Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Automatyczne stoniarki! - autorski plugin!

_const

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra tamto było głupie ale o wiele lepsze od twojego pluginu jest stonowanie w skript xD

Ten kod już nie obciąży ci nic, i będzie po restarcie za to twój plugin na stoniarke jest tak niedopracowany że po restarcie stoniarka zamienia się w zwykłego cobbla, i nie działa. Wciąż myślisz że skrypty to gówno?

every 1 seconds:
        loop {restoniarka::*}:
                if block above loop-value is air:
                        set block above loop-value to stone
on place emerald ore:
        add location of target block to {restoniarka::*}
on break emerald ore:
        loop {restoniarka::*}:
                if loop-value is location of target block:
                        remove location of target block from {restoniarka::*}

O czym Ty pierdolisz? Moje stoniarki się nie bugują, nie obciążają procesora, można w nich ustawić wszystko - no wiesz, to taka zaleta Javy, że mogę zrobić wszystko :3 Jeśli nadal masz jakieś gimbo-obiekcje to wal śmiało - 90% ludzi Cię zbejkotuje, że robisz gówno ;)

Ale jest problem z generatorem bo on na w sobie jebwabny dotyk i to sie moze komuś przydać a ja bym chciał zeby w tym generatorze było np. ciernie

Mam do ciebie pytanie CONST w czym robisz pluginy w jakim Programie bym był wdzięczny z góry dzięki za odpowiedź 

Wszystko zmieniasz w cfg (wersja 3.2)

@edit:

linki do nowego DL znajdziecie w pierwszym poście (sprzątałem dropboxa i poprzenosiłem pliki)

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej odp. dlaczego po restarcie serwer twoje stoniarki sie usuwaja i zostaje sam cobblestone (Juz sie nie generuje) ?? No panie mądry ? I to nie tylko mnie na 3 serwerach to mieli i wymienili na skrypta stoniarki bo twój plugin to gówno ;)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

@TworcaSerwow aka TwórcaGówna - plugin nie ma bugów, jest 1000 razy wydajniejszy od Skrypty, a owy błąd z Cobblestone nie istnieje (nigdzie w kodzie nie korzystam z block.setType(Material.COBBLESTONE)) - obstawiam, że Twoje skrypty ingerują w pracę pluginu (dla pewności specjalnie dla Ciebie udostępnię serwer testowy z wgranym pluginem - błędu nie znajdziesz). Swojej wypowiedzi nie argumentujesz niczym, jest słowo przeciw słowu (tylko, że moje słowo jest wiarygodniejsze).

Ps. Gwoździem do trumny jest fakt, że identyczna wersja pluginu będzie funkcjonować na nowej edycji MyHard'a - tam miejsca na pomyłkę już nie ma ;)

Opublikowano

@_const popieram cb w 100% pobrałem kilka dni temu ten plugin, siedzę i tworze właśnie swój serwer i z wielu godzin, które dotąd przesiedziałem  nad tym serwem nie było żadnego błędu :)

Działa jak najbardziej dobrze, jakbym mógł bym ci postawił piwo za dobrą robotę ;]

Pozdro 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...