Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna (a jednak zestaw, teraz proszę tylko o ocenę ;-;)

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP za tą cenę to on ma wersję z X :f

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=74396&s=72517&s=67056&s=76826&s=15240&s=73501&s=78750&s=80739&s=77562

Proponuję takie cuś, zasilacz co prawda nie modularka ale pierwszy Deus, sam posiadam i świetny jest, cichutki, nie grzeje się. Obudowa mająca podobne właściwości tłumiące co np. Fractal R4, też posiadam i sobie chwalę, w niej twój zestaw będzie niesłyszalny, płytka od Gigabyte, standard ATX a więc masz dużo złącz do wykorzystania, grafika od Sapphire (wersja 40G a więc mająca wszystkie poprawki, w 10 i 20g ponoć zdarzały się jakieś problemy)

Opublikowano

@UP za tą cenę to on ma wersję z X :f

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=74396&s=72517&s=67056&s=76826&s=15240&s=73501&s=78750&s=80739&s=77562

Proponuję takie cuś, zasilacz co prawda nie modularka ale pierwszy Deus, sam posiadam i świetny jest, cichutki, nie grzeje się. Obudowa mająca podobne właściwości tłumiące co np. Fractal R4, też posiadam i sobie chwalę, w niej twój zestaw będzie niesłyszalny, płytka od Gigabyte, standard ATX a więc masz dużo złącz do wykorzystania, grafika od Sapphire (wersja 40G a więc mająca wszystkie poprawki, w 10 i 20g ponoć zdarzały się jakieś problemy)

Obudowa ma tylko dwa wejścia USB.

Klawiatura i myszka to już dwa zajęte wejścia USB, a gdy będę chciał podłączyć drukarkę czy też pendrive to przecież nie mam takiej możliwości :x

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Rzary już raz Ci doradził..

Jak chcesz, ale żadnej różnicy nie będzie. Zresztą pisaliśmy wcześniej o tym zasilaczu.

TrueFaith napisał, że przy dobrym rozłożeniu nie ma różnicy temperatur, jednak mi składać będzie techplanet.

Czy oni dobrze mi to poukładają?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

TrueFaith napisał, że przy dobrym rozłożeniu nie ma różnicy temperatur, jednak mi składać będzie techplanet.

To zależy kto będzie składał. I tak temperatury nie powinny być wysokie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Rzary mi polecił podmienić zasilacz, skoro mieszczę się w budżecie.

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77781&s=79417&s=77562&s=80739&s=78750&s=15240&s=76826&s=67056&s=72517

jest już ok, nie ma co zmieniać

tak jak up mówił, zależy od osoby która będzie składać bo już różne przypadki były

powinno byś wszystko ok, dodatkowo modularny zasilacz sprawi, że nie będzie aż tak dużo kabli do układania

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...