Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcieliibyście coofnąć czaas ?

KeloOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcielibyśćie cofnąć czas :D?
ja bym dał wszystkooooooooooooooooooooooooooooo, aby cofnąć !

Nawet bym się mogł zabić ;/

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Chętnie bym cofnął czas i zmienił jedną rzecz w swoim życiu, ale jakby się zastanowić to decyzje podjęte w moim życiu miały swoje plusy jak i minusy, a więc po co to zmieniać?

Opublikowano

Ja osobiście nie chcę, bo wierzę w to, że tak jak jest jest najlepiej. Nawet jak jest źle, to wyobraź sobie, że może być gorzej, proste.

Opublikowano

Nie :) po co? Poza tym mam wrazenie ze autor napisal to na haju xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie chciał bym, lepiej niech bedzie jak jest, poniewaz konsekwencje decyzji jakie bys chcial zmienic moga sie gorzej potoczyc niz jest jest teraz.

Opublikowano

Gdybym mógł cofnąć czas to nie wydawałbym kasy na jakieś głupoty tylko zbierał na samochód bo teraz mi brakuje ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Za każdą podjętą lub nie podjętą decyzje odpowiadamy. Trzeba żyć i 'iść' do przodu, nawet nie chciałbym się cofnąć w czasie.

Opublikowano

Nieee.Trzeba najpierw pomyśleć zanim się coś zrobi,niestety człowiekowi pierwsza myśl jaka wpada do głowy jest dość spontaniczna czasem zła,czasem dobra.Więc dlatego cieszcie się co macie i co mieliście.Podjętych decyzji nie zmienisz,tyle w tym temacie.

Opublikowano

Gdybyś cofnął się w czasie i zmienił choć jedną rzecz, to nie byłbyś teraz tym kim jesteś. Swoimi decyzjami oddziałujemy na innych, więc gdybyś tydzień temu potkną się a gość idący za tobą zatrzymał się i spytał czy nic Ci nie jest, zmieniłbyś także jego przyszłość. I w ten sposób, zmieniając tę przyszłość nie doszłoby do Twojego cofnięcia się w czasie... 

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

Nawet nie wyobrażasz sobie jak. Zmienił bym w swoim życiu wszystko i stał się lepszym człowiekiem. Niestety każdy wie, że się nie da. Trzeba się cieszyć tym co się ma. Takie życie.

Opublikowano

Nie, bo nic bym w swoim życiu nie naprawił, a tylko mógłbym się udupić.

Opublikowano

Tak. Na pewno lepiej traktowłbym osoby, które były ważne w moim życiu, lecz niestety już ich nie ma. Teraz pozostaje mi tylko żałować.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...