Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile trwa wbicie 30lvl?

TheDominik29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbicie 30 lvl'a to jest mniej więcej 200-300 wygranych gier czas wbijania 30 lvl zależy od ilości gier w które grasz ale mniej więcej trwa to 1,5 miesiąca jak się dosyć dużo gra, ilość zdobywanego doświadczenia jest różna zależnie od trybu najwięcej leci na conqueście.

Opublikowano

Ja gram raz na tydzień i gram już z około rok. Mam 17 lvl xD

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

@up zwolnisz.

Co do tematu, bardzo długo. Graj czerpiąc przyjemność z tej gry, nie dla 30 lvl'u, czy też dla skina (Caco Demon dla Ymira)...wtedy,może będziesz miał 30 lvl :-)//

Opublikowano

@up zwolnisz.

Co do tematu, bardzo długo. Graj czerpiąc przyjemność z tej gry, nie dla 30 lvl'u, czy też dla skina (Caco Demon dla Ymira)...wtedy,może będziesz miał 30 lvl :-)//

coco demon nie jest dostępny jedynie do końca bety?

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Jakos wolno wbiliscie ten 30 lv skoro w 6mc ;)

mi to zajelo jakis miesiac lub 2 ;)

I co do wspomnienia ze za conquesta leci wiecej expa to jestes w bledzie wszedzie leci tak samo zalezy od tego czy wygrales czy nie ile graliscie i ile kili miales :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Jakos wolno wbiliscie ten 30 lv skoro w 6mc ;)

mi to zajelo jakis miesiac lub 2 ;)

I co do wspomnienia ze za conquesta leci wiecej expa to jestes w bledzie wszedzie leci tak samo zalezy od tego czy wygrales czy nie ile graliscie i ile kili miales :)

Nie siedzę nocami, chodzę do szkoły a gra jest dla mnie rozrywką a nie życiem :)

Opublikowano

ja 10 lv wbiłem w 1 dzień dalej już trochę trudniej

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

Wszystko zależy od skilla i ludzi też z którymi grasz jak bd ciaglę przegrywał przez innych to tylko się dłuży wbijanie lva ;)

No do szkoły chudź :) ja swoje już nachodziłem :) 

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...