Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dość duży problem w szkole.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli wyjdą w 5 czy 6 to masz lipe, ale starsi czy w twoim wieku ? Bo jak w twoim wieku to pół biedy, ale do szkoły z pustymi rękami nie idź.

Zgłoś to komuś tak żeby nie widzieli np. po zajęciach. Ja bym to inaczej rozwiązał, ale nie będę Cię na złą drogę ściągał.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile masz lat :D

Może mieszkam nie daleko to wpadniemy z ziomkami :D

#bambos

Kurwa mać, co wy w wieku 15/16 lat mozecie wiedzieć o honorze...

Opublikowano

Opcja 1: Nakop im do dupy. 

Opcja 2: Zgłoś to do rodziców, dyrektora, idź z tym na policję.

Chyba sam powinieneś wiedzieć co jest najlepsze w takiej sytuacji. 

Opublikowano

jak Cie napadna to nie ma ze boli... zaciskasz zęby i piesci i nie zwazaj na konsekwencje

Po za tym jak chodzisz na silownie to masz tam jakis ziomków ? :D Powiedz jaka jest sytuacja to wyjda wszyscy... na silowni wszyscy jak bracia ;)

Chodzę na siłownie ale u wujka, ma swoją małą taką domową siłownie na sytrychu, i tam sobie ćwiczę.

Jeżeli wyjdą w 5 czy 6 to masz lipe, ale starsi czy w twoim wieku ? Bo jak w twoim wieku to pół biedy, ale do szkoły z pustymi rękami nie idź.

Zgłoś to komuś tak żeby nie widzieli np. po zajęciach. Ja bym to inaczej rozwiązał, ale nie będę Cię na złą drogę ściągał.

Starsi ode mnie ale jestem wyższy od nich o jakieś 5-10cm.

1392930792-U1112863.png

Opublikowano

Chodzę na siłownie ale u wujka, ma swoją małą taką domową siłownie na sytrychu, i tam sobie ćwiczę.

Starsi ode mnie ale jestem wyższy od nich o jakieś 5-10cm.

jeżeli  jest ich kilku , to zbierz kolegów to nabiorą respektu , będzie gościu miec problem to  niech idzie 1vs1 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

przyjedz po mnie

tak czytam inne wypowiedzi myslicie ze on da 5 na raz rade? co z tego ze jest mocny, ludzie to nie film ze wpada bruce lee i 20 na raz rozpierdala i lamie w pol..

Opublikowano

z tego co tu czytam to ten kolo co walnol cie krzeslem na lekcji to zwykla pizda atakowac z zaskoczenia i z krzesla na lekcji boshe co za patola. Kazdy jest kozak jak jest w grupce 5-6 osob.Zglos to na policje lub wolaj 8-10 typa i bd spierdalac 

Opublikowano

Jak się boisz chodzić do szkoły że cie w 5 napadną to noś ze sobą Batona, zresztą ryj nie szklanka co najwyżej cię okopią i tyle. Zawsze się możesz zrewanżować, nie? 

Opublikowano

Jesteś w gimbazie, tak? Czyli pewnie masz w przedziale od 14-16 lat. Dostaniesz raz wpierdol i się nauczysz, że życie to nie bajka i będziesz uważał w następnej sytuacji.

Dam ci dobrą rade, jak sie bijesz to wsadź baterie w pięść.  Jak jeden na Ciebie zaszarżuje to frontkick'a mu walnij. Chyba, że jesteś pokroju Dawida Kwiatkowskiego, to tacy jak on to nadają się na mięso armatnie i zapewne dostaniesz za pedalstwo. 

Opublikowano

Jesteś w gimbazie, tak? Czyli pewnie masz w przedziale od 14-16 lat. Dostaniesz raz wpierdol i się nauczysz, że życie to nie bajka i będziesz uważał w następnej sytuacji.

Dam ci dobrą rade, jak sie bijesz to wsadź baterie w pięść.  Jak jeden na Ciebie zaszarżuje to frontkick'a mu walnij. Chyba, że jesteś pokroju Dawida Kwiatkowskiego, to tacy jak on to nadają się na mięso armatnie i zapewne dostaniesz za pedalstwo. 

co daje ta bateria w pięści? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...