Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER SFGAME WWW BEZ HAMACHI ITP.

DizioQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

INFORMUJE ZE SERWER ZOSTAŁ WŁACZONY NA STAŁE!

STATY:

EXP x100
ZŁOTO x100
ONLINE: 24/7

Link do strony:  

http://privfidget.pl/

ZAPRASZAM DO GRANIA SERWER NA STAŁE!

JEST TO CHYBA JEDYNY SF PRIW NA STRONIE WIĘC ZAPRASZAM SERWER 24/7 

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A no tak coś rejestracja szwankowała.

A co do grzybów epików itp to napisałem że jutro nad tym będę pracował ;)

Na razie są testy i propozycję od Was ;)

Opublikowano

A nawet dobrze chodzi ;) ceny za lochy i przedmioty zostana zmienione dzis w nocy ;) tak jak mowilem jest to czysty serw i nic nie zmienialem jeszcze. Do jutra do godziny ok.24 powinno juz wszystko prawidlowo dzialac.Prosze sie nie zniechecac :)

Opublikowano

Mógłbyś zrobić tak, aby piwo dodawało więcej awanturniczości, zmniejszyć ceny itemków (ew. więcej za wyprawę) i dać więcej grzybków na start ;).

Opublikowano

Mógłbyś zrobić tak, aby piwo dodawało więcej awanturniczości, zmniejszyć ceny itemków (ew. więcej za wyprawę) i dać więcej grzybków na start ;).

Masz b.dużo hajsu za loch :)

200px-Cigarette.jpg

Opublikowano

Up:

Właśnie zauważułem bo pokonałem pierwszego przeciwnika ;).

I można też zwiększyć dodawanie statystyk tzn. nie 1 za kliknięcie tylko np. 10 :).

Opublikowano

Ok, zostało zmienione że każdy dostane (nowy) 600 grzybów i julo grzybki zostały przydzielone.

Jutro z samego rana robię loszki i ten dołącz ;)

A na dziś odpuszczam bo usypam, miłej gry życzę 

A i zapomnialem dodac ze jesli bendzie duzo chetnych na ten serwer to wykupie hosting i domene .pl i ruszam pelna para :) ps: jutro naprawie epiki i moze dodam wc :)
Opublikowano

Co do statystyk mysle ze 10 za 1 klikniecie da radę Co Wy na to? I staty dotyczace expa musze ustalic zeby nie byly za duzo zeby w tydzien sie nie wybijali max lvl. Macie jakies propozycje ?? jestem na nie otwarty :)

Opublikowano

co do bugów - jak sie wejdzie w czyjś profil to pisze , nie wiem czy tak powinno byc ale itemy kosztuja 10k :c, warta na 1h daje 100k (?) golda pozmieniaj takie rzeczy a o wiele przyjemniej sie bedzie gralo :P

Hosting padl ;c.

Opublikowano

Mam tak samo jak osoba wyżej. Co chwilę wywala z gry, a teraz jest biały ekran ;x.

@Up:

Pokonaj jednego przeciwnika w lochach  i masz kasę ;).

Opublikowano

Jak sporo ludzi wejdzie moze czasem wywalic, wystarczy odswiezyc i powinno byc dobrze. Widze ze dzielnie wypatrujecie bledow :) sporo ich wiec raczej do jutra ich nie skoncze ale zaczne od najważniejszych rzeczy dzieki ktorym bedzie mozna w miare grac. Hosting bedzie zmieniony. Wszystkie zmiany itp będę zamieszczal w temacie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...