Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eryx Online [Cap 80-CH Only-Job Based-Silk per hour]START 29.03.14

gunzpower

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak by co nick w grze AplauzeR  Gildia SunRise po otwarciu rekrutuję =) pisać na priv kto chętny. Oczywiście Szukamy też Unii. Mamy Ts3

Opublikowano

Ja już kiedyś byłem z tobą AplauzeR w SunRise o ile się nie myle, więc chętnie znowu dojde, jak coś to podaj mi ts na priv i ruszymy razem

hmz9.jpg

Opublikowano

Aplauz podaj ts3

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Szczerze ?

Za 4 dni serwer padnie...

Będzie wielke show nowy server 100+ ludzi Online coś się dzieje, potem wbijecie 80 coś tam się podropi i hym... nudaa...150 online z czego 50 to same boty/2chary a 70 % reszt afczy ^^ tak już jest z nowymi serwerami, nie mogą się wybić ;)

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Szczerze ?

Za 4 dni serwer padnie...

Będzie wielke show nowy server 100+ ludzi Online coś się dzieje, potem wbijecie 80 coś tam się podropi i hym... nudaa...150 online z czego 50 to same boty/2chary a 70 % reszt afczy ^^ tak już jest z nowymi serwerami, nie mogą się wybić ;)

Cóż za pesymizm;P

Opublikowano

Nie pesymizm a realizm.

Wiem jak to jest.

Na weekend jak znalazł na zabicie czasu ;) Bardzo fajnie się przez te kilka dni gra, spotyka nowych, expi, dropi, 1 uniqy 1 FW  lecz potem [niestety dość szybko] cały urok i czar pryska ;<  od nowa na jakiś inny...

Tylko czy to ma sens ? 

Opublikowano

pamek123 nie psuj atmosfery :P Sporo ludzi interesuje sie tym serwerem ,wiec myślę ,że wszystko się uda ,aby tylko admini byli w miare aktywni :)

Opublikowano

Nie pesymizm a realizm.

Wiem jak to jest.

Na weekend jak znalazł na zabicie czasu ;) Bardzo fajnie się przez te kilka dni gra, spotyka nowych, expi, dropi, 1 uniqy 1 FW  lecz potem [niestety dość szybko] cały urok i czar pryska ;<  od nowa na jakiś inny...

Tylko czy to ma sens ? 

A tak zapytam. Będziesz grał dzisiaj?:)

Opublikowano

Nie chce wam psuć atmosfery ;) To będą wspaniałe 3/4 dni gry ;D

Wiadomo admini ogarnięci to podstawa, jednakże bez graczy serwer nigdy nie rozwinie się. 

Powiadasz dużo się interesuje ? Dla mnie dużo to jak na serwerze jest 500 + graczy i miasta w stallach.

A tak zapytam. Będziesz grał dzisiaj? :)

Postanowiłem przestać latać po serwerach i co tydzień zmieniać. Na bieżąco przeglądam sytuacje i jak się jakiś [być może ten kto to wie] rozwinie to zagram ;)

Opublikowano

Wątek z publikacją Eryx na pvpers jest dość popularny ( cały czas na górze ), więc ludzi na start będzie sporo ;p tak mi się wydaje

Opublikowano

Nick: Bezimienny , podajcie ts3 na forum

Opublikowano

zrób obie

Dokładnie, czekamy na ip ts3, zobaczycie, że będzie dużo osób :)

wątpie że sie pokaże ts od apluaza przed startem, tak że jak by ktoś miał ts3 własnego to poprosił bym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...