Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Od Brąza do Pretendenta!"

neXt15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komentarze typu "Słaba farma" są na poziomie gimbazy

Pro "gejmerzy" się znaleźli co mają +300 farmy w 40 minucie

Jedna uwaga: Zamiast Huragana kup Ząb Nashora, a tak to jest nawet ok

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Komentarze typu "Słaba farma" są na poziomie gimbazy

Pro "gejmerzy" się znaleźli co mają +300 farmy w 40 minucie

Jedna uwaga: Zamiast Huragana kup Ząb Nashora, a tak to jest nawet ok

+300farmy i to na rankedzie ? Easy ...

Na jungli mam po 230 co dopiero na lini.

Opublikowano

To że słaba farma to wiem.... chyba sam idealny nie byłeś na BOLU to sobie możesz.... opowiedz jak się spacje trzyma...

Dałem dopiero 2 ss'y i powiem Ci że dobrze się z tym czuję i zacznę ich wrzucać coraz więcej!

BTW. pierwszy raz grałem teemo na rankedzie... i nie mam takiego zamiaru zostawać w bronzie kartoflu!

Pozdrawiam.

Nie cisnę na bolu, pozdrawiam.
Opublikowano

To dodaj screena. Ja mam 900 farmy w jungli w 30 minucie. Tsa bum!

To dodaj screena. Tsa bum! ;_; 

@top: Przypominam że to nie jest temat dyskusyjny, każdy post nie na temat REPORTUJE! :*

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Ta ranga jest za nagrody, więc przestań z łaski swojej pieprzyć xD

1/17 ; 3/7 lub 4/16 na normalach, a co dopiero będziesz robił na rankedach.

Dodatkowo zerowe pojęcie o farmie, posiadasz średnio o kilkaset minionów mniej, niż powinieneś.

Ja bym zmienił tytuł na 'Od bronza do golda', bo wątpię, że masz jakiś genialny playstyle (Ale pewnie twoja dywizja to zasługa trolli, prawda?)

Weź platynko ,poczytaj co piszesz ,zastanów się czy mogłeś kogoś tym urazić ,a jak chcesz nabić posty to są specjalne działy do tego.

Jakie ma znaczenie farma brąz - silver ,nie lepiej roamować ?

Co z tego jak masz np. 200 farmy w  20 minucie ,a i tak Kassadin będzie mieć 9:0:9 i 100 farmy ? kassadin będzie mieć więcej golda.

Na niższych dywizja farmi się ,ale kille ,bo to jeszcze poziom ,gdzie zabójstwa TYLKO się liczą ,a nie farma.

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

Wczorajsza kwalifikacja coś mi nie wyszła i dzisiaj ponownie udało mi się zakwalifikować do serii.

Tym razem zagrałem Corkim i wydaje mi się że nim mi się o wiele lepiej gra! :)

zk1wp6.jpg

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Nie rozumiem sensu tematu, wrzucasz sobie co ktoras gre (oczywiscie gdzie masz w miare dobre staty) i liczysz na krytyke?
To tak jakbys zrobil sobie 10 fot przed lustrem, wrzucil na fb ta najlepsza z dopiskiem "takie tam z zaskoczenia, ale zle tu wygladam" i liczyl na mile slowa od znajomych ze przeciez swietne zdjecie.

pozwalam na komentowanie, a także krytykowanie moich błędów.

Co ktos ci zwroci uwage to masz problem i wytluamczenie... albo odsylasz ludzi by grali se na bolu gdzie indziej a nie pisali w twoim temacie jaki to jestes bee.
Omijam takie tematy ale twoj mnie lekko smieszy.

@Zeby nie bylo, ze offtop.
Swietna gra, popracuj nad farma a challenger stoi przed toba otworem.
(bo przeciez o to chodzi w tym temacie, prawda?)

Opublikowano

Nie rozumiem sensu tematu, wrzucasz sobie co ktoras gre (oczywiscie gdzie masz w miare dobre staty) i liczysz na krytyke?

To tak jakbys zrobil sobie 10 fot przed lustrem, wrzucil na fb ta najlepsza z dopiskiem "takie tam z zaskoczenia, ale zle tu wygladam" i liczyl na mile slowa od znajomych ze przeciez swietne zdjecie.

Co ktos ci zwroci uwage to masz problem i wytluamczenie... albo odsylasz ludzi by grali se na bolu gdzie indziej a nie pisali w twoim temacie jaki to jestes bee.

Omijam takie tematy ale twoj mnie lekko smieszy.

@Zeby nie bylo, ze offtop.

Swietna gra, popracuj nad farma a challenger stoi przed toba otworem.

Nie, nie wrzucam te które mi się podobają i mam dobre staty, tylko jedynie z gier rankingowych, a między grą Teemo a Corki grałem jednego rankeda...

s8si31.jpg

Nie wiem dlaczego nie dałem meczu z Kha'Zixem... albo było późno ok 23.00 albo zapomniałem...

Następnym razem dam mecz, nawet jak będę mieć bardzo kiepskie statystyki! :)

Co do mojego tłumaczenia, już tak mam, ale nie mów że Ciebie to nie irytuje, taki Diament mówi Ci że masz kiepską farmę, w końcu on też kiedyś był w tej lub podobnej lidze i również miał te same problemy, a nie od razu "słaba farma, zostań tam gdzie jesteś" itd.

I nie, nie musisz mi pochlebiać, wystarczyło że napiszesz "troszkę słaba farma, popracuj..." czy coś w tym stylu a nie tak jak w/w! :)

Pozdrawiam.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Polska Wersja!!!

'Pjeńć TrópuFF!'

Powodzenia z wbiciem Cżelendżera ( Najs Dżołk Bro ) 

Witamy w Brazie, tutaj nigdy sie nie bedziesz nudzic.

Zostaniesz tu na zawsze ! #EloHell.

@edit

Tak serio, jesli cie stac na wyzsza dywizje to ja wbijesz.

Powodzenia w YoloQ! I pamietaj, graj Solo :) Pokaz na co cie stac!

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Polska Wersja!!!

'Pjeńć TrópuFF!'

Powodzenia z wbiciem Cżelendżera ( Najs Dżołk Bro ) 

Witamy w Brazie, tutaj nigdy sie nie bedziesz nudzic.

Zostaniesz tu na zawsze ! #EloHell.

@edit

Tak serio, jesli cie stac na wyzsza dywizje to ja wbijesz.

Powodzenia w YoloQ! I pamietaj, graj Solo :) Pokaz na co cie stac!

Napisałeś tak tylko dlatego żeby nie dostać warna?

Wiem, że każdy kto zrobi @edit.... nie kończę nawet..

Jeśli piszesz na serio, to dzięki... :v

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Narazie jakoś super świetnie nie jest.

Ale z czasem zdobędziesz umiejętności i wbijesz lepszą dywizję.

Pamiętaj, nic na siłę, to nie wyścig.

Wszystko osiągniesz w swoim czasie.

Powodzenia.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Życzę Ci powodzenia ^^ Jesteś w brązie, wiec nie można od ciebie wymagać farmy jak u diamenta. Pozdro dla tych co wypominaja farmę. W brązie nikt nie potrafi farmic, ponieważ jest to taka liga i nie ma co się czepiać. Z czasem sam nauczy się lepiej farmic. ;_;

Opublikowano

Jak zwykle, trafia mi się tak beznadziejny team że szkoda gadać... Nidalee przez 10-12 minut afk, darius feed pantheon.... No i tak właśnie nie umiem wyjść z Bronze...

uk9iw8.jpg

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Bronze to easy carry, ja siebie treshem adc wyccarowałem, teraz zbytnio nie podziała bo range to 600 ;s

Spróbuj farmić, zignorować raków i kleić coś z ogarami.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Jak zwykle, trafia mi się tak beznadziejny team że szkoda gadać... Nidalee przez 10-12 minut afk, darius feed pantheon.... No i tak właśnie nie umiem wyjść z Bronze...

uk9iw8.jpg

że co ? :O 55 farmy, no way..  Nawet gdybym chciał to nie potrafiłbym mieć tyle farmy w 20 minucie i to adc. Rozumiem że jungla albo support ale to już wstyd. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

że co ? :O 55 farmy, no way..  Nawet gdybym chciał to nie potrafiłbym mieć tyle farmy w 20 minucie i to adc. Rozumiem że jungla albo support ale to już wstyd. 

Powiedz mi jak miałem farmić, skoro Ez i Shen miał mnie na dystans... wystarczyło podejść do jakiejś farmy, a oni mnie już cisnęli bo nidalee była afk jakbyś nie doczytał...

I szczerze, gdyby Nida nie była afk na pewno miałbym lepsze statystyki... ale proszę Was, po co zaczynać grę skoro się widzi, że ma się chu***y internet...

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Powiedz mi jak miałem farmić, skoro Ez i Shen miał mnie na dystans... wystarczyło podejść do jakiejś farmy, a oni mnie już cisnęli bo nidalee była afk jakbyś nie doczytał...

I szczerze, gdyby Nida nie była afk na pewno miałbym lepsze statystyki... ale proszę Was, po co zaczynać grę skoro się widzi, że ma się chu***y internet...

jestes chujowy typek i sie nie kłóć

IQpyWN8.png

Opublikowano

jestes chujowy typek i sie nie kłóć

Proszę Cię bardzo, daj mi screen twoich meczy, z chęcią się pośmieje! xD

Zobaczyłeś jeden SS i piszesz takie beznadzieje...

Na drugiej stronie jest SS i również grałem Corkim, o dziwo farma 224... :O NIEWIARYGODNE!

zk1wp6.jpg

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Na drugiej stronie jest SS i również grałem Corkim, o dziwo farma 224... :O NIEWIARYGODNE!

zk1wp6.jpg

gosciu ale tu nie chodzi o farme tylko o mechanike gry znajdz sobie cochae na torentach serio pomogą.

IQpyWN8.png

Opublikowano

2xUp to ironia czy co?

Bo 224 farmy w 52 min to b.słabo, wręcz nie da się tyle mieć ..

Ja jak się uczyłem farmić to starałem robić 5 farmy na minutę co daje 10 min - 50 farm 52 min - 260 farmy ale jak powiedzialem gdy sie uczylem teraz nadal sie ucze ale wyciagam na topie 8/minute na midzie też ale ADC rzadko gram ale tez nie jest tak zle bo daje rade te 6/na minutę

Opublikowano

2xUp to ironia czy co?

Ja jak się uczyłem farmić to starałem robić 5 farmy na minutę co daje 10 min - 50 farm 52 min - 260 farmy ale jak powiedzialem gdy sie uczylem teraz nadal sie ucze ale wyciagam na topie 8/minute na midzie też ale ADC rzadko gram ale tez nie jest tak zle bo daje rade te 6/na minutę

Ma 17 killi, full build, WIĘC PO CO MU KOLEJNA FARMA?

W Late game liczą się TF'y, A NIE FARMA

@Top

Wstawiaj ss'y ze wszystkich rankedów jakie zagrałeś (Wygrane i przegrane) bo inaczej fala hejtu cię nie ominie ;)

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

zk1wp6.jpg

Jebłem. 200 farmy w 50 minucie i co myslisz ze to dobrze !?!?!? ahahahahahah . Po co mielibysmy dawac screeny ze swoich meczy i tak beda lepsze niz kogos z brazu V :DDD

O widze nowy mecz teemo 45 minuta 50 farmy i dodatkowo ten build xDDDDDDD

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

gosciu ale tu nie chodzi o farme tylko o mechanike gry znajdz sobie cochae na torentach serio pomogą.

A ja piszę i w ogóle wszyscy piszą o farmie...

2xUp to ironia czy co?

Widziałeś moją farmę a co poniektórych z którymi grałem? Miałem małą, a nawet trochę większą przewagę nad innymi, a na dodatek przewagę w killach...

Jebłem. 200 farmy w 50 minucie i co myslisz ze to dobrze !?!?!? ahahahahahah . Po co mielibysmy dawac screeny ze swoich meczy i tak beda lepsze niz kogos z brazu V :DDD

O widze nowy mecz teemo 45 minuta 50 farmy i dodatkowo ten build xDDDDDDD

A CO TY SIĘ SPODZIEWASZ, NIE MÓW MI ŻE JAK GRAŁEŚ NA POCZĄTKU TO BYŁEŚ IDEALNY I MIAŁEŚ 500 FARMY W 30 MINUCIE...

Po rankedzie Teemo wku****em się i wyłączyłem lola i zapomniałem go tutaj dać... ahahahhah a na dodatek byłem supportem piczo!

PS. Widzę tutaj niektórzy bronią ludzi z Bronze, bo po prostu są słabsi i wiedzą jakie mają statystyki, a niektórzy widzę wymagają nie wiadomo czego od nich, jakby byli PRO GAMERAMI... ciekaw tylko jestem, czy jak Wy byliście w niższych dywizjach to mieliście super zajebiste statystyki! Pozdro...

//EDIT: @frectus hahahha żeś walnął, na lolking masz niewidoczne mecze, ale to nie znaczy że nie da się sprawdzić. Ty się ze mnie śmiejesz że mam 224 farmy, a sam nie jesteś PLATYNIARZU lepsze... xD xD xD

Proszę bardzo, oto twoje statystyki Ziggsem + 234 farmy.... NIEWIARYGODNE jaki ty jesteś dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD

widzisz a nie grzmisz... xD

d6kfdt.jpg

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...