Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget inaczej

SzCzwany KoJot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i właśnie, jest tak, ze jak jest artefakt, to widać ten fioletowy opis? czy nie? bo na innych privach tego nie ma.

Jest to na prawie każdym privie ten artefakt z fioletowym opisem.

Chodzby zajrzyj na mój temat lista prywatnych serwerów sfgame.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wychodzi że start miał być wczoraj..... ... i nic

To zrób sam.

A nie, zapomniałem, że nie potrafisz a oczekujesz od innych gotowych plików w kilka dni...

Ludzie ogarnijcie się

Opublikowano

wychodzi że start miał być wczoraj..... ... i nic

Mialbyć w tym tygodniu ale nic z tego. Za dużo mam teraz pracy i obowiązków. Od 6.00 do 15.00 poza domem a reszte dnia spedzam na przygotowywaniu do matury i pracuje nad grą. Wiec nie miałbym czasu na zajmowanie się serwerem.

Opublikowano

ok ;) warto poczekać:D

To zrób sam.

A nie, zapomniałem, że nie potrafisz a oczekujesz od innych gotowych plików w kilka dni...

Ludzie ogarnijcie się

napewno nie kilka dni... -.- już od dłuższego czasu pracuje.. zobacz sobie na pierwszej karcie zdjęcia... -.- kiedy to było

Opublikowano

Zrozumcie jedno, ten chłopak nie potrafi programować on nawet nie potrafił odpalić xamppa. We wcześniejszych postach pisał jak 8 latek więc się nie dziwcie.

OFFWARN

No i kiedy wystartujesz? aha najpierw musiałbyś to umieć zainstalować na vps'sie.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...