Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałbym chętnie, lecz zniechęca mnie ten Bs, który niby został zabezpieczony, a jakaś cześć graczy go używa, i gdzie tu sprawiedliwość ? Myślę, że dodanie bs do klienta będzie dużym plusem, który zachęci wielu nowych graczy. Pozdrawiam. 

xD 

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W dalszym ciągu na tym serwerze ninja jest olewany? Nie ma to jak zabrać postaci jedyny dobry sposób na expienie.

The past has gone

Opublikowano

Zagrałbym chętnie, lecz zniechęca mnie ten Bs, który niby został zabezpieczony, a jakaś cześć graczy go używa, i gdzie tu sprawiedliwość ? Myślę, że dodanie bs do klienta będzie dużym plusem, który zachęci wielu nowych graczy. Pozdrawiam. 

Dodanie bsa zniecheci wiekszosc graczy.

Teraz pz+3x15 to są dobre bony a jak wprowadza bsa to bedzie za slaby i bedzie trzeba cale eq robic od nowa.

Bonuje sie dosc wygodnie tym nowym sposobem  , ale jesli nawet to ci przeszkadza to eq mozesz takze kupic.

@Badus pewnie jemu chodzi o to ze moby przewracaja .

Opublikowano

W ciągu dnia 15-22 500 - 600. Łącznie gra ok. 1k ludzi. Trzeba wziąć pod uwagę, ze nie każdy siedzi 24h. Rano jest ok. 200 osób. nocą jest ok. 100 - 150 osób :)

Opublikowano

Mam takie 2 pytania.

1.Wprowadzicie kupony Sm? jak tak to kiedy?

2.Zamierzacie wziaść sie za lepsza reklame? chodzi mi o to zeby liczba graczy nie stala w miejscu tylko rosła , tak do +700 najlepiej.

Opublikowano

Bs=zrypanie gospodarki gry na amen chciałbyś tego na jakimś serwerze? Poza tym ta część co używa pewnie zostanie zbanowana permanentnie jak ta 2 co jest na razie w rankingu :) 

Serwer polecam jeden z lepszych w tym roku :) i oby najdłużej trzymał oraz żeby dawał jak najlepszych zysków i administracja go ulepszała z każdym miesiącem :P 

Opublikowano

Zapraszam na serwa ONLY Jinno :D serwer ci się nie znudzi ja gram juz mam 57 lvl szybko lvl leci Zapraszam i polecam na 100% serwa

Opublikowano

przerwa%20techniczna%20kopia21.png

- łączenie owocków życia

- set 34 misji na polowania z ciekawymi nagrodami(trzeba jedną po drugiej)

- opcja Patroszenia złowionych Karasi u Yang-Shina(może wylecieć każdy możliwy ulepszacz z gry, mała szansa)

- ze skrzyni skarbów wywalony bezużyteczny 24k pierścień

- pierścień teleportacji przerobiono na o wiele wygodniejszy

- u Rybaka można wymieniać perły 1:1 biała - niebieska itp.

- od teraz każde wydropione/zrobione Rosy dają max możliwych statystyk i są od 15 poziomu(małe ułatwienie dla świeżych graczy)

- z racji wielkiego zapotrzebowania na ulepszacze postanowiliśmy z bossami 100+ zrobić tak jak ze zwykłymi z tym że nie respią się po nich Elitarne a występują od teraz po 2 na mapę, przykładowo 2x Ogr Maximus, nie boimy się Waszego ulepszania bo i tak szykowany jest już update na 160/170 poziom

- nie można już wejść na SWK z m2

- w Nefrytowej Zatoce pojawił się Tryton i Wódz Krabów

- podniesiono szanse na drop Krwistych Kamieni z Generała

- na próbę KD klasowe daje teraz 45% Silny Przeciwko

Więcej nie pamiętam.

zhda.png

Opublikowano

1. Ile osób gra w godzinach szczytu ?

2. Żeby ulepszyć trzeba ulepszacze czy nie ? Bo tak nie jasno w temacie

3. Opłaca się grać ? 

4. Ile się wbija 100+ grając 2-3 godzinny dziennie (expiąc)

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

1. Ile osób gra w godzinach szczytu ?

2. Żeby ulepszyć trzeba ulepszacze czy nie ? Bo tak nie jasno w temacie

3. Opłaca się grać ? 

4. Ile się wbija 100+ grając 2-3 godzinny dziennie (expiąc)

1. 500+

2. Trzeba dosyć ciężko niektóre zdobyć

3. Tak ale bs tylko nieliczni mają jeśli chodzi o bony

4.Grając 2-3h na pałe możesz wbić 80 wiec to kwestia 2dni max 3dni.

Opublikowano

Fajny serwer :)

..

Dodajcie BS do klienta wiele osób by to przyciągnęło .

i Ile ludzi gra ? w godzinach szczytu

Nie dodadzą i tak mimo, ze ich to zabezpieczenie łatwo obejść.  A ludzi gra 500+ max dochodzi do 900

@AW

Czy planujecie dodać nowe ekwipunek bo ten już nudny?

Opublikowano

Wbilem na server z mieszanymi uczuciami,pogralem chwile i bardzo mi sie spodobal. Co do reklamy to widze,ze sie staracie (chociazby reklama u kamera),ale tlumow nie ma,macie wykupionych youtuberow ?

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...