Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Sugestia

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

można to włożyć w spoiler

Jest to chyba po to żeby ludzie czytali a kto rozwinie spoiler nie mówiąc o czytaniu?

Jestem na nie. Przewinięcie tego to kilka sekund.

Opublikowano

Spoiler według mnie odpada, funkcja indywidualnego ukrycia byłaby dobra. Tak.

Opublikowano

Informacje takie są robione po to, aby były widoczne, aby można w nich było zawrzeć regulamin i ważne tematy. Jeśli chcecie opcji ukrycia, to równie dobrze można cały opis wywalić. Mija się to z celem...

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Informacje takie są robione po to, aby były widoczne, aby można w nich było zawrzeć regulamin i ważne tematy. Jeśli chcecie opcji ukrycia, to równie dobrze można cały opis wywalić. Mija się to z celem...

Popieram.

Opublikowano

Opis wewnątrz działu jest po to aby ułatwić przemieszczanie się po nim, oraz zawiera ważne informacje. Ukrycie go, spowoduje, że nikt praktycznie nie będzie go czytać. A taki jest jego cel, więc propozycja nie ma logicznego sensu.

Nie.

Opublikowano

Jak ktoś już to przeczytał trzydzieści razy, to po co ma to widzieć?

Jestem na tak.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Żeby nie było "Za co ten warn? Przecież ja znam regulamin."

Regulamin a te zbędne punkty to co innego. Jedyny punkt dotyczący regulaminu to informacja o skanie, nic więcej.

Jak zna regulamin to nie zada takiego pytania. Ta informacja niczego nie tłumaczy.

A nawet jeśli, to Ty tutaj jesteś między innymi po to, aby udowodnić mu, że masz rację.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Regulamin a te zbędne punkty to co innego. Jedyny punkt dotyczący regulaminu to informacja o skanie, nic więcej.

Jak zna regulamin to nie zada takiego pytania. Ta informacja niczego nie tłumaczy.

A nawet jeśli, to Ty tutaj jesteś między innymi po to, aby udowodnić mu, że masz rację.

Nie rozumiecie idei tego.

To po co powstają te całe opisy działów? Żeby wrypać tam obrazek na pół ekranu? To ma być informacja dla nowych jak i starszych wyjadaczy.

Oprócz regulaminu działu (w przypadku M2) są również linki do pomocnych tematów.

Poza tym opis może często ulegać zmianom, wiec ukrycie go to jeden wielki fail.

Opublikowano

Pomocne tematy jak i regulamin są podpięte.

W przypadku zmiany treści informacji wystarczy stworzyć nowy temat.

Nabór na kidmoderatorów jest w dziale wyznaczonym do aplikacji, a jak ktoś nie potrafi sam do tego dojść, to po prostu funkcja moderatora nie jest dla niego.

Nadal żaden argument do mnie dotarł i nie zmieniłem swojego głosu.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie rozumiecie idei tego.

To po co powstają te całe opisy działów? Żeby wrypać tam obrazek na pół ekranu? To ma być informacja dla nowych jak i starszych wyjadaczy.

Oprócz regulaminu działu (w przypadku M2) są również linki do pomocnych tematów.

Poza tym opis może często ulegać zmianom, wiec ukrycie go to jeden wielki fail.

Nie.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Pomocne tematy jak i regulamin są podpięte.

W przypadku zmiany treści informacji wystarczy stworzyć nowy temat.

Nabór na kidmoderatorów jest w dziale wyznaczonym do aplikacji, a jak ktoś nie potrafi sam do tego dojść, to po prostu funkcja moderatora nie jest dla niego.

Nadal żaden argument do mnie dotarł i nie zmieniłem swojego głosu.

Dlatego powstają opisy z odnośnikami, aby odciążyć podpięte tematy (ograniczyć się do NAJWAŻNIEJSZYCH).

Po co za każdą zmianą jakiejkolwiek treści regulaminu (czy czegoś podobnego) robić kolejny temat?

A info o naborze jest czysto informacyjnym celem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...