Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client by LikeWeed v1.0

LikeWeed

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Client Design w v1.1?

• "A day In Paradise"
      5
    • Standardowy z PL.
      10
    • XenoXMt2
      2
    • Coś innego...
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze jedna sprawa jak zmienić w cliencie  tą stronke, rejestracje, forum, funpage,youtube bo nie moge tego znaleźć..;/

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeszcze jedna sprawa jak zmienić w cliencie  tą stronke, rejestracje, forum, funpage,youtube bo nie moge tego znaleźć..;/

Jeżeli jest to przy logowaniu to w intrologin.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nazwy Buttonów czyli Rejestracja, Strona Główna itp. to w loginwindow.py które znajduje się w locale. a Linki zmieniasz w intrologin. Wystarczy Wyszukać "http" :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

A dziękuję dziękuję. Za te pozytywne komentarze może zrobię jakiś python-update + jakieś małe dodatki graficzne. :) jeśli macie jakieś propozycje dotyczące clienta to zapraszam na gg. :)

O patrz jak sie rozbrykal :D

Troche Like i juz zadowolony na tyle ze czeka na nowe pomysly :D

3201528209.png
Opublikowano

Klient  fajny dzięki zaraz go testuje pod terenza  @LikeWeed odczytaj PW

@Edit mam problem wypakowałem game i wgl ale nie moge zrobić root.eix/epk ani locale itp nie wiem gdzie są pliki dll pomoże ktoś lub da to w paczce czy cos?? 

oraz  playersettingmodule.py mam puste czemu ??

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Klient  fajny dzięki zaraz go testuje pod terenza  @LikeWeed odczytaj PW

@Edit mam problem wypakowałem game i wgl ale nie moge zrobić root.eix/epk ani locale itp nie wiem gdzie są pliki dll pomoże ktoś lub da to w paczce czy cos?? 

oraz  playersettingmodule.py mam puste czemu ??

Spróbuj rozpakować tym. 

http://www.mpcforum.pl/topic/873734-najlepszy-unpacker/

Pliki dll są w folderze lib. :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

klient fajny ale mam problemik na plikach V3 terenzo ;( jak by ktos odpalic na tych plikach clienta to prosilbym o pw / gg ;)

( mam ciagle ''zostaniesz polaczony z serwerem''  , wgrałem juz diffa był up & zmienilem Ip na swoje w serwerinfo i nadal to samo ) - na VPS

Opublikowano

Wrzuci ktoś mi pliki root i locale ponieważ game.eix itp jak go rozpakuje to nie moge spakowac prosze o te pliki 

Opublikowano

klient fajny ale mam problemik na plikach V3 terenzo ;( jak by ktos odpalic na tych plikach clienta to prosilbym o pw / gg ;)

( mam ciagle ''zostaniesz polaczony z serwerem''  , wgrałem juz diffa był up & zmienilem Ip na swoje w serwerinfo i nadal to samo ) - na VPS

Postaram się wieczorem wrzucić game z potrzebnymi difami :) 

Wrzuci ktoś mi pliki root i locale ponieważ game.eix itp jak go rozpakuje to nie moge spakowac prosze o te pliki 

https://mega.co.nz/#!LNMmDTBR!J-oFcN2pcu4sTDFzYO1kHpi92rYuHfPvoeUB53_4d14

Skanu nie daje bo to pliki z clienta :v

nlcEZxg.png

Opublikowano

tutaj jest rozpakowane game a jak chce całe rooty i locale itp żebym mógł wpisać ip i klienta on Pomoże ktos?? 

Opublikowano

tutaj jest rozpakowane game a jak chce całe rooty i locale itp żebym mógł wpisać ip i klienta on Pomoże ktos?? 

Czym w ogóle próbujesz pakować rooty?

The past has gone

Opublikowano

Nie działa funkcja zapisywania kont. Co trzeba zmienić prócz serverinfo wypakowanego z game? Bo mam ciągle zostaniesz połączony...

The past has gone

Opublikowano

Nie działa funkcja zapisywania kont. Co trzeba zmienić prócz serverinfo wypakowanego z game? Bo mam ciągle zostaniesz połączony...

Wrzuciłeś Difa do game?

Funkcja ta działałaby gdybym nie zapomniał dać buttony do tego :v

Na stronie głównej dałem game pod tego clienta :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Wrzuciłeś Difa do game?

Funkcja ta działałaby gdybym nie zapomniał dać buttony do tego :v

Na stronie głównej dałem game pod tego clienta :)

no właśnie nawet buttonów nie ma ;D

Mówisz o game do ftp? Bo właściwie to ja mam pliki derina przerobione po swojemu i czy będzie to razem grać z tym co podrzuciłeś?

The past has gone

Opublikowano

no właśnie nawet buttonów nie ma ;D

Mówisz o game do ftp? Bo właściwie to ja mam pliki derina przerobione po swojemu i czy będzie to razem grać z tym co podrzuciłeś?

aaaa :v nie wiem czy pety będą działać :x ale warto spróbować. Na wszelki wypadek zrób kopie zapasową . :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

aaaa :v nie wiem czy pety będą działać :x ale warto spróbować. Na wszelki wypadek zrób kopie zapasową . :)

tak wiem o kopii ;D a o jakim diffie mówiłeś? ;>

The past has gone

Opublikowano

Na binke 36k. Jeszcze trzeba na czat globalny i na szkło intuicji :)

Oky. ja lece. trzeba rozpocząć prace nad Update v1.1 :)

Działa. Ale te dźwięki są do kitu szczerze mówiąc. Zmień to.

Inne sugestie co do wyglądu :

- otoczenie jest jakieś takie ponure, ciemne budynki, brzydka trawa,

- intresfejs ujdzie, zależy jak dla kogo ale wolę standardowe klimaty,

- dziwnie wyglądają te niebieskie oczy u woja,

- stalki według mnie powinny mieć standardowe grafiki ;p

- no i te dźwieki przy logowaniu i wyborze postaci,

The past has gone

Opublikowano

Czym w ogóle próbujesz pakować rooty?

Chodzi mi oto żeby mi ktoś up ol rooty i locale całe pliki juz ze wszystkim co jest w gamę

@Edit Dobra zrobiłem root i locale ale jak odpala laucherem by terenzo to pisze LOG loadinglocalerror(locale/pl/locale_game.txt) co mam zrobic ?? 

Opublikowano

Podeślij na PW swoje game, albo daj swoje IP to Ci zrobie

The past has gone

Opublikowano

Oooo... widzę że ten update v1.1 będzie większy niż mi się wydawało :)

Jak zakończe prace to w prezentacji clienta ukaże się Patcher :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Jooe, w 21 Mar 2014 - 00:35, powiedział:

snapback.png

Oooo... widzę że ten update v1.1 będzie większy niż mi się wydawało :)

Jak zakończe prace to w prezentacji clienta ukaże się Patcher :)

Czekam, bo ogólnie bardzo dobra praca tylko kilka małych niedogodności a przede wszystkim to otoczenie. Według mnie metek powinien mieć ten klasyczny dawny klimat, wszystko co stare powinno takie zostać, syriusze stalki i inne grafiki. A nowe rzeczy już można edytować.

ale Client jeden z lepszych jakie widziałem. Jeśli zmienisz to co wcześniej powiedziałem masz limit like ;D

The past has gone

Opublikowano

Możesz ten system vip usunąć? Bo zasmieca, a potem błędy jak będę chciał pobrać swój, a chciałem pobrać to ten vip...

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Możesz ten system vip usunąć? Bo zasmieca, a potem błędy jak będę chciał pobrać swój, a chciałem pobrać to ten vip...

Zrobie ci specjalny Update gdzie nie będzie tego systemu :p ale to jak bd miał troszke więcej czasu :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Zrobie ci specjalny Update gdzie nie będzie tego systemu :P ale to jak bd miał troszke więcej czasu :)

I właśnie ja też bym to chciał ;D

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...