Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dość duży problem w szkole.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem w temacie ale... Jeżeli Cb oni pobiją to możesz ich poskarżyć na policję o pobicie. Działa to w 2 stronę, kumasz?

Dlatego lepiej się nie bić i oddać sprawę w odpowiednie ręce. :D

A tak a pro po ,,Mówią ryj nie szklanka nie zbije się, ale blizny pozostają''. (Eldo - granice youtube|) 

idz do szkoly z usmiechem na mordzie i miej poprostu wyjebane, morda nie szklanka

Po prostu czasami się takiej wyjebki nie da mieć. Ponieważ z czasem jeżeli masz słabe nerwy psychika Ci siądzie ;d Znam to z doświadczenia :/

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jestem w temacie ale... Jeżeli Cb oni pobiją to możesz ich poskarżyć na policję o pobicie. Działa to w 2 stronę, kumasz?

Dlatego lepiej się nie bić i oddać sprawę w odpowiednie ręce. :D

A tak a pro po ,,Mówią ryj nie szklanka nie zbije się, ale blizny pozostają''. (Eldo - granice youtube|) 

Po prostu czasami się takiej wyjebki nie da mieć. Ponieważ z czasem jeżeli masz słabe nerwy psychika Ci siądzie ;d Znam to z doświadczenia :/

jesteś pewny? tak naprawde zalezy od czlowieka, mi tam duzo osob cisnelo w gimbazie ale jakos dałem rade i sram na nich

może, może nie

Opublikowano

Wystarczy, że powiesz o wszystkim rodzicom i pójdziesz z nimi do dyrektora. On skieruje sprawę dalej.

Sam miałem kiedyś takie problemy. Wystarczyło postraszyć dyrektora kuratorium.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Policja raczej nic z tym tak szybko nie zrobi, jak jutro mają Cię pobić. Jak podejdą to weź jakiś duży kamień i krzyknij 'no chodzcie kurwy, to któremuś łeb rozpierdole'. Jak pomyślą, że jesteś trochę psychiczny, to będą się bali ;) A w szkole krzywdy Ci nie zrobią, nie masz się czego bać. Najwyżej jakieś tam szarpanki. Możesz sobie kupić pałkę teleskopową, czy gaz jeżeli masz takich fajnych kolegów. Nie mówie o prowokowaniu, ale policja 24/7 z Tobą nie będzie. Jeżeli mocno się trzymają ('braterstwo'), to jak jednego wsadzisz za groźby itp. to mogą się mścić.

52287137559562145640.png

Opublikowano

U mnie na osiedlu latają z maczetami po prostu, więc takiej strasznej u Cb patoli nie ma.

Ostatnio wbił do naszej szkoły jeden taki miły kolega z innej budy, napierdolił jednemu od nas i sobie wyszedł.

Just Kraków.

Co do tematu, wydaje mi się, że to tylko groźby.

Osoby, które mają zamiar komuś najebać nie piszą SMSów, tylko czeka Ci np. Po zajęciach pięciu typa i już.

Policja to moim osobistym zdaniem zły pomysł. Kieruje się zasadą jaką się kieruję, ale to akurat nie ma tu nic do rzeczy.

Ty też będziesz miał nieprzyjemności, całkiem bez winy nie jesteś.

Zlej to, albo idź do Rodziców/Wychowawcy.

Albo wydaj parę złotych na butlę :D.

Szczerze powiem Ci, że jedyne osoby z wyższych sfer, które są w stanie Ci pomóc to grono pedagogiczne, rodzice.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Idź normalnie do szkoły i niczym się nie przejmuj. Zrobią Ci coś - zgłosisz, nie zrobią - nie zgłosisz. W głowach się popierniczyło od dobrobytu rodziców i się panoszą. Also, kiedyś pewien stary koleżka polecił mi dobry psychologiczny sposób. Co prawda jeszcze go nie wypróbowałem ale przy wolnej okazji bym tak postąpił (jeśli chodzi o szkołę rzecz jasna). Mianowicie - jesteś w szkole, wokół zapewne pełno ludzi. Masz problemy, mówisz gościowi, śmiało i z dechy: 'No dawaj, wal.' Dostajesz prostego, pierwsza myśl i odczucie - ból, rzecz jasna. Co potem? No, zaczynasz się śmiać. Gość jest zdezorientowany bo nie wie tak na prawdę o co Ci chodzi. Jak przejdzie do czegoś gorszego jeśli sobie nie odpuści to musisz zareagować lub dać sobie po prostu spuścić przysłowiowy 'wpierdol'. Wyjdziesz z głową i na propsie bo z fejmem (w gimbazie to przecież nie miara osiągnięcie). Przecież dostałeś w mordę i jeszcze się śmiejesz. : D

Pozdr.

Opublikowano

powiem tyle fajna patola.

@AV: Kup paralizator i wszystkich popieść a pozniej najeb  B)

90472801207480070301.png

Opublikowano

Dzięki wszystkim za dobre odpowiedzi na prawdę mogą mi się takie jutro przydać niestety te odpowiedzi "Twarz nie szklanka" lub że jak się boje bicia to jestem chuj a nie facetem, łatwo to napisać ale ja nie mam zamiaru chodzić 1-3 tygodnie z obitą mordą do szkoły i na dodatek stracić zęby przez jakieś lamusy ;).

1392930792-U1112863.png

Opublikowano

Dzięki wszystkim za dobre odpowiedzi na prawdę mogą mi się takie jutro przydać niestety te odpowiedzi "Twarz nie szklanka" lub że jak się boje bicia to jestem chuj a nie facetem, łatwo to napisać ale ja nie mam zamiaru chodzić 1-3 tygodnie z obitą mordą do szkoły i na dodatek stracić zęby przez jakieś lamusy ;).

Nie ma co się bić.

To całkowicie nie rozwiąże problemu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Pamiętaj że jak masz monitoring w szkole, to w razie czego masz dowód że to nie ty zacząłeś wojenkę. :D

A jak masz SMS'y jeszcze na komórce od nich, to sprawa praktycznie przesądzona.

Opublikowano

Takie życie, najlepiej jest przy kozaczyć w 5-6 na jednego. Tak jak chłopaki wyżej mówią, jeżeli coś Ci zrobią albo grożą to powiedz rodzicom. Najlepiej takie rzeczy zgłaszać, takimi groźbami i czynami mogą sobie narobić kuratora sądowego.

Opublikowano

SMS Z ZASTRZEŻONEGO xD NA DODATEK CHCESZ FRAJEREM ZOSTAĆ? HAHAHAHAHA

Ile Ty masz lat? W gimbie za frajerstwo jeszcze tak nie gnębią ale po już masz przejebane

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Taaa takie cwaniaki przez sms... weź łańcuch na lape albo kastet i napisz do tego nr ze jesteś strzelec solowy i możesz im najebac ale pojedynczo ;)

Mogę sie założyć ze skonczy sie tym ze bd tylko cwaniakowali przez sms,fb itp

a jak sie boisz to idz na policje... bez przesady, honor to nie znaczy ze masz isc i dostać wjeb od 6... po za tym honoru to nie maja oni jak chca wbic w kilku na Ciebie

Nawiasem... dziwne ze pisza smsy do kumpla nie od Cb o.O

Opublikowano

Jak ja lubię takich cwaniaczków 5 na 1 normalka.

Prawda jest taka, że na solo każdy z nich, to pizdy.

Smsy do kumpla, bo go pewnie też chcą przekopać w 10 ...

Opublikowano

Przeżyjesz. Zresztą czemu mieliby Cię bić, skoro między tobą a twoim kolegą wszystko jest ok?

Bo szukają tylko zadymy lub wiedzą że ich się boje. 

1392930792-U1112863.png

Opublikowano

Ucieczka od takiego problemu to jest błędne koło. 

Spójrz na to z innej strony  - załóżmy, że tylko na groźbach się skończy, wtedy reszta społeczeństwa ( twojej klasy czy tam szkoly ) będzie miała o tobie zdanie, że jesteś boi dupą i może ktoś inny się dojebać i znów będzie takie koło, tylko, że kolejna osoba może Ci wpierdolic i tak w kółko :P

Idź z tym do dyrekcji albo trzymaj się na przerwach w szkole ze swoimi kolegami - chyba nie są takimi pizdami, że jak tamci zaczną Cię okładać to Ci nie pomogą ? :P

Powodzenia !

Opublikowano

Bo szukają tylko zadymy lub wiedzą że ich się boje. 

jak Cie napadna to nie ma ze boli... zaciskasz zęby i piesci i nie zwazaj na konsekwencje

Po za tym jak chodzisz na silownie to masz tam jakis ziomków ? :D Powiedz jaka jest sytuacja to wyjda wszyscy... na silowni wszyscy jak bracia ;)

Opublikowano

Honor to nie jest bezmyślne pchanie się w gówno, ale Ty chyba tego nie rozumiesz, nie? Poza tym, jeżeli już tak mówisz, to Twoje motto powinno brzmieć chyba "honor ponad życie". xD Rzeczywiście, niech idzie sam im "najebać", a przy tym niech straci zdrowie, bo taki [cenzura] opiera się na bardzo prawych definicjach i radzi zrobić największą głupotę, jaką tylko można. 

trzeba być naprawdę idiotą żeby twierdzić że życie ludzkie jest najważniejsze .     Jeśli ktoś porwie twoje dziecko  i będzie żądał 10 kkk dasz mu ? 

idąc na policję po prostu się poniży . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...