Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co polecacie? Last Chaos, czy 4Story?

wars1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką grę polecacie,Last Chaos,4 story albo coś podobnego ? W te dwie gry grałem ale przy lvl'ach tak 20-30 gra robi się trudniejsza.Co polecacie i dlaczego ? :) Możecie podać też podobne gry np. z grafiką i poziomem gry.

Opublikowano

Skoro pytasz w dziale lc, to raczej wszyscy Ci polecą tą właśnie grę...

@last Chaos : eventy, ogarnięta administracja, dużo bugów dzięki którym można zarobić strasznie wysokie sumy golda w grze które później można sprzedawać na allegro.

Opublikowano

Nie znalazłem działu gdzie są ogólne pytania o gry,więc napisałem tutaj.Ogólnie to chodzi mi jakie są pozytywy i negatywy.Czy polecacie to wg :P Pamiętam że wbiłem 33 tytanem i przestałem grać bo już było ciężej z ulepszaniem eq i expieniu w tym miejscu gdzie są orkowie (nie pamiętam jak się to nazywa).Jakieś nowości pojawiły się ? 

Opublikowano

Skoro pytasz w dziale lc, to raczej wszyscy Ci polecą tą właśnie grę...

@last Chaos : eventy, ogarnięta administracja, dużo bugów dzięki którym można zarobić strasznie wysokie sumy golda w grze które później można sprzedawać na allegro.

podaj 1 bug.... ^^ to że na 185 dropisz 2b na godzine i sprzedajesz za 20 zł to inna bajka ^^ale Cb to nie dotyczy

#polecam obydwie gry z przychyleniem sie do lc ^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

w lc jak spalisz to już nie naprawisz ^_^ więc masz różnicę , ale i tak lepsze LC <3

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

No dobra,powiedzmy że zagram w lc :) Jaką postacią polecacie grać ? Chodzi mi o postać do expa/questów a nie do pvp.Ewentualnie później jak po ogarniam co i jak to zagram postacią pod pvp.

Opublikowano

Szelma/Nocny Elf / lub cień ale jeżeli global to szelma/elf :)

KROK PO KROKU !

Opublikowano

podaj 1 bug.... ^^ to że na 185 dropisz 2b na godzine i sprzedajesz za 20 zł to inna bajka ^^ale Cb to nie dotyczy

#polecam obydwie gry z przychyleniem sie do lc ^^

Pewnie, na 100% podam.

To nie ja wynalazłem te bugi tylko moja gildia ^^

@na globalu masz do wyboru 3 serwery: Hardcore (po każdym dedzie wracasz do 1lvl i wszystkie itemy znikają), Elysion (2* Exp i Pu) i Pangea czyli zwykły.

Opublikowano

No a uzdrowicielka nie jest pod expa ? Atakuje z dystansu,więc wydaje mi się dość dobra.Wg to lubię takie postacie. 

Opublikowano

Uzdro to tylko do pvp by leczyć , ale ma bardzo mało defa więc szybko padnie ;3

KROK PO KROKU !

Opublikowano

do tego i do tego , nawet dobry ^^ Jedna z najlepszych postaci pod PvP i exp :)

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Ale on to taki tank co nie ? Czyli jak stworki będą mnie atakowały to będą mi mnie brać hp bo będzie mi wzrastał def ? 

Opublikowano

nie , potworki zawsze hp będą brać ;3

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Pewnie, na 100% podam.

To nie ja wynalazłem te bugi tylko moja gildia ^^

@na globalu masz do wyboru 3 serwery: Hardcore (po każdym dedzie wracasz do 1lvl i wszystkie itemy znikają), Elysion (2* Exp i Pu) i Pangea czyli zwykły.

itemy zostają jedynie vl cofa =.=

#widać jacy gracze taka gildia jedyni używają bugów bo inaczej nic nie osiągną, a elita zarabia uczciwie po 10b na 122 lvl'u ^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

itemy zostają jedynie vl cofa =.=

#widać jacy gracze taka gildia jedyni używają bugów bo inaczej nic nie osiągną, a elita zarabia uczciwie po 10b na 122 lvl'u ^^

Przecież miałaś wbijać 150lvl w tamtym tygodniu, coś słabo Ci idzie ^^

@tak grając ryczerzem masz więcej obrony czyli mobki mnie hp Ci biorą (w teori, bo zależy to w większym stopniu od ekwipunku).

Opublikowano

No ok,to zacznę grać tym rycerzem.Ale chciałbym jakoś powoli po ulepszać eq.Gdzie mogę dropnąć ( z czego) te kamienie szlachetne.Czy dam rade na małych lvl'ach np. 5,10 ? 

Opublikowano

No ok,to zacznę grać tym rycerzem.Ale chciałbym jakoś powoli po ulepszać eq.Gdzie mogę dropnąć ( z czego) te kamienie szlachetne.Czy dam rade na małych lvl'ach np. 5,10 ? 

Kamienie szlachetne? O ile dobrze kojarzę nazwę, to szlachetne są do umieszczania w zbroi, nie do ulepszania. Tu masz poradnik o ulepszaniu: http://www.mpcforum.pl/topic/996561-ulepszanie-w-lastchao

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ogólnie to nie opłaca się inwestować w ulepszenie eq na bardzo niski lvl. Zwłaszcza, że na 20 poziomie dostajesz broń +20. Tylko zapisz się do kogoś na ucznia. 

Opublikowano

Ogólnie to nie opłaca się inwestować w ulepszenie eq na bardzo niski lvl. Zwłaszcza, że na 20 poziomie dostajesz broń +20. Tylko zapisz się do kogoś na ucznia. 

+15 :p

Nie ulepszaj eq na małych lvlach, na 20 lvlu jak dostaniesz wep +15 to możesz sobie zrobić set do farmienia tak na +4. Na 50 lvlu dostaniesz eq +10, w którym spokojnie można do 75 biegać. ^^ Kamienie szlachetne służą do czegoś innego. 

Opublikowano

Mam parę pytań dot. rycerza a dokładnie:

Jak zostać paladynem (mam 33lvl bo koleś mnie podexpił w parę minut)

W co ładować u rycerza (paladyn) 

Gdzie expić na 33lvl ? Procek ? 

Opublikowano

Mam parę pytań dot. rycerza a dokładnie:

Jak zostać paladynem (mam 33lvl bo koleś mnie podexpił w parę minut)

W co ładować u rycerza (paladyn) 

Gdzie expić na 33lvl ? Procek ? 

Musisz iść do Mistrza Rycerzy,  klikasz tam wyspecjalizuj (czy jakoś tak) i na Palladyna. Tylko do tego musisz mieć wykupiony skill na 30 lvl. (umiejętności też tam wykupujesz)

O punkty statystyk chodzi? Możesz dodawać tak: 17 kondycji, 17 zwinności i reszta w siłę.

Na tym levelu możesz chociażby iść do więzienia Margadoom w Merak i tam expić, ale... ile masz PU?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...