Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arclight varus

Amstaf123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest popierd*lone! kiedy bylo 998 kodów kliknąłem "get code" i kur*stwo nie przysłało mi kodu CHOCIAZ BYŁO ICH 998 !! nie mam pojęcia jak te zjeb*ne alienwarearena rozdaje te skiny...

I pomyśl sobie że w tej samej sekundzie ponad tysiąc osób klika w/w przycisk... Trzeba mieć cholerne szczęście żeby dostać.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

normalnie na maila dostajecie jakąś wiadomość? coś muszę robić nie tak, założyłem konto, tak samo na alienwarena jak i na geforce podaną przez nich, mail pusty.

Opublikowano

normalnie na maila dostajecie jakąś wiadomość? coś muszę robić nie tak, założyłem konto, tak samo na alienwarena jak i na geforce podaną przez nich, mail pusty.

Na emaila cos takiego powinno przyjsc:

Congratulations, you've successfully been assigned a key for the League of Legends Arclight Varus Skin Giveaway - GeForce Group:

xxxxxxxxxxxxx

For instructions on how to redeem your key, please visit the League of Legends Arclight Varus Skin Giveaway - GeForce Group page.

In addition to receiving a key for League of Legends Arclight Varus Skin Giveaway - GeForce Group, you are now a member of GeForce. While in GeForce, you'll be able to view and discuss the newest videos, events, and images.

Alienware Arena Team

wjub1h.jpg

Opublikowano

Do wszystkich którzy chcą wymienić kod z NA na EUNE. 

Też miałem taki zamiar, jednak Riot odpisał mi że tam jest napisane że biore kod na NA i że tak nie moga zrobić. 

Opublikowano

@up Bo jest weryfikacja czy nie spamujesz czy nie bierzesz dużo z tego ip i czy nie dostałeś już kodu.

Opublikowano

Mam kod na na. Support napisał ze nie wymienia.

Mam kod na na. Support napisał ze nie wymienia.

@Kleas za tego warna będziesz miał problemy. Pozdrawiam :*

Opublikowano

Z 1 konta próbowałam, chlopak z 2 i takie same infomacje dostaliśmy (mamy inne IP).

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.
2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.
3) A key has already been assigned to you.
Please join the 
GeForce group to be notified when new keys and activities are available.

Alienware Arena Team

Opublikowano

Do wszystkich którzy chcą wymienić kod z NA na EUNE. 

Też miałem taki zamiar, jednak Riot odpisał mi że tam jest napisane że biore kod na NA i że tak nie moga zrobić. 

napisz do angielskiego suppa i do 10h ci dodadzą 

Opublikowano

mi nie dziala nie wiem o co chodzi a w sumie juz dawno temu klinkelem na to i posalo ze jestem w tej grupie ale i tak jak gliknelem Reedem gdy byl dostepny kod to pisalo ze nie ma mnie w tej grupie. OMG O CO KAMAN????

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Keys will be available at approximately 10:00 AM PDT on Thursday, March 20th.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Dobra,jeżeli dobrze policzyłem to klucze będą o 19 naszego czasu.

@edit

Jednak o 18 :"D

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Dobra,jeżeli dobrze policzyłem to klucze będą o 19 naszego czasu.

Oni UTC-7, my UTC+2 jak dobrze pamietam. Czyli dopsz ;]

e:

Oni UTC-7, a my UTC+1 ;p Czyli 18

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...