Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows Phone 7.8/8 Multi Encoder-Decoder

Zkumeku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dość długo zwlekałem, ale zebrałem się na dłuższe próby pisana appek na Windows 8 i Windows Phone 7.8/8.

Multi Encoder-Decoder, jest niczym innym jak jego nazwa wskazuje - narzędzie do kodowania i dekodowania za pomocą Base2 (Binary), Base16 (Hex), Base32, Base64, ROTn, AtBash, XOR z Kluczem, oraz konwertowania Text-Kod ASCII, Bin-Oct, Bin-Hex, Oct-Hex.

W przyszłości postaram się dodać więcej opcji ;)

Windows Store:

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/med/78ac1aff-d461-4145-bbbf-3100bb866e86

9obpmnjr.png

Opublikowano

Możesz dodać QR, by aplikacje można było pobrać od razu po jego zeskanowaniu ze Store.

1384039494-U976102.png

Przyda się, ponieważ robimy w technikum sporo tego typu przeliczeń. Szkoda, że postanowiłeś zrobić tylko anglojęzyczną wersję. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Możesz dodać QR, by aplikacje można było pobrać od razu po jego zeskanowaniu ze Store.

1384039494-U976102.png

Przyda się, ponieważ robimy w technikum sporo tego typu przeliczeń. Szkoda, że postanowiłeś zrobić tylko anglojęzyczną wersję. :)

W przyszłości mogę dodać więcej języków (chociażby polski, niemiecki, holenderski) ;)

Jednak w samej aplikacji nie ma zbyt wiele opisów które wymagają tłumaczenia.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Akurat by się czasem przydało na UTK do szybkich przeliczeń ;3... Ale niestety system bez windowsa + aplikacja jest przydatna głównie dla osób które mają coś wspólnego z informatyką ;). No ale jak jedna z pierwszych to nice :3

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Akurat by się czasem przydało na UTK do szybkich przeliczeń ;3... Ale niestety system bez windowsa + aplikacja jest przydatna głównie dla osób które mają coś wspólnego z informatyką ;). No ale jak jedna z pierwszych to nice :3

No pierwsza na Windows Phone. Trochę gryzie mnie silverlight, ale da się żyć ;)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Szkoda że ta apka nie jest na Andka, na pewno byłby większy popyt.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Szkoda że ta apka nie jest na Andka, na pewno byłby większy popyt.

Jest możliwość, że wszystkie moje appki będą na androida i na Windows ModernUI dla PC... ale póki co muszę nieco nadrobić w Windows Phone ;)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Nie wiem czy da się, ale udałoby Ci się napisać apkę liczącą z binarnej liczby na system 16 itp.? :D

Przecież to jest w programie: Bin-Hex

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...