Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoyalCraft

Makhart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer pozdrawiam Grottch

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Serwer wygląda zajebiście! Wbijam i dam edit! :D

// Edit :

Serwer fajny, ale ludzie jacyś ... no nawet nie wiem jak to nazwać. :P

Ogólnie wbijać! ;]

Opublikowano

Informujemy że na prośbę większości.. dodaliśmy losowy teleport na spawnie mapy survivalowej

W przeciągu tego weekendu zostaną dodane:

Jeśli gracz ma wykupioną usługę naprawy przedmiotów trzymanych w ręce będzie niedługo to możliwe idąc do NPCta Kowal i klikając na nim PPM

Gildie będzie można stworzyć za opłatą, jeszcze nie wiemy jaką ale myślimy nad standardowymi.. np 64 diaxów etc.

Takie dodatkowe informacje.. zmodyfikowaliśmy freebuilda od podstaw, teraz na mapie freebuild ze stone wypadają szmaragdy a za nie u wieśniaków 

można kupować materiały na budowe działki (tanie one są to muszę przyznać)

Pozdrawiamy, Royal Craft

Opublikowano

Nie polecam serwera administracja pomaga w przejmowaniu gildi bo gracze nie dają rady,rozwala na claimach skrzynki co nie ma sensu.

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Nowości na serwerze:

Bank - wynajmij skrytke na itemki

MacMachart - Makhartowe fastfoody xD - już niedługo z autorskimi efektami ; )

Klub nocny a w nim statyw alchemiczny jako szisza (da sie.. no wiecie xD )  :P

PS @GrotchPL

​Administracja przejmowała waszą gildię, zmiażdżyła was w pień! zgadza się xD

Administracja u nas grywa survivala, co nie znaczy że to coś złego.. u nas moderator nie posiada goda, fly, gm, tp wiec nie widzę przeszkód :)

Po za tym dalej chowacie urazę za gildie? To ten geniusz Speedi wymyślił most dzięki któremu przetransportował Creepery, przyznam genialne.

Pozdrawiamy, RoyalCraft

Opublikowano

Ja byłem tylko opłaconym najemnikiem ,lecz mi chodzi o Puszke który widzi skrzynki pod ziemia ,60% serwera gra z hakami nie jestem taki żeby wygadać kto ale weźcie się za zabezpieczenia....Fajnie że dodałeś skrytkę tak późno kiedy już nie mam tam co chować a 75% graczy będzie tam trzymać syf

Opublikowano

Właśnie pracuję nad zabezpieczeniami

Co do skrytek to akurat miałeś po prostu pecha. Wyszło akurat tak a nie inaczej że skrytki pojawiły się wczoraj

Opublikowano

Chcę wam zaprezentować nowy spawn mapy survivalowej xD

W nocy

gx9d2f.jpg

W dzien

t3hqyo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...