Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bin_0x00001 PATCHOWANIE - NAGRODA DLA POMOCNIKA!

Slayer16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne inne dobre wyjście to jak wcześniej mówiłem ściągnąć torrent League of Legends wersja 4.1 16/1/2014 (neistety nei znalazłem nowszej)

I sprobowac przez to zrobic od razu mowie po zainstalowaniu nalezy troche poczekac zanim wlaczy sie client instalowalem 4 komputery w pracowni z tego linku szybko sie sciaga zaden fejk polecam :) (http://thepiratebay.se/torrent/9493670/League_of_Legends_4.1_16_1_2014)

2 ale zero seedow mozesz sprawdzic z braku laku to tez nei zaszkodzi (ver.4.4) :)http://thepiratebay.se/torrent/9797618/League_of_Legends_V4.4

Niestety jak na dziś nie mam więcej pomysłów jutro zajrzę sprawdzić jak poszło :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

up@ moge linka ?

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

up@ za stara werjsa

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Może przywróć system do stanu z paru dni przed tym kiedy Ci przestał działać Lol. Może to nie wina lola:mellow:

To jest spowodowane patchem, a przywracanie systemu nic nie daje w takich sytuacjach. Miałem kiedyś podobny problem i jakieś rozwiązanie na to miałem. Dwa lata temu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Z tego co czytałem podobno skanowanie plików league of legends powtarza sie 2 razy a wiec po odczekaniu dłuzszej chwili podobno przejdzie na 34 ...mozesz poczekac natenczas gdy posciągaja sie pliki z moich linków :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ewentualnie możesz spróbować pobrać patch w trybie awaryjnym: 

Naciśnij i przytrzymaj klawisz F8 podczas ponownego uruchamiania komputera. Klawisz F8 należy nacisnąć przed wyświetleniem logo systemu Windows. Jeżeli zostanie wyświetlone logo systemu Windows, należy spróbować ponownie, czekając na wyświetlenie monitu logowania systemu Windows, a następnie wyłączając i ponownie uruchamiając komputer.

Na ekranie Zaawansowane opcje rozruchu użyj klawiszy strzałek, aby wyróżnić żądaną opcję TRYBU AWARYJNEGO Z OBSŁUGĄ SIECI, a następnie naciśnij klawisz Enter. 
Opublikowano

Dodaj lola do wyjątków w zaporze/ wyczyść rejestr w komputerze/ zrób format. Jedno z tych musi zadziałać.

Opublikowano

Mialem podobny problem mialem wirusa ktory mi blokowal pobieranie plikow format tez nie pomogl wiec poszedlem do kolegi z pendrakiem wzialem patchowanego lola i do tej pory niemam problemu

GG%20Aliv_eune_51_6.png

Opublikowano

Wejdź do folderu RADS i usuń folder downloads i solutions. Miałem to samo w patchu 4.3 i podziałało.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja zrobiłem tak : USTAWIŁEM DOBRĄ DATE NA KOMPIE I GODZINE, wyłączyłem antywirusa i odinstalowałem to pando cośtam i pobrało normalnie

polecam z tym kalendarzem zrobić 

+ zmien na język angielski lola i pobierz całą aktualizacje i pograj na niej chwilę potem wyłącz i znowu pobierz język polski 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Też to miałem ale samo przeskoczyło, jak net mi zwalnia albo sie resetuje to mi czasem przeskakuje na patchowanie/skanowanie plików bin ale zazwyczaj wraca.

Spróbuj zainstalować na innej partycji lub na innym kompie > spakować > wrzucić do siebie.

Masz win XP więc na więcej liczyć nie możesz ;)

Spróbuj zainstalować na wirtualnej, spatchować i wtedy skopiować do siebie :)

Hejo

Opublikowano

Kiedyś miałem identyczny problem na laptopie.. z tego co pamiętam to pomogło: start ---> wpisz "usługi"----> znajdź "Pomoc IP" --------> właściwości -----> Typ uruchomienia: "wyłączony" . Jeśli nie działa to spróboj po tym zmienić język w cliencie.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...