Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client by LikeWeed v1.0

LikeWeed

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Client Design w v1.1?

• "A day In Paradise"
      5
    • Standardowy z PL.
      10
    • XenoXMt2
      2
    • Coś innego...
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I właśnie ja też bym to chciał ;D

oky.

Update 1.1 zakończony.

Dodałem:

- Nowy wygląd M1

- Binka z pongiem

- System Ignorancji

- Data i czas w cliencie

- Zmieniłem grafikę ładowania

- Na życzenie @Jooe zmieniłem dźwięki na standardowe

- Nowe podłoże

- Standardowy wygląd Stalek

- Edytowany wygląd Skilli

i to chyba wszystko :) Upload na Ftp troszke potrwa ale wydaje mi się że warto poczekać B)

Zapomniałem dodać... Dodałem także Standardowy Interface z PL. :)

nlcEZxg.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oky.

Update 1.1 zakończony.

Dodałem:

- Nowy wygląd M1

- Binka z pongiem

- System Ignorancji

- Data i czas w cliencie

- Zmieniłem grafikę ładowania

- Na życzenie @Jooe zmieniłem dźwięki na standardowe

- Nowe podłoże

- Standardowy wygląd Stalek

- Edytowany wygląd Skilli

i to chyba wszystko :) Upload na Ftp troszke potrwa ale wydaje mi się że warto poczekać B)

Zapomniałem dodać... Dodałem także Standardowy Interface z PL. :)

Dzięki ziomuś, zaraz lajkuje, ale pierwsze pobiorę bo już nie mogę się doczekać jak to będzie wyglądać.

PS. szybko Ci to idzie wszystko :D

The past has gone

Opublikowano

Klient SPOKO wreście się połączyłem ale zmieńcie ten ubiur na początku bo to tak lipnie wygląda i te oczy itp a tak to polecam i czekam na nowszą wersje :D

@Edit Mam Problem wszystko działa ale po 10/30 sek mnie wywala do logowania co to może być ?? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie (dałem już limit) działa na moim serwerze jednak gdy ktoś z zewnątrz chce się połączyć loguje się i wywala przy wyborze postaci. Nie wiem czy ma coś do tego pong, ale i tak w game jest taki sam.

The past has gone

Opublikowano

W tym co dałeś jest wszystko prócz systemu vip?

NIe. system vip jest nadal. Jeśli chcesz to spróbuj sam usunąć..

http://www.mpcforum.pl/topic/986710-tutvip-system/

Tylko małe naprostowanie... tam pisze żeby do intrologin wrzucić

constInfo.GM_MARK = 0
        self.serverExitButton.SetEvent(ui.__mem_func__(self.__OnClickExitServerButton))

Z tamtąd usuwasz tylko

constInfo.GM_MARK = 0

które znajduje się na początku intrologin :) Jeśli ci się nie uda to napisz na priv :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Nie wiem co mam wrzucić do tego clienta więc nie wiem :v Ale postaram się jak najszybciej :) Musze poszukać TuT na sklep premium, jakieś dobre Pet Gui i kilka innych systemików + Jakieś ciekawe budynki do M1 :)

No i może dodam "System konferencji" + Efekty petów i Lizaków :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Ja bym wolał zamiast tego wszystkiego, dodać ładne miasta. Tzn. Budynki różne, podłoże, drzewa itp.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Ja bym wolał zamiast tego wszystkiego, dodać ładne miasta. Tzn. Budynki różne, podłoże, drzewa itp.

Podłoże zmieniłem troszke. drzewek się jeszcze nie czepiałem ale poszukam coś na zagramonicznych privkach :D

Jeśli ktoś chciałby podjąć się współpracy przy tym projekcie to zapraszam na priv/gg :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

@LikeWeed możesz mi dać jakiegoś packera którym normalnie wszystko wypakuje i będe miął całą zawartość??

@Edit daj link do 1.1 JAKIŚ PATCHER JEST CZY JAK ??

Opublikowano

Na 1 stronie napisałem wątek o Updaterze :>

spróbuj jeszcze tym packerem:

http://www.mpcforum.pl/topic/1121292-epack32-metin2-archiver/

Jest update ale które mam pobrać rozpakowane game czy cos ?? 

@Edit packer który mi dałeś nie działa tzn rozpakowałem game i wchodzę w locale i pusto ;(

Opublikowano

Jest update ale które mam pobrać rozpakowane game czy cos ?? 

@Edit packer który mi dałeś nie działa tzn rozpakowałem game i wchodzę w locale i pusto ;(

Twój komputer jest jakiś dziwny xD nie wiem co ty robisz że nie chce ci się rozpakować. :p

Ja narazie nie mam czasu ci pomóc bo pracuje nad v1.2 :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

No to lipa :(

@Edit  dobra musze notepada jeszcze raz zainstalować bo notatnikiem normalnie wszystko chodzi ale czemu loga mnie po przejściu 4 metrów w metku ?? 

syserr po wywaleniu 

0322 09:25:32834 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010).  Automatic conversion will be attempted.

Opublikowano

Dodaj jeszcze jakieś ciekawe obiekty, drzewa, budynki i zajebiscie. ;)

Czekam na v1.2 ;)

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Jak będę miał czas to wrzuce clienta czystego o wadze ~450 MB

Z 15 wieku? Będzie miał chociaż bronie, zbroję,kostiumy, pety?

@zrób v1.2 nowy wygląd miast, budynki etc. Tylko to, nic innego i będziesz zajebisty.

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Like jak skończywszy 1.2 to wyslij mi update na PW

Opublikowano

@zrób v1.2 nowy wygląd miast, budynki etc. Tylko to, nic innego i będziesz zajebisty.

Z wieku najlepszej podstawki do serwerów Metina, 2010 rok. Tak btw. to nawet chciałem dać bez root, locale i uiscript. Jak ktoś nie jest debilem to dodać takie rzeczy potrafi, czyli Tobie muszę zrobić specjalną wersję :)

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Najwidoczniej nie wiesz co znaczy czysty. Też masz co prawda trochę racji, bo nie ma czegoś takiego czegoś jak "czysty", ale najbardziej uznawany owy client "czysty" jest z 2010 roku. Nie ma śmieci w patchach jak 2014 roku. Teraz pobierzesz Clienta 2010 "czystego" oczyścisz go i masz ~500 mb jak to wspominał xdpl2012. Dodasz pare rzeczy, tych których potrzebujesz i wyjdzie Ci około 800-900mb max i możesz startować niż teraz z 2014 globala PL co ma prawie 1,5GB ..

Z wieku najlepszej podstawki do serwerów Metina, 2010 rok. Tak btw. to nawet chciałem dać bez root, locale i uiscript. Jak ktoś nie jest debilem to dodać takie rzeczy potrafi, czyli Tobie muszę zrobić specjalną wersję :)

Dokładnie :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...