Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoyalCraft

Makhart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo fajny, z moich obserwacji w czasie gry jest on dopracowany w najmniejszym stopniu

, miła Administracja na której można polegać. Z czystym sumieniem mogę polecic ten serwer !

671411485514457941894.png

Opublikowano

Jutro jako że są Mikołajki :D

Na serwerze zostanie włączony drop prezentów z których będą wypadać ciekawe nagrody

Merry Christmas

Opublikowano

Uwaga!!? Zapraszam na serwer.. chciałem poinformować że Mikołaj Pierdnął Hoł Hoł Hoł drop prezentów na 5% zwiększając xD

Z prezentów koxy lecą!

Opublikowano

W tej edycji trochę nauczyłem się na błędach Daniello. Zajrzyj na IV edycję bo będzie epicka. 

Pozdrawiam, Makhart

Opublikowano

Reklama serwera została zaktualizowana

Wiele informacji nieprawdziwych jest teraz aktualne :D

A już teraz informacja! Chyba najważniejsza informacja która dotyczy nowej edycji którą planujemy na mniej więcej 10 stycznia

Już wiem jaką drogą pójdziemy tym razem! Czegoś takiego jeszcze nie widzieliście, zdradzę że to będzie nowość nie tylko jeśli chodzi o serwery MC ale i media takie jak YouTube czy Twitch :D

Jedynie co mogę zdradzić to, to, że nowa edycja będzie w ciekawy sposób nastawiona na relacje pomiędzy gildiami oraz ich podbijaniem, każdy z nas to lubi prawda? :D jasne że tak! Ale tutaj własnie jest haczyk epickości.. będzie kilka rzeczy nowych które będą was napędzać

Oprócz całego tego zamieszania wokół gildii będzie oczywiście nasz spawn i serwer jako zwykły klimatyczny świat fantasy który będzie miłym otoczeniem oraz podstawką naszej rozgrywki. Będzie ulepszonym w nim też kilka rzeczy.. np. wyobraźcie sobie że idziecie razem z gildią do magicznego dungeonu zabić bossa :P

Jedyne co mogę dodać, to że serwer nie zmieni się drastycznie na tyle żebyście go znienawidzili.. serwer zostanie ulepszony, czyli zrobimy jak zawsze, wyciągniemy wnioski i damy wam nowy, ulepszony serwer na którym jeszcze bardziej odkryjecie tą epickość 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy serdecznie na serwer!

Już za chwilę, o 18:00 nowa IV edycja serwera Royal Craft :D

Czeka was wiele niespodzianek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...