Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Od Brąza do Pretendenta!"

neXt15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta aszebyla wchuj lepsza od ciebie gosciu co widnieje na skrinku :)

Ma tylko lepszą farmę, ale o 7 więcej zgonów... nie wiem czy była lepsza, jak wbijała się w 4...

1367996595-U582588.png

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawi mnie to, że w bronzie zawsze mają usprawiedliwienie dlaczego mają chujową farmę.  Ja na przykład przyznaję się że jestem chu.jowy i nie umiem farmić.

Wymasteruj championa to może wyjdziesz

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Ciekawi mnie to, że w bronzie zawsze mają usprawiedliwienie dlaczego mają chujową farmę.  Ja na przykład przyznaję się że jestem chu.jowy i nie umiem farmić.

Wymasteruj championa to może wyjdziesz

Tak jest zawsze! :x Jednak przyznaję, nie umiem farmić, bo nie umiem lasthitować! :v Jestem w Bronze, tak więc na pewno się w końcu nauczę! :)

Czwarta strona i brąz V. Do pretendenta strasznie daleko ;p 

W tym temacie jest więcej tłumaczeń i zbędne posty, jest ich o wiele więcej niż moich meczów! xD

Wygrana, ale dla mnie i tak przegrana! ;_;

qexuff.jpg

1367996595-U582588.png

Opublikowano

+22 pkt dziwne jak masz tyle rankedów na minusie ja mam 66 win i 72 lose i dostaje po 19, grasz z kimś duo czy co?

Popraw farmę, graj częściej normale bardziej, gdyż psujesz innym grę i sobie w ten sposób MMR czym bardziej się dobijasz i potem, nawet jak będziesz grał na poziom silvera to i tak będzie problem Ci wyjść.

Opublikowano

+22 pkt dziwne jak masz tyle rankedów na minusie ja mam 66 win i 72 lose i dostaje po 19, grasz z kimś duo czy co?

Popraw farmę, graj częściej normale bardziej, gdyż psujesz innym grę i sobie w ten sposób MMR czym bardziej się dobijasz i potem, nawet jak będziesz grał na poziom silvera to i tak będzie problem Ci wyjść.

Gram solo, może raz na jakiś czas z kolegą mi się zdarzy zagrać z tej samej dywizji! :v

Grałem właśnie normale przez jakiś tydzień lub więcej, nie chcę mi się dłużej czekać, dlatego gram rankedy i wypierniczam jak najszybciej z tego bronze 5... :P

1367996595-U582588.png

Opublikowano

92 farma w 20 min ziggsem naprawdę? ja nawet jak nie chce farmić to mam 120 minimum farma ziggsem jest taka łatwa, że masakra tym bardziej, że grałeś na lux do tego ziggs z tp nie zbyt dobre i 1 item rabadon?

Rabadon może i daje te 120 ap i 30 % więcej ap ale z czego ma się te 120 ap dodawać skoro masz 1 item na ap? lepiej kupić athene pierw.

PS: Chcesz zagrać duo?

Ja  bym grał na kolegi końcie wbiłem mu już z b5 do b3

Potrzebuje osoby aby deffowała i wgl nie dedala.

Opublikowano

92 farma w 20 min ziggsem naprawdę? ja nawet jak nie chce farmić to mam 120 minimum farma ziggsem jest taka łatwa, że masakra tym bardziej, że grałeś na lux do tego ziggs z tp nie zbyt dobre i 1 item rabadon?

Rabadon może i daje te 120 ap i 30 % więcej ap ale z czego ma się te 120 ap dodawać skoro masz 1 item na ap? lepiej kupić athene pierw.

PS: Chcesz zagrać duo?

Ja  bym grał na kolegi końcie wbiłem mu już z b5 do b3

Potrzebuje osoby aby deffowała i wgl nie dedala.

Bustuje kąto na eune, z brazu V chetnie zagram zjakims fajnym kolega :))), najlepiej z mikro tez i hociaz glos po mutacji i byloby fajnie ogolem fajnie defffuje ale czasem duzo dedam.

Jakbys hcial grac razem to napisz ;dddd elo.

Opublikowano

grasz jak śmieć i nie wyjdziesz z bronzu. jak wyjdziesz samemu bez duo oraz eb to wybostuje cb przez du do platyny... pozdro

Opublikowano

grasz jak śmieć i nie wyjdziesz z bronzu. jak wyjdziesz samemu bez duo oraz eb to wybostuje cb przez du do platyny... pozdro

Gram solo, i powoli wychodzę z Bronze...

eoc2nw.jpg

49iywo.jpg

ut02t1.jpg

r6no6e.jpg

nifhb4.jpg

1367996595-U582588.png

Opublikowano

3/8 i 9/0 tylko w bronzie... Na chuj zabietasz fragi teamowi

Byłem sam na linii, jeśli chodzi o Morganę, a Nami w TF pozabierałem fragi... nie ma co płakać...

1367996595-U582588.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...