Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arclight varus

Amstaf123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo dodadzą dopiero jak się strona ustabilizuje, jest wyraźnie napisane że "PRZEWIDYWANY czas to 18:00".

No tak czyli gdzies o 2 w nocy bo nołlajffffy będą odświeżać stronę co 10 sec

Hahaha zobaczcie sobie jak XID rośnie w ciągu 3 odświeżeń urosło 15k

Opublikowano

A mnie wylogowało z serwa, a teraz Error 503 - Service Unavailable wiec GG WP :D

snikersproject1.png
Opublikowano

A mnie wylogowało z serwa, a teraz Error 503 - Service Unavailable wiec GG WP :D

Mi też tak pokazywało ale po kilku refreshach pokazywało że jestem zalogowany

Opublikowano

Mi też tak pokazywało ale po kilku refreshach pokazywało że jestem zalogowany

Ja właśnie zwaliłem bo na 2 karcie dałem żeby się wylogował i później nie mogłem się zalogować :D

Szczuro131

Ja gwałcę tego F5 i mi ładuje się stronka tylko że z błędem Error 503 - Extremely high traffic - please try again shortly.

Ma ktoś już jakieś kody? :D

@nie wiem jak wam, ale mi się wydaje że coś padło i kodu raczej nikt nie ma

`DManuall właśnie widzę bo strona ani rusz ;D

snikersproject1.png
Opublikowano

Ja właśnie zwaliłem bo na 2 karcie dałem żeby się wylogował i później nie mogłem się zalogować :D

Szczuro131

Ja gwałcę tego F5 i mi ładuje się stronka tylko że z błędem Error 503 - Extremely high traffic - please try again shortly.

Ma ktoś już jakieś kody? :D

Kody jeszcze nie zostałe udostępnione, nie ma co gwałcic tego f5, to nic nie da.

Ps ja mam kod na NA

Opublikowano

Już po kodach weszło mi na chwile to było 162 i znów padło

You're in the queue!

Your approximate wait time is less than 60 minutes. You will be notified via email if you have been assigned a code. If you do not receive an email within 24 hours, please email support at [email protected]. In the meantime, check out our events page to view upcoming online and on-site events in your area.

Warning: Refreshing your browser or continuously pressing F5 may negatively affect your ability to be assigned a key.

Opublikowano

Kurde pokazało takie coś to dostane kod?

Information!

You're in the queue!

Your approximate wait time is less than 60 minutes. You will be notified via email if you have been assigned a code. If you do not receive an email within 24 hours, please email support at [email protected]. In the meantime, check out our events page to view upcoming online and on-site events in your area.

Warning: Refreshing your browser or continuously pressing F5 may negatively affect your ability to be assigned a key.

Opublikowano

ta, u mnie blad ze strona przeciazona jak zwykle kurwa nic nie moge dostać tylko hajs bulić musze żeby coś miec, sprawiedliwość, cześć polaczków ma kody a 3/4 osób mialo blad z przeciazeniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...