Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział dla TS'a

Gość Mdx.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy wiesz, ale wiadomości prywatnej na tsie nie można zostawić, ponieważ administratorzy mają "antypoke" oraz "antypw".

Opublikowano

w takim razie albo niech zrobią specjalną grupę która będzie odbierać reporty na Tsie i te normalne, nie wzięte z dupy przekazywać dalej. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie, skoro nie potrafi się ktoś zachowywać to nie wejdzie na TSa i tyle, a co to za problem zrobić nowe identity żeby wejść ponownie :)

Opublikowano

Nie ma sensu tworzyć takiego działu, czy też subforum z tego względu, że ts rządzi się innymi zasadami i mimo powiązania go z naszym forum, nie stanowi jego bezpośredniej części. Jeżeli ktoś dostał bana na ts to za to, ze złamał regulamin przypisany do team-Speak'a, a nie do mpcforum.

Nie dałoby się takiego subforum umiejętnie kontrolować. Ok, można wprowadzić odwoływania od banów, ale jaki sens jest tego, skoro i tak cała sprawę trzeba wyjaśnić i tak na TS? Było by to niepotrzebne robienie bałaganu, niepotrzebne pisanie tematów, zwłaszcza, że i tak efekt końcowy takiego odwołania musiałby mieć swoje miejsce na ts.

Ja również na nie.

Opublikowano

jakie newsy?

"dzisiaj o 20 będe na TSie, kto chce wbijać"? 

Newsy dot. forumowego TSa powinny być tutaj

http://www.mpcforum.pl/forum/22-newsy-z-zycia-forum/

A skargę zawsze możesz złożyć osobie która ma jakiegoś admina czy co tam, na TSie, poprzez PW, czy chociażby w wiadomości na samym TSie.

Idol i inne konkursy to co? ...

Choćby takie newsy.

Skład team itd również.

Opublikowano

Idol i inne konkursy to co? ...

Choćby takie newsy.

Skład team itd również.

A jeśli ktoś korzysta tylko z forum to czy coś to go obchodzi? Zastanów się logicznie.

Jaki problem przedstawić team tsa na tsie? Ktoś kto tam wchodzi i tak będzie wiedzieć.

Mnie osobiście to gówno obchodzi co się dzieje na tsie, zatem nie mam ochoty widzieć jakieś durnego działu dla tsa i widzieć tam jakieś "ogłoszenia o idolu" itp.

Druga kwestia, nie ma to jak podejście monopolistyczne. Reklamować swoje, a inne reklamy tsów są usuwane. Najs.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

A jeśli ktoś korzysta tylko z forum to czy coś to go obchodzi? Zastanów się logicznie.

Jaki problem przedstawić team tsa na tsie? Ktoś kto tam wchodzi i tak będzie wiedzieć.

Mnie osobiście to gówno obchodzi co się dzieje na tsie, zatem nie mam ochoty widzieć jakieś durnego działu dla tsa i widzieć tam jakieś "ogłoszenia o idolu" itp.

Druga kwestia, nie ma to jak podejście monopolistyczne. Reklamować swoje, a inne reklamy tsów są usuwane. Najs.

Nie chodzi tutaj o napis na górze forum, że idol itd.

Subforum ogłoszenia i już, nie interesuje Cię to omijaj szerokim łukiem i po sprawie.

Dział potrzebny jest tak czy siak.

Wiemy, jak tępione są osoby reklamujące się kosztem MPC, co jeśli wbija jakaś osoba zacznie spamić, żeby wbijali na jego Tsa, do administracji na TS nie napiszesz, bo mają to zablokowane.

A jak będziesz chciał to zgłosić (kanał pomoc techniczna) to i tak nie zejdą.

Ja byłem na kanale "Prośba o kanał", czekałem z 20 minut, a potem dostałem wiadomość "Nie mamy czasu". Od tego byłby na przykład ten dział.

Opublikowano

W pogaduszkach można byłoby dołożyć dział dla TS'a, jestem na tak.

Opublikowano

Nie chodzi tutaj o napis na górze forum, że idol itd.

Subforum ogłoszenia i już, nie interesuje Cię to omijaj szerokim łukiem i po sprawie.

Dział potrzebny jest tak czy siak.

Wiemy, jak tępione są osoby reklamujące się kosztem MPC, co jeśli wbija jakaś osoba zacznie spamić, żeby wbijali na jego Tsa, do administracji na TS nie napiszesz, bo mają to zablokowane.

A jak będziesz chciał to zgłosić (kanał pomoc techniczna) to i tak nie zejdą.

Ja byłem na kanale "Prośba o kanał", czekałem z 20 minut, a potem dostałem wiadomość "Nie mamy czasu". Od tego byłby na przykład ten dział.

Był już kieszkowy ts i stare "odsłony" mpc ts i jakoś działu do takich pierdół nie było :).

To Twój problem, że chcesz jakiś kanał, nie nasz, nie ich. Jak będą mieć czas to zrobią.

Przy okazji, tłumaczenie się brakiem czasu to żadna nowość :D. Gdybyś był moderatorem/globalem to byś może co nieco o tym wiedział :P. Btw, 20 min czekania to pikuś, zrobią kiedy będą mieli czas i po sprawie.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Był już kieszkowy ts i stare "odsłony" mpc ts i jakoś działu do takich pierdół nie było :).

To Twój problem, że chcesz jakiś kanał, nie nasz, nie ich. Jak będą mieć czas to zrobią.

Przy okazji, tłumaczenie się brakiem czasu to żadna nowość :D. Gdybyś był moderatorem/globalem to byś może co nieco o tym wiedział :P. Btw, 20 min czekania to pikuś, zrobią kiedy będą mieli czas i po sprawie.

Ale ja nie mam czasu, żeby cały dzień siedzieć na tym kanale, a tak jeden temacik i zrobią wtedy, kiedy będą mieli czas.

Opublikowano

Dział taki się przyda na pewno, ponieważ takie coś jak Skargi, Prośba o kanał/registerkę to jest potrzebne. Nie zawsze przecież będzie ktoś dostępny na TS z administracji, bo nikt nie jest robotem 24/7.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...