Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena hotelu w mc

marcell2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"ćwicz przyjmowanie krytyki"

ćwicz przyjmowanie bezsensownego hejtu, bo połowa internetu to niewyżyte dzieci które lubią krzyczeć, nie wnosząc nic ciekawego do tematu*

Ekhm, FIXED.

Budulec jest dobry, nie słuchaj tego pana. Also, jak poprawisz to daj znać. 

Co do budowniczych, to każdy kiedyś zaczynał. Ludzie się z TYM nie rodzą, nie łudź się. A jeżeli się z tym rodzą to nie znaczy, że nie możesz im dorównać.

panie doktorze habitetowatowanowany wujku_rzepaku

krytyka = hejt

krytyka = lajk

mam problem, jedynie do tego, że użyszkodnik napisał "chujowe 2/10" a on napisał "sam jesteś chujowy". Nie uważasz że to żałosne zachowanie? 

1377337197-U369478.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie żałosne, bo równie dobrze moglibyśmy mówić, że roczne dzieci niepotrafiące chodzić też są godne pożałowania. (Gorzej, jeżeli dzieci nie potrafią chodzić do piątego roku życia, wtedy coś jest nie tak... Łapiesz aluzję, nie?)

Krytyka =/= hejt (żywienie otwartej nienawiści, namolne urażanie drugiej strony)

Krytyka = racjonalne podejście do sprawy, po czym znalezienie jej dobrych i złych stron

@Marcell2k

Robisz to już na serwerze, czy dopiero na singlu? Jeśli na serwerze, to podaj na PW IP. Może w jakiś sposób pomogę bezpośrednio. Mam czas do niedzieli.

...Btw offtop się zrobił.

yotsuba.jpg

Opublikowano

Wygląda jak drewniany kloc z czasów alphy. Daje -17/10 kapa XDD

Opublikowano

Ludzie nie piszcie "chujowe" "kappa" bo to nie obszerna krytyka tylko podchodzi pod Hejty !

@Wujek_rzepak
na servie wbij mc.lecraft.pl i tryb creative :)
daj znać na pw.

NIe umiecie krytykować normalnie pisać co wam się podoba co nie?
Dodam ss ze środka,wgl buduje to jak mam czas.

1RkW7od.png

Opublikowano

Piengne, zrobisz kariere jako bud! mówie ci

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Ludzie nie piszcie "chujowe" "kappa" bo to nie obszerna krytyka tylko podchodzi pod Hejty !

@Wujek_rzepak

na servie wbij mc.lecraft.pl i tryb creative :)

daj znać na pw.

NIe umiecie krytykować normalnie pisać co wam się podoba co nie?

Dodam ss ze środka,wgl buduje to jak mam czas.

Niestety, a może stety, ja ciebie nie hejtuje, bo cie nawet nie znam. Ja tylko napisałem moją opinie, a ty "hejty,srejtykurwakappachujowe". Człowieku, tutaj nie ma Reziego, którego hejtują dzieci 10 letnie, nie. Gdybyś poprawił ściany, to by było "3/10 troche słabe kappa"

1377337197-U369478.png

Opublikowano

No dobra nie "hejtujecie" ale jak:

Słabe 1/10

To w czym ma mi to pomóc ?
Nie napisałeś co moge poprawić tylko posty nabija..

Piengne, zrobisz kariere jako bud! mówie ci

Zgredzio :_;

A ty zawsze musisz coś zepsuć jak odchodzisz od serverów ;(

@topic
Wiedziałem :3

1RkW7od.png

Opublikowano

Co się czepiacie jak rzep psiego ogona? Nie jest najgorzej (najlepiej też nie jest), ale to nie jest powód by pisać ''rzal 2/10 suabe'', bo takie coś możecie napisać, gdyby postawił kloca 10x10x5 zrobił 1 pokoik i nazwałby to hotelem. Poza tym, ''5. Posty w stylu "kolejny nobek który nie umie używać opcji szukaj" bądź "działa lubie to", "nie fajne" będą karane w kategorii spam'u. Kara: 5 pkt.'' <- regulamin działu ''Media''.

Nie będę oceniał, bo to nie ma sensu. Zatem ''X/10 KAPPA''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...