Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisząc raczej sam nie wiesz. Do tego na jakiej podstawie można pisać coś takiego?

Na jakiej podstawie ? Człowieku popatrz ile macie wiadomości na które nie odpisujecie. 

Opublikowano

Ja u siebie nie mam takich.

Jedynie ty udzielasz się w pomoc graczy, Sado kiedyś pomagał tak samo Michał bugi jakie byly tak samo są, ostatnio coś naprawiliście 25 marca. Dalej mi się nie chce wymieniać waszych opinii na temat propozycji graczy, tak samo z bs, większość była za to mówiliście nie a jakoś go wprowadziliście i takim sposobem straciliście graczy i dalej tracicie. Grają jedynie jacyś nowi przypadkowi gracze a topka dawno odeszła, nie mówię o Badusiu bo to no life;] Pisałem do Cb w sprawie questów co się ciągle cofają do dzisiaj ich nie mam usuniętych a nagród nie oddanych. Więc mi powiedz, że kłamie, że nie pisałem kiedyś ci na pw o cofanie misji z metkami. Serwera nie polecam administracja mało pomocna jedynie Veygr się stara i nieraz Sado oraz Michał ale to jest za mała pomoc, pozatym jest kilka niedociągnięć i bugów z dungeonami itp.

Opublikowano

Jeżeli ci misji nie poprawiłem to się upomnij, bo ja nie wiem czy już jest ok czy nie i czekam na waszą odpowiedź, a że jej nie ma to co mam zrobić?

Opublikowano

Jedynie ty udzielasz się w pomoc graczy, Sado kiedyś pomagał tak samo Michał bugi jakie byly tak samo są, ostatnio coś naprawiliście 25 marca. Dalej mi się nie chce wymieniać waszych opinii na temat propozycji graczy, tak samo z bs, większość była za to mówiliście nie a jakoś go wprowadziliście i takim sposobem straciliście graczy i dalej tracicie. Grają jedynie jacyś nowi przypadkowi gracze a topka dawno odeszła, nie mówię o Badusiu bo to no life;] Pisałem do Cb w sprawie questów co się ciągle cofają do dzisiaj ich nie mam usuniętych a nagród nie oddanych. Więc mi powiedz, że kłamie, że nie pisałem kiedyś ci na pw o cofanie misji z metkami. Serwera nie polecam administracja mało pomocna jedynie Veygr się stara i nieraz Sado oraz Michał ale to jest za mała pomoc, pozatym jest kilka niedociągnięć i bugów z dungeonami itp.

Z tym ze ja też już nie gram od ok. 3 dni, jedynie na forum zaglądam. Poza tym porównaj sobie czas online top 1 kolesia z moim. Poza tym moja postać nie była grana przez jedną osobę. 

Opublikowano

ZMIENIONO STRONĘ GŁÓWNĄ!

Uruchomiono IS i usługi SMS

Zaczniecie wreszcie cos robic z reklamą czy nie? te wasze obiecanki są gowno warte.

Opublikowano

Zaczynam grę od tego momentu :)

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

ZMIENIONO STRONĘ GŁÓWNĄ!

Uruchomiono IS i usługi SMS

Serio nawet regulamin macie kopiowany ?

W sumie może lepsze to niż tak jak było wcześniej - bez regulaminu.

clHf.png

Hejo

Opublikowano

Pomoże ktoś z ogarem na serwie? Dawno nie grałem i wypadłem z rytmu... Jak coś to proszę o PW :rolleyes:

Opublikowano

Co jak co ale administracja ogarnia server w 100% osobiscie nie widziałem innego servera którym tak interesowała by się administracja to jest największy plus dla tego servera i myśle nawet nad powrotem lecz zabardzo nie mam do czego <3

x

Opublikowano

Ile jest graczy online w godzinie szczytu?

w weekendy przy eventach dochodzi pod 700

na co dzień około 500 +  w godzinach szczytu.

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Gdzie expić na 45 wojem body? ;)

Opublikowano

Hmm wczoraj sie wahalem czy zagrac czy nie .. mysle Kurde a zagram zobacze jak to wyglada w srodku i sie bardzo zdziwilem zaluje ze wczesniej nie zaczalem tutaj grac tylko biegalem po durnych privach i zawsze mi brakowalo tego czegos , zaczynajac gre na tym serverze jest Cos czego nie ma na innych serverach a najwieszym + jest to ze nie jest nastawiony pod IS , Administracja widze ze sie stara Kalendarz eventow jest , Aktywnosc jakas tez jest tylko szkoda ze 500luda na tym gra ten serwer zasluguje na wiecej

image.png

Opublikowano

Zgadzam się z @Up. Serwer świetny, sam dość długo na nim grałem. Wszystko, co można zarzucić innym serwerom, tutaj jest naprawione/dopracowane. Jedyną bolączką jest dość mała liczba graczy...

Opublikowano

Zgadzam się z @Up. Serwer świetny, sam dość długo na nim grałem. Wszystko, co można zarzucić innym serwerom, tutaj jest naprawione/dopracowane. Jedyną bolączką jest dość mała liczba graczy...

400 osób to nie jest tak mało :D no ale mogłoby być więcej xD na serwerze przydałaby się reklama w google w yt wszędzie :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...