa to nie krytyka,oczekuje obszernej krytyki a nie 1 słowa lub 2.

Dodam ss ze środka.

1RkW7od.png

Opublikowano

Człowieku wróć skąd przyszedłeś bo nie chce mi się odpowiadać na takie posty.

Chujowe,kapa to nie krytyka,oczekuje obszernej krytyki a nie 1 słowa lub 2.

Dodam ss ze środka.

kapa XDDDDDDDDDDD

dobrze, masz moją obszerną opinie :

1. same drewno jest brzydkie

2. użyj innego budulca

3. nie stosujemy spacji przed znakiem interpunkcyjnym, tylko za.

4. 2/10 kappa chujowe

5. jak to jest 1/10 projektu, to po co to wstawiasz, a nie jak bedziesz mial projekt?

6. chujowe

7. kappa

8. to wszystko

9. nie obrażaj innych użyszkodników, bo to jest karane warnem

10. budowla która budujesz, nie ma sensu, ponieważ jest wiele profesjonalnych grup "budowniczych" którzy to zrobią, jeżeli zapłacisz.

11. ćwicz przyjmowanie krytyki.

12. jeżeli idzie ci z grafiko, to nie znaczy że ładnie budujesz w minecraft

13. żegnaj.

1377337197-U369478.png

Opublikowano

kapa XDDDDDDDDDDD

dobrze, masz moją obszerną opinie :

1. same drewno jest brzydkie

2. użyj innego budulca

3. nie stosujemy spacji przed znakiem interpunkcyjnym, tylko za.

4. 2/10 kappa chujowe

5. jak to jest 1/10 projektu, to po co to wstawiasz, a nie jak bedziesz mial projekt?

6. chujowe

7. kappa

8. to wszystko

9. nie obrażaj innych użyszkodników, bo to jest karane warnem

10. budowla która budujesz, nie ma sensu, ponieważ jest wiele profesjonalnych grup "budowniczych" którzy to zrobią, jeżeli zapłacisz.

11. ćwicz przyjmowanie krytyki.

12. jeżeli idzie ci z grafiko, to nie znaczy że ładnie budujesz w minecraft

13. żegnaj.

"ćwicz przyjmowanie krytyki"

ćwicz przyjmowanie bezsensownego hejtu, bo połowa internetu to niewyżyte dzieci które lubią krzyczeć, nie wnosząc nic ciekawego do tematu*

Ekhm, FIXED.

Budulec jest dobry, nie słuchaj tego pana. Also, jak poprawisz to daj znać. 

Co do budowniczych, to każdy kiedyś zaczynał. Ludzie się z TYM nie rodzą, nie łudź się. A jeżeli się z tym rodzą to nie znaczy, że nie możesz im dorównać.

yotsuba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...