Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget inaczej

SzCzwany KoJot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze, że ogarniasz :) Jak chcesz to moge ci wypisać bugi np. Jak zrobić milion razy 1 loch xD albo da sie zrobić awantury 100000000... Bez piw.(wystarczy przegladarke ogarniać xD ) pisz pw :)

Opublikowano

Najlepiej niech zrobi tak jak na globalu tylko że wiecej grzybów oraz misje exp x3 :) bo po co przejść gre w 1 dzień .. ?

Nom, exp musi być mały najwięcej x3, jakiś sposób nowy na zarabianie grzybów do gildii i awke,i było by miodzio :D

Opublikowano

@UP kilka , to był żart, napisałem tak na odczepa, bo każdy mi na Pw pisze kiedy start, tego nie wiem, póki co mam inne żeczy na głowie.

Rzeczy*

Żart nie śmieszny, tak samo jak ten temat(?) Prima Aprilis już był, spóźniłeś się i powiedz czy Ty wogóle chcesz postawić ten serwer czy bekę z ludzi ciśniesz?

Opublikowano

Rzeczy* Żart nie śmieszny, tak samo jak ten temat(?) Prima Aprilis już był, spóźniłeś się i powiedz czy Ty wogóle chcesz postawić ten serwer czy bekę z ludzi ciśniesz?

Ja nie tylko mam wirtualne życie, nie kurwa że siedze na kompie pół dnia, ja wole rowerem sobie pojeździć niż na kompie siedzieć.

Co do serwera to za tydzień może będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...