Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pz1

darmowy czy platny serwer - jaki wolisz?  

456 użytkowników zagłosowało

1. 1. jakie serwery wyieracie darmowe czy platne ?

• wolisz serwer bez VIP - darmowy?
    • wolisz serwer platny z VIP?
    • nie mam zdania
  2. 2. Jaki typ serwera ?

3. 3. ile czasu tygodniowo gracz w minecraft ?

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

dodany nowy spawn / hub

dodana mozliwosc lapania zwierzakow na survival potrzebujecie do tego jajka i redstone (np. swinia kosztuje 5 redstone)

dodany nyan polecenie /nyan me

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

@ref

na spawn survival dodana odnawialna skrzynia z darmowym jedzeniem, koniem, siodlem, itd - odiawialne 1 x dzien dla kazdego gracza

Pomocnik
Opublikowano

pluginow w serwerach jest duzo wiecej, poniewaz serwer sklada sie z polaczonych ze soba 7 serwerow opisanie go w jednym watku jest dosc trudne.

niestety na prezentacje nie mamy czasu.

generator byl najszybsza forma prezentacji :-), docelowo prawdopodobnie poprosimy o wspolprace jakiegos grafika.

Opublikowano

@UP

Jeżeli chodzi o prezentacje napisałem do cb na pw ! Jestem grafikiem zajmuje sie takim czymś a jeżeli chodzi pluginy , to chodzi mi bardziej o Chat i authme mowie o essentials to bym estetyczniej zrobić Po prostu trzeba osoby ktore to dobrze konfigurują Osobiście potrafie ładnuie wszystko estetycznie skonfigurować !

Opublikowano
NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się

tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...