Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eryx Online [Cap 80-CH Only-Job Based-Silk per hour]START 29.03.14

gunzpower

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra dawajcie do mnie na ts3 178.217.188.147 , na dole

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

pamek123 to po co wgl wszedłes w ten temat ? żeby sobie postów nabić?   xD

To już nie można na forum wyrażać swojej opinii nawet ? 

Nie interesują mnie jakieś tam nabijania, po prostu chciałem zwrócić uwagę na ostatnio modny trend szybkiego padania i zmieniania serwerów.

No dobra żeby nie było, że spammuje, powodzenia panowie, dajcie znać za jakiś czas czy się rozkręciło ;)

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

siemka , sorki za spóźnienie.. musiałem  pojechać w jedno miejsce.. dobrze że mam samochód bo bym był dopiero za 2h xD

Co do servera  jak na taki CAP za duży exp mi się wydaję , już są 80tki po 1h otwarcia serva... hmmm boję się że kolega wyżej może mieć rację że 3-4 dni i będą nudy jak każdy powbija seta itp. Miejmy nadzieję że Admini coś zaplanowali i będzie się działo.

Oczywiście zagram , robię Guildie tak jak już wcześniej powiedziałem. Nick AplauzeR
Gram Nukerem s/s 
Tsa podam na Guild Notice gdyż tutaj nie potrzebnie byłby spam. Co do Unii na pewno do kogoś dołączymy ;)

Opublikowano

pamek123 nie no spoko tylko po co od razu zrażać innych graczy do gry :p niech  każdy sobie gra tam gdzie chce.

Opublikowano

Serwer ma bardzo dużo braków i niedociągnięć. Poza tym, po tylu latach grania w silkroada i szlajaniu się po dziesiątkach prywatów można oczekiwać czegoś lepszego, niż to co tu jest. Ja się zawiodłem i to tyle na ten temat, nie będę zniesmaczał innym gry, ale dla mnie to klapa. 1/10

hmz9.jpg

Opublikowano

Server jest spoko, napewno nie na długo, bo 80 lvl można zdobyć w kilka godzin, no ale na kilka dni można pograć, pobawić się w jakieś joby czy coś, bo ludzi jest całkiem sporo jak na pierwszy dzień ( coś ponad 250+ ) 

Opublikowano

Tsa.. nie ma sensu już tu grać

Opublikowano

gość zrobił wipe. ide do nastepnego miasta a tu 72+ z setami +7 itd wytaxowani przez gm'a.. , szczerze mogłem screena z rozmowy zrobic i dac na epvp

Opublikowano

jak juz usunoł wszystko to mogl od nowa wszystko i git a jak wy mówicie ze bronie 72 +7 i sety dostali to dość tak mi wytaxowal 77 lvl i tyle ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...