Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile społeczności gra na BOLU?

Bóg czlowiekowi

Ile osób gra na bolu   

549 użytkowników zagłosowało

1. 1. ^_^

• Nigdy nie grałem
      371
    • Czasami się zdarza ale nie zawsze
      102
    • Gram
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyznaje się że próbowałam z BOLem grać lecz zdecydowałam że to totalny shit, nie wiem jak komuś sprawia frajde to że postać mu sama lasthituje czy też rzuca 3 skile naraz.

Opublikowano

Gralem raz ryzem a ze przyzwyczajony jestem do trzymania spacji (nawyk taki ze kamere blokuje, jestem leworeczny)to postac caly czas wariowala autofarma mi nie dzialala a jakis hotkey mialem pod f i patrzylem co daje ta opcja to tepnalem sie do miniona obok. Mialem jakies 4/16 czy cos. Gralem raz wiec nie uznam tego za gre czasami chyba ze dodasz opcje gralem raz

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Póki co wyniki ukazują forum w dość dobrym świetle, ale gimby ze szkoły pewnie jeszcze nie wróciły:D

Osobiście używałem ze 2 razy na testowym koncie i jak dla mnie nie ma sensu taka gra dla samego farmienia(nie chciało mi się skryptu szukać) i chodzenia po mapie;d

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Stary bol to moje jedyne życie w tej grze.

MMA - no po prostu miodzo cud malina :* ORBWALKING NIE Z TEJ ZIEMI!

CassWhooping - Chryste panie czy ty tak potrafisz? Exploit, 99% Q no panie!

Evadeee - bum cyk cyk i "prawie" wszystko dodgujesz. 

Na razie brak vipa ale za kilka dni kupuję :)

Tak oczywiście znajdą się tacy którzy:

nie ogarneli bola i go wyłączyli - też tak miałem ale jednak się udało

nie mieli kasy na vipa i skrypty - 

jak nie widziałeś w akcji MMA+VMA+Evadeee to się nie wypowiadaj

czy choćby CassWhooping

A i oczywiście

zawsze potrzebny jest twój mózg.

Samą spacją nie wygrasz :<

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Po co komuś bol? Co komuś da to że wygra grę no i może się wybije trochę wyżej jak jakiś program to robi za niego? Satysfakcjonuje was wygrana z bolem? To jest gra do której nie trzeba używać bola żeby się wybić. Ktoś tu coś pisał o pieniądzach, nie szkoda ci pieniędzy na bola? Na skrypty, które są nie potrzebne bo sam możesz to ogarnąć? Trochę doświadczenia i sam unikasz większości skilli, trochę gry jedną postacią i będziesz przewidywał ruchy przeciwników i trafiał w nici skillami. Co w tym trudnego jest wcisnąć kilka klawiszy na raz? Wiadomo nie zrobimy tego jak bol, bo tylko tylko koreańczycy tak potrafią, ale czy nie powinniśmy dążyć do tego żeby samemu tak zrobić? Gra z bolem może mieć sens tylko przy wbijaniu 30 lvl i normale dla zabawy. Gry rankingowe z bolem pokazują wasz słaby poziom. Ktoś wam zabierze linie, a będziecie w diamencie. Mainujecie mida ktoś każe wam iść adc i przegracie grę bo nie ogarnięcie takim poziomie. Przez to jest taki słaby poziom w diamencie. Na pewno wiele osób ogląda streamy i widzi że jedna osoba bardzo często przegrywa grę. To jest właśnie wasz bol.

Opublikowano

Po co komuś bol? Co komuś da to że wygra grę no i może się wybije trochę wyżej jak jakiś program to robi za niego? Satysfakcjonuje was wygrana z bolem? To jest gra do której nie trzeba używać bola żeby się wybić. Ktoś tu coś pisał o pieniądzach, nie szkoda ci pieniędzy na bola? Na skrypty, które są nie potrzebne bo sam możesz to ogarnąć? Trochę doświadczenia i sam unikasz większości skilli, trochę gry jedną postacią i będziesz przewidywał ruchy przeciwników i trafiał w nici skillami. Co w tym trudnego jest wcisnąć kilka klawiszy na raz? Wiadomo nie zrobimy tego jak bol, bo tylko tylko koreańczycy tak potrafią, ale czy nie powinniśmy dążyć do tego żeby samemu tak zrobić? Gra z bolem może mieć sens tylko przy wbijaniu 30 lvl i normale dla zabawy. Gry rankingowe z bolem pokazują wasz słaby poziom. Ktoś wam zabierze linie, a będziecie w diamencie. Mainujecie mida ktoś każe wam iść adc i przegracie grę bo nie ogarnięcie takim poziomie. Przez to jest taki słaby poziom w diamencie. Na pewno wiele osób ogląda streamy i widzi że jedna osoba bardzo często przegrywa grę. To jest właśnie wasz bol.

Tak, jara mnie jak odpalam Katarina combo i robię pentę w 2 sekundy.  Jaram się jak cebulaki płaczą na /all : MordercaPL : omg fuck you katarina!

Największą bekę mam jak gram Yasuo na jakąś postać, która polega na jednym konkretnym skillshocie i automatycznie rzuca mi tarcze na ten skill  xD.  Wczoraj grałem na Fizza i zablokował mi 100% ultów tej jebanej ryby XDDDD

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Uważam że masz 2% CAŁEJ społeczności lola gra na skryptach, rzadko się takie coś zdarza, to że na forum mamy trochę tych osób, to nie znaczy że cały świat na tym gra.

#selex #rulez

Dałem głos że mi się zdarzyło, kilka razy z ciekawości, a tak to nie.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Póki co wyniki ukazują forum w dość dobrym świetle, ale gimby ze szkoły pewnie jeszcze nie wróciły:D

Osobiście używałem ze 2 razy na testowym koncie i jak dla mnie nie ma sensu taka gra dla samego farmienia(nie chciało mi się skryptu szukać) i chodzenia po mapie;d

MPC Multi Player Cheats

Jesli cie boli uzywanie cheatow przez ludzi to nie polecam siedziec na tym forum.

Ja sam uzywam i ciesze sie niezmiernie, uwielbiam potem smiac sie z ludzi, ze sa slabi, szczegolnie polakow bo normalnie zachowuja sie jakbym im zabił matke #swag #yolo #badass

Opublikowano

MPC Multi Player Cheats

Jesli cie boli uzywanie cheatow przez ludzi to nie polecam siedziec na tym forum.

Ja sam uzywam i ciesze sie niezmiernie, uwielbiam potem smiac sie z ludzi, ze sa slabi, szczegolnie polakow bo normalnie zachowuja sie jakbym im zabił matke #swag #yolo #badass

Cheat - oszustwo - nie polega tylko na "udawaniu potrafiącego grać", ale także na wszelkich botach(nabijających walutę w grach), więc forum samo w sobie jest ok, zawsze trafi się kilka "innych" osób, które będą chciały bez skilla być wysokiej dywizji, więc nie był to "ból dupy", a wyrażenie opinii + być może zbyt ostre, ale określenie przeciętnej osoby korzystającej z bol'a:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Grałem, kiedy można było zmieniać skiny - teraz mk jogo, gdy nie mam do jakiejś postaci

BTW:

"Ile społeczności gra na BOLU?" zmień na Ile społeczności MPC gra na BOL'u , Bo Polacy to mała grupa, a co dopiero użytkownicy mpc forum

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Gram w lola dość rzadko i nie widziałbym przyjemności w używaniu cheatów, dla mnie to to samo co jakiś aimhack w fps. Nie grałem i nigdy nie zagram.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Gram na BoL'u i zacznę być hejtowany? Ludzie, każdy gra na swój sposób, a to, że nie ma żadnych konsekwencji to tylko i wyłącznie wasz ból dupy, który przeżywacie. 

BoL jest dobry na niższych ligach, na wyższych się nie przydaje.

8372383248.png
Opublikowano

Co to za gra na czitach ? Skoro wbijemy ten Diament i gówno będzie potem bo nie możemy nikogo zabić czy też lasthitować minionów. Totalny SHIT, nie polecam grać na bolu lepiej uczyć się samemu - napewno dalej zajdziemy niż z bolem. Pozdrawiam

Co do tematu: Nie gram i nigdy nie zamierzam! ;)

Opublikowano

Co to za gra na czitach ? Skoro wbijemy ten Diament i gówno będzie potem bo nie możemy nikogo zabić czy też lasthitować minionów. Totalny SHIT, nie polecam grać na bolu lepiej uczyć się samemu - napewno dalej zajdziemy niż z bolem. Pozdrawiam

Co do tematu: Nie gram i nigdy nie zamierzam! ;)

Zawsze mozna zostac ekspertem od wszystkiego i uzywac dywizji jako argumentu w dyskusjach :)

Opublikowano

Gram w lola dość rzadko i nie widziałbym przyjemności w używaniu cheatów, dla mnie to to samo co jakiś aimhack w fps. Nie grałem i nigdy nie zagram.

tak. porównaj sobię gierkę z last hitowaniem i przyciskaniem spacji na ADC do aima w csie

nie widzisz na prawdę różnicy kolego?

Opublikowano

tak. porównaj sobię gierkę z last hitowaniem i przyciskaniem spacji na ADC do aima w csie

nie widzisz na prawdę różnicy kolego?

Oba cheaty wykonują za Ciebie pewne czynności i oba nie są niezawodne. Porównanie jak najbardziej słuszne.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

O ile mogę sobie na to pozwolić, twierdzę że używanie BOLa bądź jakichkolwiek innych skryptów to sku*wysyństwo. Nie tylko dla przeciwników, ale też dla samego siebie- przecież kiedyś się wyda, że grasz na bocie, może w jakiś sposób uda się to Riotowi wykryć- masz przerąbane, cały twój skill to kilka linijek kodu. Co do tematu nie zamierzam się kiedykolwiek staczać do używania bota, przeszedłem całą drogę z silver5 do plat1 i dociągnę do diamentu bez żadnych cheatów, bo inaczej tego nie można nazwać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...