Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoyalCraft

Makhart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

royalcraft.com.pl

Serwer działa na wersjach Minecraft:

1.7.2

1.7.4

1.7.5

1.7.8

1.7.9

1.7.10

banner-65131.png

1.png

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP

Już jest, zapomniałem dodać

EDIT

Spotkałem się z dość ciekawym hejtem jednego cwaniaczka który twierdził że mój serwer to g****o, standardowo.

Dlaczego? Ba! Że mamy spawn oddzielony od survivala. To prawda mamy survival na osobnej mapie ale co to jest wpisać

jedną małą komendę /sv by tam przejść? Wiadomo że praca na wielu światach jest o wiele wygodniejsza ze względów chociaż by 

takich że gdy coś się stanie serwerowi to takową mapę łatwiej jest przywrócić jeśli chodzi o backup czy możliwość wprowadzenia 

nowej edycji na serwer. hehe a co do tego nie musicie się martwić.. aktualna mapa będzie istnieć do końca wakacji lub dłużej!

Podrawiam

Opublikowano

UP

Niestety nie ma klas, rozumiem że chodzi ci o Grotę, ta? Tutaj też liczy się czysta rywalizacja w nabiciu skilla "miecze" w mcmmo a co za tym idzie trzeba expić w grocie. Dodatkowo level pokazuje się na chacie przed nickiem, dzięki temu jak już wspominałem rywalizacja między graczami zaostrza się :D max level w mcmmo to 100 ale na eexpienie w tej grocie to tylko 50 lv a reszta to te inne czyli np górnictwo (max 5 lv w górnictwie) itd..

Może z czasem wprowadzę klasy postaci z indywidualnymi skillami oraz specialnymi ich uleprzeniami, ale to jak nauczę się jeszcze więcej z programowania Javy

Pozdrawiam

EDIT: myślałem nad wgraniem heroes lecz u mnie będzie coś znacznie lepszego, stopniowo ulepszając serwer będzie coś podobnego

PS daj też like :P

Opublikowano

Serwer robiony z pasji do minecraft co więcej tu powiedzieć ! Znam właściciela z teamspeak i powiem wam że osoba nie robi tego serwera dla zysków tylko dla graczy !

csHDdb6.png

Opublikowano

UP

W sumie tak.. przykładam się dlatego też serwer jest dopracowany, nie do końca tak super mega ale jest :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...