Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typowy dzień administracji mpcforum.

NoktaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1394888989-U289371.jpg

I to z 3 listami, to było w dobrej wierze i nadal jest... bo widać piszesz program na 5 min i później się zniechęcisz z powodu syfu jaki sobie narobiłeś (nie mówię o optymalizacji).

Będziesz miał w miarę porządek z 1 listą i lepiej będzie Ci dodawać nowe "rangi".

No więc spoiler nowości:

1394889237-U289371.jpg

1394889255-U289371.jpg

No i kurwa mać po co spojlerujesz? Może ktoś by chciał sobie poprostu poklikać i zobaczyć kto jest?

Japierdole jak ja nie lubię takich ludzi jak  Ty. 

Dodaj to chociaż w spoilerze i szanuj pracę innych

jCH.png

Sygnaturka by Me :D

Opublikowano

No i kurwa mać po co spojlerujesz? Może ktoś by chciał sobie poprostu poklikać i zobaczyć kto jest?

Japierdole jak ja nie lubię takich ludzi jak Ty.

Dodaj to chociaż w spoilerze i szanuj pracę innych

Wystarczy, że wejdzie w Modlogs. Sam się wcześniej wygadałeś.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Wystarczy, że wejdzie w Modlogs. Sam się wcześniej wygadałeś.

Tak, napisałem że będzie cała lista użytkowników aż do @CrossPlaneR

ale nie napisałem ile trzeba będzie  mieć wyniku chociażby na takiego cichego, @Marselo itp a na jego screenie wszystko widać.

jCH.png

Opublikowano

Tak, napisałem że będzie cała lista użytkowników aż do @CrossPlaneR

ale nie napisałem ile trzeba będzie mieć wyniku chociażby na takiego cichego, @Marselo itp a na jego screenie wszystko widać.

A kogo to interesuje?

17052109001382846035.png

Opublikowano

To jest po to żeby za bardzo nie spamować w ten guziczek. Trzeba przytrzymać jak się naciska a nie napierdzielać w myszkę :P

Jak trzymam na guziku to się buguje i zalicza mi 1 ban za 2 kliknięcia.

Opublikowano

A kogo to interesuje?

Przecież jak Ciebie to nie interesuje to możesz stąd wypierdalać. Nie rozumiem po co tutaj w takim razie siedzisz...

Żeby mnie powkurwiać? Żeby posty nabić?

jCH.png

Opublikowano

Jak trzymam na guziku to się buguje i zalicza mi 1 ban za 2 kliknięcia.

On sam nie wie co jak działa do końca... większość się buguje z powodu złego kodu (burdelu w nim) i nieumiejętności tego kto to pisał ;)

Przecież jak Ciebie to nie interesuje to możesz stąd wypierdalać. Nie rozumiem po co tutaj w takim razie siedzisz...

Spokojniej... uważaj na słowa.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Zrób sobie kubek świeżej melisy, odpręż się, pójdź pobiegać -może się uspokoisz

17052109001382846035.png

Opublikowano

Zrób sobie kubek świeżej melisy, odpręż się, pójdź pobiegać..

Koniec tematu, nie jestem wkurzony i nie mów mi co mam robić, zrobiłem to 4fun 

i będę to dalej robił i proszę o uwagi co poprawić a jak masz mówić że jest zjebane i spojlerować

wyniki to lepiej stąd poprostu wyjść. Nie miałem teraz jak naprawić bugów bo napisałem że wersja

z nowymi użytkownikami będzie za 45 minut ale wypadło mi coś i musiałem jeszcze coś załatwić w realu i 

nie wyrobił bym się a tak to wyrobiłem się na styk. 

//Nie mam zamiaru już się tutaj z nikim kłócić, bo warna też nie mam zamiaru złapać.

jCH.png

Opublikowano

Ta gra to coś takiego jak "Makinowanko" by miszczu ?

Tak, dokładnie. Na tym się wzoruje

jCH.png

Opublikowano

Hehehe, jestem :P

Ta gra to coś takiego jak "Makinowanko" by miszczu ?

W pewnym sensie, ale to okrojona wersja.

Opublikowano

Kod mówi coś innego ;)

Wiesz co, jeżeli masz zamiar tylko ukazywać kod i prezentować błędy w aplikacji to spokojnie możesz sobie odpuścić. Wszędzie gdzie się pojawiasz tworzy się problem. Jeżeli jesteś specjalistą w tej dziedzinie to wykaż się i coś zaprezentuj od siebie, w końcu jesteś również w MCT. Do tej pory tylko wytykasz błędy innym, a obecnie psujesz zabawę ludziom udostępniając część kodu.

Btw. 23. Publikacja kodu źródłowego aplikacji bez zgody jej autora skutkować będzie permanentną blokadą konta.

@1361622928-U485574.pngNoktaR dzięki za chęci, gra może niezbyt skomplikowana, ale fajna. ;) Czekam na kolejny update.

Opublikowano

Wiesz co, jeżeli masz zamiar tylko ukazywać kod i prezentować błędy w aplikacji to spokojnie możesz sobie odpuścić. Wszędzie gdzie się pojawiasz tworzy się problem. Jeżeli jesteś specjalistą w tej dziedzinie to wykaż się i coś zaprezentuj od siebie, w końcu jesteś również w MCT. Do tej pory tylko wytykasz błędy innym, a obecnie psujesz zabawę ludziom udostępniając część kodu.

Btw. 23. Publikacja kodu źródłowego aplikacji bez zgody jej autora skutkować będzie permanentną blokadą konta.

@1361622928-U485574.pngNoktaR dzięki za chęci, gra może niezbyt skomplikowana, ale fajna. ;) Czekam na kolejny update.

Pkt 23. odnosi się do udostępnienia source, a tu jedynie ukazuję mu jego błędy i listę - nie funkcjonalność aplikacji tak by ktoś na jej podstawie sobie to skompilował (tak jakby było to w przypadku "udostępnienia kodu" w formie tekstowej). Więc gdzie to opublikowałem i czy wgl. to zrobiłem? Aby coś wytykać, trzeba najpierw to rozumieć.

Na początek było cookie clicker, później takie np. makinowanko miszcza i teraz to... nie wiem czy jak to wgl. nazwać. Ale może patrząc Twoim tokiem rozumowania, to jest plagiat? Kradzież pomysłu?

SĄDŹMY SIĘ I CZYŃMY INNYM PRZERĄBANE!

Aplikacje swoje mam... proszę jak trudno poszukać jest:

1. http://www.mpcforum.pl/topic/1097514-windows-phone-8-kalkulator-wynagrodzenia/

2. http://www.mpcforum.pl/topic/1102846-windows-phone-8-whatthehash/

3. http://www.mpcforum.pl/topic/1081097-windows-phone-788-multi-encoder-decoder/

...

n.

n należy do Naturalnych.

Cisza. Nikt nic nie wytyka, bo nie ogarnia, a poziom w projektach spada na psy. Trzeba go ratować ile wlezie. Jestem w MCT i co? 90% tej grupy nawet nie żyje... egzystujące zombie.

To co on próbuje wcisnąć, że porobił "zabezpieczenia" (jeśli to nawet tak w cudzysłowie można nazwać), jest o kant stołu rozbić. Po prostu nie ogarnął swoich bugów.

Więc w najlepszym wypadku należy to prostować by NIE SIAĆ GŁUPOTY.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to nie rozumiem sensu tej "gry"? Czekam na aktualizację jutro jak ranking się zmieni......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...